• Sve
  • Gel za tuširanje
  • Piling za tijelo
  • Sapun
FILTRIRAJ
Razvrstaj
Razvrstaj

Ovdje vas čekaju

NIVEA proizvodi za kupanje i tuširanje

Od oduševljavanja osjetila do intenzivnog čišćenja


NIVEA proizvodi za čišćenje tijela pobrinut će se da kupanje i tuširanje postanu pravi njegujući ritual. Ako ste tip osobe koja pod tušem zamišlja kako uskače u hladno more ili šeta mediteranskim vrtovima, onda je energizirajući gel za tuširanje pravi izbor za vas. Ako uživate u dugom kupanju i volite stres utopiti u mjehurićima, nježne NIVEA kupke oduševit će vas i vaše tijelo. Očaravajuće mekana pjena hrani kožu kvalitetnim sastojcima, dok sofisticirani mirisi stimuliraju sva vaša osjetila. NIVEA je konstantno u potrazi za inspiracijom novim mirisima, što se vidi po raznolikoj paleti naših kupki, ulja za tuširanje i gelova za tuširanje. 


Kako se razbuditi?


Većini ljudi buđenje predstavlja problem, no energizirajuće tuširanje može biti upravo ono što trebate za pozitivan početak dana. Isprobajte toplo-hladno tuširanje: naizmjence se u kratkim intervalima tuširajte toplom i zatim hladnom vodom. Pokušajte se jednu minutu tuširati toplom, a zatim 30 sekundi hladnom vodom te ponovite ciklus par puta.Topla voda će proširiti krvne žile i povećati cirkulaciju, dok će hladna voda suziti žile i sniziti krvni pritisak.
Ne samo da će vas ovakvo tuširanje razbuditi, ono dokazano oslobađa tijelo od toksina i ublažava upalu mišića! Ako provodite previše vremena pod tušem, koristite štopericu koja će vas upozoriti kad vam uistekne vrijeme. To će vas motivirati da prije završite s tuširanjem, a preostalo vrijeme možete iskoristiti za prijeko potrebnu šalicu kave.