Jednostavna zaštita od sunca

NIVEA SUN SPREJEVI ZA SUNČANJE

NIVEA SUN sprejevi za sunčanje posebno su popularni jer su laki za upotrebu. Naša linija sastoji se od različitih sprejeva s pumpicom i sprejeva u aerosolu. Jednostavno nanesite odabrani sprej za sunčanje, umasirajte i zaštita kože je osigurana.
 
Sprejevi za sunčanje: uživajte u suncu odgovorno


Ako vas sunce i toplina ljeti vuku van iz kuće, NIVEA SUN sprej za sunčanje pruža prijeko potrebnu zaštitu od sunca i omogućuje neometano uživanje. Sunčeve zrake su vitalne za naš organizam: UV zrake potiču metabolizam i jačaju imunitet. Pod utjecajem UVB zračenja, tijelo stvara vrlo važan vitamin D koji utječe na zdravlje kosti. Boravak na otvorenom i vježbanje na svježem zraku stoga su korisni i ugodni u svakoj životnoj dobi. Djeca pogotovo uživaju u igri na otvorenom tijekom sunčanih dana. No iako sunce ima važan učinak na zdravi razvoj, u njemu treba oprezno uživati. Koža djece iznimno je osjetljiva na učinke pretjeranog UV zračenja. NIVEA SUN sprej za sunčanje pruža dugotrajnu zaštitu protiv oštećenja stanica i sprječava razvoj raka kože. Jednostavan i praktičan nanos spreja za sunčanje nudi pouzdanu zaštitu od UVA i UVB zračenja.


NIVEA sprejevi za zaštitu od sunca: učinkovita zaštita


Sprejevi za sunčanje posebice su laki za upotrebu i zaustavljaju štetne učinke intenzivnog UV zračenja. NIVEA je razvila široku paletu sprejeva za zaštitu od sunca koja udovoljava različitim potrebama kože – njegujući sprej za zaštitu od sunca kombinira učinkovitu zaštitu od sunca, nježnu skrb i intenzivnu hidrataciju. Neki sadrže prirodni pro-melanin ekstrakt koji osigurava prekrasnu i dugotrajnu preplanulost, dok drugi sprejevi imaju ugodan rashlađujući učinak koji kožu osvježava i čini je svilenkastom na dodir. U ponudi imamo i sprejeve za sunčanje za osjetljivu kožu - ne sadrže parfeme, umjetna bojila ni konzervanse, a pružaju vrlo visoku UVA zaštitu.