Boemske pletenice: idealna frizura za ljubiteljice romantike

DominoKati i NIVEA pokazat će vam boemske pletenice.

YouTube i Instagram model te modna ikona DominoKati otkrit će vam tajne boemske pletenice i naučiti vas kako da oblikujete svoju.

YouTube zvijezda DominoKati

NIVEA je udružila snage s DominoKati, YouTube zvijezdom koja je stručnjakinja za ljepotu

DominoKati savjetuje kako postići savršenu boemsku pletenicu

Uspješna njemačka YouTube ikona DominoKati i NIVEA pokazat će vam kako postati stručnjakinja za lijepe i jednostavne frizure. Pogledajte video i otkrijte iz prve ruke zašto mnogobrojni fanovi prate inspirativne savjete DominoKati o ljepoti. Njezin vodič pokazat će vam da su boemske pletenice ne samo romantične i šarmantne, već i sasvim jednostavne za oblikovanje!


Evo kako se radi boemska pletenica

Oslobodite kreativnost i otkrijte svoju novu omiljenu frizuru - napravite boemske pletenice uz DominoKati!

Upute za oblikovanje boemske pletenice

Savršene ili razbarušene, tanke ili široke, svečane ili opuštene  - postoji stotinu varijacija pletenica, a u ovom vodiču saznajte kako se oblikuju boemske pletenice. Ne brinite, izrada je vrlo jednostavna, a rezultat prekrasan!

nivea-proizvodi-kosa
boemska-pletenica-korak1


Oblikovanje boemske pletenice

Prvi korak: Kovrčanje kose

Kosu razdijelite na dva dijela i na donji dio nanesite sprej za kosu kako biste olakšali oblikovanje. Zatim nakovrčajte taj dio kose s figarom ili peglom za kosu, a drugu polovicu svežite u punđu i razdvojite ju od ostatka kose.

boemska-pletenica-korak2


Oblikovanje boemske pletenice

Drugi korak: Započnite plesti kosu

Nježno raščešljajte obje polovice kose i počnite s pletenjem. Započnite s malim sekcijama kose pri tjemenu i nastavite prema uhu dok ne dođete do kraja sekcije. Kraj pletenice učvrstite s gumicom za kosu.

boemska-pletenica-korak3

Treći korak: Završni detalji

Uz pomoć češlja za tapiranje, lagano razbarušite kosu. Uvijte ostatak kose u čvrstu punđu koju zatim omotajte pletenicom kako bi ostala na mjestu. Učvrstite sve uz pomoć ukosnica.

boemska-pletenica-korak4

Četvrti korak: Izrazite svoju osobnost

Ovisno o vašem stilu, boemske pletenice možete prilagoditi na više načina. Jedan od njih je da prstima pažljivo proširite pletenicu za nešto razbarušeniji i romantičan izgled. Pazite samo da zadržite oblik pletenice! Ovakvu pletenicu učvrstite s NIVEA Care & Hold sprejom za kosu.

Pletenice na tisuću i jedan način

Pletenice dolaze u bezbroj oblika, boemske pletenice tek su jedan od njih:

  • Riblje pletenice: Ova elegantna frizura prikladna je za sve prigode. Ovisno o stilu koji njegujete, možete odabrati urednu ili nešto razbarušeniju verziju ove frizure.
  • Nizozemske pletenice: Nizozemske i francuske pletenice vrlo su moderne i razigrane – odličan su izbor za mladenački izgled i sportske aktivnosti, kada kosu želite čim dalje od lica.
  • Mljekarske pletenice omataju se oko glave i izgledaju poput krune. Vrlo su tradicionalne i pristaju svim oblicima lica.Niska punđa: naučite ju raditi uz DominoKati

NIVEA je udružila snage s YouTube zvijezdom DominoKati kako bismo vas naučili oblikovati jednostavne punđe.