Savjeti Laure Ponticorvo za jednostavne kovrče

3 koraka za kovrčavu kosu kakvu ste oduvijek htjeli

Prekrasne kovrče san su svake žene. Naučite ih jednostavno napraviti uz savjete Laure Ponticorvo i zablistajte s očaravajućom i zavodljivom frizurom!

Jednostavne i prekrasne: kovrče kao stvorene za ljeto

Ako vam se kovrčava kosa čini kao nemoguća misija, provjerite naš vodič i zablistajte s novom frizurom!

Upoznajte Lauru: model te modnu, beauty i lifestyle blogericu

Nizozemsko-talijanski model, putnica i modna blogerica Laura Ponticorvo obožava prekrasne, no jednostavne frizure. Sada njezine savjete i iskustva možete pročitati na našoj web stranici! NIVEA ju je izabrala kao ambasadoricu i zbog njenog YouTube kanala na kojem objavljuje zabavne i poučne vodiče za svoje brojne fanove, kao i vlog u kojem se dotiče raznih lifestyle i beauty tema. Laura će vam pomoći da postignete najljepše moguće kovrče, zato svakako pročitajte njene savjete o oblikovanju kose!


Valovita kosa: prekrasan i bezvremenski klasik

Valovita kosa i bujne kovrče san su mnogih žena. Osim što je riječ o frizuru koja odgovara svakom licui prigodi, jenostavno ju napraviti!

Laurin vodič za izradu ove jednostavne valovite frizure!

Pronađite inspiraciju u Laurinom videu u kojem će vas korak po korak dovesti do savršene frizure. Sve što trebate su dobra volja i malo strpljenja kako biste postigli prekrasne kovrče!

kovrce-nivea-proizvodi

NIVEA proizvodi za savršene kovrče

valovita-kosa-prvi-korak


Vodič za jednostavne kovrče: Savršeni valovi u tri koraka

1. korak: Nanesite sprej za kosu kako biste pripremili kosu za oblikovanje

Razdvojite čistu kosu u male sekcije. Ovo je bitan korak jer nećete postići željeni rezultat ako pokušate kovrčati prevelike sekcije. Upotrijebite sprej za kosu na svakoj pojedinačnoj sekciji, tako ćete ih pripremiti za daljnje oblikovanje.

valovita-kosa-drugi-korak


Vodič za jednostavne kovrče: Savršeni valovi u tri koraka

2. korak: Izvadite figaro ili peglu za kosu

Raščešljajte svaku sekciju kose tako da bude ravna i bez čvorova te zatim upotrijebite figaro ili peglu za kosu. Ponavljajte dok ne nakovrčate svaki pramen i pazite da kosu kovrčate prema van, a ne prema licu.

valovita-kosa-treci-korak


Vodič za jednostavne kovrče: Savršeni valovi u tri koraka

3. korak: Raščešljavanje

Upotrijebite četku i nježno raščešljajte kovrče kako biste ih ujednačili i pružili kosi svilenkasti izgled s daškom boemske neurednosti.

pjena-za-kosu-kovrce

Brzi savjeti prije nego započnete kovrčanje kose

Savjeti za savršene kovrče

Čista i suha kosa preduvjet su za ovu frizuru. Pjena za kosu vaš je saveznik u izradi ove frizure: kovrče će dobiti dodatan volumen, a i sam proces kovrčanja bit će jednostavniji na donekle ukroćenoj kosi.

kovrce-sprej-za-kosu

Brzi savjeti prije nego započnete kovrčanje kose

Osigurajte dugotrajnost svojih kovrča

To nije bilo teško, zar ne? Psst, uz NIVEA Care & Hold sprej za kosu možete još jednostavnije stvoriti prekrasne kovrče! Nanesite ga prije kovrčanja kako biste lakše kontrolirali pramenove. Prava četka i kvalitetan figaro također su bitni alati u zaštiti osjetljive i jako tanke kose.laura-jednostavne-kovrce

OTKRIJTE TRIK LAURE PONTICORVO ZA SAVRŠENU PUNĐU

Laura Ponticorvo obožava jednostavne i ženstvene frizure – pogledajte njen vodič za izradu visoke punđe.