NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

frizure-za-vjencanja-savjeti

Inspiracija za veliki dan: NIVEA frizure za mladenke

Neka vaša kosa zablista poput vas

Pogledajte najljepše frizure za mladenke i pronađite inspiraciju za svoj veliki dan. Donosimo vam frizure za dugu kosu, moderne frizure, pletenice te druge elegantne frizure za vjenčanje.

Frizure za mladenke: izaberite najljepšu

Za savršeno vjenčanje potrebno je puno planiranja, zato ćemo vam pripreme olakšati savjetima o odabiru savršene frizure za vjenčanja.

Frizure za mladenke: vodič za pripremu

Prije vjenčanja
  • Organizirajte makar jednu probu frizure
  • Ošišajte se mjesec dana prije vjenčanja
  • Pokažite svojem frizeru vjenčanicu i željene dodatke za kosu kako bi odabrao odgovarajuću frizuru

Na dan vjenčanja
  • Odaberite pravu sosbu za pripremu - poželjne su prostrane sobe s puno prirodnog svjetlakako bi bilo dovoljno mjesta za frizera i djeveruše
  • Ako ćete koristiti peglu za kosu ili figaro, prethodno zaštitite kosu od vrućine posebnim proizvodom
  • Za prekrasne podignute frizure i postojane kovrče, nanesite NIVEA Diamond Gloss sprej na gotovu frizuru
 

Riječi inspiracije

rijeci-inspiracije

Savjeti za odlične frizure za mladenke

Pronađite inspiraciju za svoj veliki dan - frizure za dugu kosu, pletenice i moderne frizure tek su neke frizure za mladenke koje ćemo vam predstaviti.

Frizure za vjenčanja - kako uskladiti frizure mladenke i djeveruša

Trebaju li frizure za vjenčanja biti usklađene s frizurama djeveruša? Nekoć je to bio standard, no danas je ta odluka na vama.

Ako želite imati usklađene frizure, izaberite slične ukrase za kosu ili se pobrinite da svi imate podignute ili raspuštene frizure.

Odlučite li se pak za identične frizure, prvo razmotrite dužinu kose svih djeveruša. Tako ćete odlučiti trebate li imati raspuštenu kosu ili podignute frizure.

Pokušajte odabrati frizure za vjenčanja koje odgovaraju različitim oblicima lica i primjerene su stilu i lokaciji vašeg vjenčanja.

Treba li frizure za vjenčanja prepustiti stručnjaku?

frizure-za-vjencanja-djeveruse

Čak i ako ste vrlo spretni u izradi frizura, puno je stvari koje treba pripremiti za dan vjenčanja i zato bi vas prepuštanje stručnim rukama frizera svakako rasteretilo. No ako pazite na budžet, uz pomoć NIVEA proizvoda možete i sami kreirati prekrasnu frizuru za svoj veliki dan.

Pletenice i podignute frizure

frizure-za-vjencanja

Frizure za mladenke vrlo su raznolike - na raspolaganju imate pletenice, moderne frizure, frizure za dugu kosu i mnoge druge stilove. Planirate vjenčanje na otvorenom u vjetrovitom području? Podignuta frizura spriječit će vremenske nepogode da vam pokvare dan.