DVA PUTA VIŠE VOLUMENA za prirodan izgled kose

Otkrijte 24-satnu postojanost bez isušivanja

OD KOSE KOJA NALIKUJE KACIGI DO KOSE PRIRODNOG IZGLEDA

Devedesetih godina 20. stoljeća frizure su bile velike, voluminozne i detaljno oblikovane. No, tijekom posljednjih desetljeća došlo je do značajnih promjena u percepciji i nadahnućima. Danas su popularnije frizure koje izgledaju prirodno i individualno. Žene radije biraju prirodno oblikovanu kosu kako bi izgledala prirodno prekrasno.

KAKO OD KOSE KOJA NALIKUJE KACIGI DOBITI KOSU PRIRODNOG IZGLEDA

Kosa modela iz 1990-ih obično je bila duga i ravna, no oblikovana tako da izgleda veliko. Rub kose bio je natapiran kako bi izgledao voluminozno. Međutim, takav trend danas pripada povijesti. Danas je moderno imati kosu koja prirodno odskakuje, opuštena volumena. Ne želimo proizvode za oblikovanje koji isušuju kosu i pretežu je prema dolje, čineći frizuru strogom poput kacige ili čak slijepljenom. Uz 

NIVEA Volume Care sprej za kosu vaše će prirodne frizure izgledati prekrasno i sjajno tijekom cijeloga dana. Omogućuje vam postizanje dvostrukog volumena i 24-satnu postojanost bez isušivanja kose. Želite li dodatni volumen, posebice oko korijena, prije nanošenja spreja i sušenja kose sušilom možete upotrijebiti i NIVEA Volume Care pjenu za kosu. Malu količinu pjene nanesite na korijen kose i potom se usredotočite na sušenje kose od korijena – većina vlage zadržava se upravo tu. To će vašoj kosi pružiti trajan i lepršav volumen, a pritom je neće isušiti.

OTKRIJTE NIVEA LINIJU ZA OBLIKOVANJE KOSE

DVA PUTA VIŠE VOLUMENA ZA PRIRODAN IZGLED KOSE

Pogledajte video - NIVEA Volume Care sprej za oblikovanje kose

Sprej za stiliziranje neguje, jača i štiti kosu. Za postojanost koja traje 24 sata i senzacionalni volumen: NIVEA Volume Care sprej za kosu.


SAVJETI I TRIKOVI ZA OBLIKOVANJE KAKO BISTE POSTIGLI PRIRODAN VOLUMEN

ŠTO JE S AKTUALNIM TRENDOM PRIRODNOG VOLUMENA?

Ovogodišnji trend u svijetu frizura jest prihvatiti vlastitu prirodnu frizuru i teksturu, kreiranje frizura koje izgledaju realno i koje zadivljuju opuštenim volumenom i živahnošću. Žene ne žele proizvode koji kosu pretežu prema dolje, čineći je strogom poput kacige ili koji je čak i isušuju. Traže proizvode za oblikovanje koji pomažu u stvaranju prirodnog volumena i fleksibilne trajnosti te istodobno njeguju kosu.

NEMAM VREMENA ZA OBLIKOVANJE KOSE. MOGU LI EFEKT PRIRODNOG VOLUMENA POSTIĆI U NEKOLIKO MINUTA?

Često smo prezauzete za osmišljavanje posebnih frizura, no savršeno prirodne frizure svakako možete napraviti i u manje od pet minuta. Jednostavno ih možete napraviti i kod kuće, bez pomoći mnoštva predmeta i proizvoda za oblikovanje. Potrebna vam je samo NIVEA Volume Care pjena za kosu.

KAKO DA POSTIGNEM MODERAN NEMARNI IZGLED?

Da biste postigli nemaran izgled frizure, upotrijebite NIVEA Volume Care pjenu za kosu. Malu količinu pjene nanesite na korijen kose i kosu sušite u smjeru od glave kako bi dobila veći volumen. Svoju frizuru koja izgleda kao da ste se upravo probudili dovršite nanošenjem NIVEA Volume Care spreja za kosu koji vašoj kosi pruža dvije stvari: dvostruki volumen i 24-satnu postojanost. Savršeno, vaša je nesavršena frizura gotova.

 

POSTOJE LI SAVJETI STRUČNJAKA O TOME KAKO POSTIĆI VEĆI VOLUMEN KOSE?

Naravno da postoje. Donosimo vam četiri omiljena savjeta frizerskih stručnjaka kad je riječ o volumenu kose:

1. Kad govorimo o volumenu, mislimo na kosu koja je odignuta od korijena kose. Stoga, da biste dodali volumen, nemojte kosu otežavati neprikladnim šamponima i regeneratorima.
2. Neka vaša kosa bude prirodna, trudite se ne opterećivati ju proizvodima.
3. Područje oko korijena sušite sušilom za kosu u smjeru od glave kako bi izgledalo podignutije.
4. Za najdugotrajniji volumen kombinirajte Volume Care pjenu za kosu i Volume Care sprej za kosu.

 


DODATNI SAVJETI ZA OBLIKOVANJE KOSE

POVEĆAJTE VOLUMEN

Otkrijte najbolje savjete za njegu voluminozne kose koji će vam pomoći da se riješite osjećaja isušenosti kose ‒ neovisno o tome želite li oživjeti svoju tanku kosu, postići prirodno lepršave kovrče ili isprobati dramatičniji izgled. 

VODIČ: SPREJ ZA KOSU

Neovisno o tome treba li vam pomoć u danima kada nikako ne možete oblikovati frizuru da izgleda dobro, s kroćenjem neposlušnih pramenova ili održavanjem postojanosti frizure, postoje proizvodi za oblikovanje kose koji vam mogu pomoći.