Inspiracija za veliki dan: NIVEA frizure za mladenke

Neka vaša kosa zablista poput vas

Pogledajte najljepše frizure za mladenke i pronađite inspiraciju za svoj veliki dan. Donosimo vam frizure za dugu kosu, moderne frizure, pletenice te druge elegantne frizure za vjenčanje.

Frizure za mladenke: izaberite najljepšu

Za savršeno vjenčanje potrebno je puno planiranja, zato ćemo vam pripreme olakšati savjetima o odabiru savršene frizure za vjenčanja.

Frizure za mladenke: vodič za pripremu

Prije vjenčanja

  • Organizirajte makar jednu probu frizure
  • Ošišajte se mjesec dana prije vjenčanja
  • Pokažite svojem frizeru vjenčanicu i željene dodatke za kosu kako bi odabrao odgovarajuću frizuru

Na dan vjenčanja
  • Odaberite pravu sosbu za pripremu - poželjne su prostrane sobe s puno prirodnog svjetlakako bi bilo dovoljno mjesta za frizera i djeveruše
  • Ako ćete koristiti peglu za kosu ili figaro, prethodno zaštitite kosu od vrućine posebnim proizvodom
  • Za prekrasne podignute frizure i postojane kovrče, nanesite NIVEA Diamond Gloss sprej na gotovu frizuru
 

Riječi inspiracije

Frizure za mladenke s dodacima za kosu

Najljepše frizure za vjenčanja: Cvijeće u kosi

Ako ste odabrali tradicionalnu vjenčanicu, neka i dodaci za kosu budu u tom stilu. Cvjetići i pletenice, kao i podignuti stilovi savršene su frizure za mladenke koje žele izgledati kao da su kročile iz bajke.

Frizure za mladenke s dodacima za kosu

Najljepše frizure za vjenčanja: Dekorativne ukosnice

Ako je vaša vjenčanica puna detalja i privlači pažnju, razmotrite suptilnije frizure i dodatke za kosu. Dekorativne ukosnice koje oblikom imitiraju uzorak na haljini uklopit će se u look bez da ukradu pažnju.

Frizure za mladenke s dodacima za kosu

Najljepše frizure za vjenčanja: Tijara

Odlučili ste se za pletenice ili prekrasne podignute frizure, no želite im dodati glamur? Tijara s cvjetićima ili uzorkom usklađenim s vjenčanicom dodat će dašak sofisticiranosti klasičnom looku.

Frizure za mladenke s dodacima za kosu

Najljepše frizure za vjenčanja: Veo

Veo je klasičan dodatak koji izgleda odlično uz tradicionalne vjenčanice i podignute frizure za mladenke.


Savjeti za odlične frizure za mladenke

Pronađite inspiraciju za svoj veliki dan - frizure za dugu kosu, pletenice i moderne frizure tek su neke frizure za mladenke koje ćemo vam predstaviti.

Treba li frizure za vjenčanja prepustiti stručnjaku?

Čak i ako ste vrlo spretni u izradi frizura, puno je stvari koje treba pripremiti za dan vjenčanja i zato bi vas prepuštanje stručnim rukama frizera svakako rasteretilo. No ako pazite na budžet, uz pomoć NIVEA proizvoda možete i sami kreirati prekrasnu frizuru za svoj veliki dan.

Pletenice i podignute frizure

Frizure za mladenke vrlo su raznolike - na raspolaganju imate pletenice, moderne frizure, frizure za dugu kosu i mnoge druge stilove. Planirate vjenčanje na otvorenom u vjetrovitom području? Podignuta frizura spriječit će vremenske nepogode da vam pokvare dan.

Frizure za vjenčanja - kako uskladiti frizure mladenke i djeveruša

Trebaju li frizure za vjenčanja biti usklađene s frizurama djeveruša? Nekoć je to bio standard, no danas je ta odluka na vama.

Ako želite imati usklađene frizure, izaberite slične ukrase za kosu ili se pobrinite da svi imate podignute ili raspuštene frizure.

Odlučite li se pak za identične frizure, prvo razmotrite dužinu kose svih djeveruša. Tako ćete odlučiti trebate li imati raspuštenu kosu ili podignute frizure.

Pokušajte odabrati frizure za vjenčanja koje odgovaraju različitim oblicima lica i primjerene su stilu i lokaciji vašeg vjenčanja.