Hair

KOJA MI FRIZURA ODGOVARA?

Lijepa frizura čini vas lijepima

Koju god frizuru imali, zdravlje kose mora biti prioritet. Uvijek upotrebljavajte šampon i regenerator primjeren vašem tipu kose i ne pretjerujte s oblikovanjem i proizvodima za styling – kosa ponekad treba malo odmora.

Koja mi frizura pristaje?

Na ovo pitanje je najbolje potražiti odgovor uz pomoć iskusnog frizera, no tip frizure koji vam odgovara ovisi o 3 faktora: oblik vašeg lica, tekstura kose i trud koji ste spremni uložiti u izradu frizure.

Prepustite se inspiraciji uz moderne frizure

Ako tražite moderne frizure za dugu kosu koje je lako napraviti, na pravom ste mjestu! Za ove predivne frizure trebat će vam samo malo vremena i NIVEA proizvodi za oblikovanje kose. Ako imate dulje lice, izbjegavajte jako visoke podignute frizure. Ako je vaše lice okruglo, klonite se frizura gdje je kosa počešljana prema tjemenu. Radije kosu zavežite nešto labavije i pustite nekoliko vlasi da vam padnu na lice kako bi stvorili mekši look. Ako imate četvrtasti oblik lica, za vas nisu frizure koje leže nisko. Četvrtasta lica izgledaju ljepše uz frizure koje stvaraju volumen na tjemenu. Sa svega malo znanja, doma možete napraviti čak i naizgled komplicirane podignute frizure. Naši vodiči za oblikovanje kose pomoći će vam da u trenu oka stvorite fantastične  frizure.