Nasmijana žena na zelenoj pozadini.

NIVEA Naturally Good

100% TRANSPARENTNA NJEGA LICA

INOVACIJA

Prirodno dobra

Vrijeme je za povratak prirodi! Život je ubrzan i stresan, zato je važno da s vremena na vrijeme usporimo i uživamo u trenucima prirodne opuštenosti. Nova linija proizvoda nastala je na temelju 100 godina iskustva brige o koži i povjerenja. NIVEA Naturally Good obnavlja kožu iznutra, čineći je prirodno prekrasnom i zdravom. Ovo je ujedno i naša prva 100 % klimatski neutralizirana linija za njegu lica.
naturally-good-ikone

O LINIJI

KOJE SMO VAM SVE PROIZVODE PRIPREMILI?

Svaki od proizvoda iz NIVEA Naturally Good linije pruža vašoj koži priliku da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom. Otkrijte svih 8 fantastičnih proizvoda za njegu lica!
NIVEA Naturally Good kreme za lice s konopljom.

OBNAVLJA RAVNOTEŽU KOŽE: NATURALLY GOOD DNEVNA I NOĆNA KREMA KONOPLJA

Probudite unutarnju ljepotu kože uz ovu dnevnu i noćnu kremu za lice s organskim uljem konoplje stvorena je za obnavljanje ravnoteže kože i njeno trenutačno umirivanje. 100% koži ugodna formula s organskim uljem konoplje i uljem jojobe trenutačno umiruje i njeguje kožu.
Naturally Good Aloe Vera krema za lice

OSVJEŽAVA KOŽU: NIVEA NATURALLY GOOD DNEVNA KREMA ZA LICE

S prirodnim sastojcima poput organske aloe vere te dragocjenim uljem jojobe i badema, NIVEA Naturally Good dnevna krema ističe prirodnu ljepotu kože. Njezina osvježavajuća i lagana formula koži pruža 24-satnu hidrataciju, neusporediv osjećaj svježine i zdrav izgled!
Anti-age dnevna i noćna krema za lice s čičkom.

NJEGA PROTIV BORA: NIVEA NATURALLY GOOD ANTI-AGE DNEVNA KREMA ZA LICE

Za kožu s prvim znakovima starenja i zrelu kožu razvili smo dnevnu kremu za lice s ekstraktom plodova organskog čička te dragocjenim uljem jojobe i badema. Kožu učvršćuje, zaglađuje i smanjuje vidljivost bora i linija unutar 2 tjedna, dok organsko arganovo ulje i shea maslac u noćnoj kremi pomažu u noćnoj regeneraciji kože.

NJEGA OSJETLJIVE KOŽE: NIVEA NATURALLY GOOD KAMILICA DNEVNA KREMA

Iznimno blaga formula dnevne kreme za lice s umirujućom organskom kamilicom blagotvorno djeluje na osjetljivu kožu koja je nakon nanošenja hidratizirana i meka na dodir. Umiruje nadraženu kožu te vidljivo smanjuje crvenilo i neugodan osjećaj zategnutosti.
Otkrijte micelarnu vodu i micelarni gel s organskom aloe verom koji nježno, ali učinkovito čiste kožu i uklanjaju šminku. Osvježavajuća formula sadrži micele koje djeluju kao magnet i privlače nečistoću, sebum i šminku. Za potpuno svježu, čistu i hidriranu kožu koja može prodisati!

Dnevna krema

"Ovo je prvi put da čujem za NIVEA liniju s prirodnim sastojcima, pa sam je odlučila testirati - nakon 2 tjedna mogu reći da sam stvarno zadovoljna. Krema se brzo upija, ne ostavlja masni trag i jako je lagana." - Gordana

Noćna krema

"Ujutro lice bude nahranjeno i nije masno kao što zna biti od drugih krema. Lagano se razmazuje i ne treba je puno stavljati. Meni odlično paše!" - Iva
PRIRODNI SASTOJCI

100% transparentna njega kože

NIVEA Naturally Good linija sadrži 99% sastojaka prirodnog porijekla plus 1% za stabilnost i sigurnost formule*. Bez skrivenih sastojaka!
*Sastojci dobiveni iz prirode koji su nakon prerade zadržali više od 50% svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu.
nivea-naturally-good-zeleni-caj

ORGANSKI ZELENI ČAJ

Mlijeko za čišćenje dubinski čisti i uklanja nečistoće, dok tonik za lice osvježava kožu i pruža osjećaj čistoće.
nivea-naturally-good-aloe-vera

ORGANSKA ALOE VERA

Formula s organskom aloe verom kožu hidratizira tijekom 24 sata. Za jedinstven osjećaj svježine na koži!

Plodovi organskog čička

Ekstrakt plodova organskog čička potiče proizvodnju kolagena u koži koji je učvršćuje i zaglađuje.

Organska kamilica

Organska kamilica ima umirujući učinak, osjetljivu kožu čini mekanom na dodir i vidljivo smanjuje crvenilo.

ISKRENOST JE VAŽNA

ODRŽIVOST I TRANSPARENTNOST

INSPIRIRANO PRIRODOM

NIVEA Naturally Good liniju razvili smo inspirirani prirodom - željeli smo upotrijebiti što više sastojaka prirodnog porijekla.

ODRŽIVOST

Naše PET kutijice i bočice mogu se u potpunosti reciklirati. Time smo korak bliže cilju da do 2025. koristimo ambalažu koja se može reciklirati, kompostirati ili ponovno upotrijebiti. Savitljivi dijelovi kutije potječu iz održivo upravljanih šuma.
 

TRANSPARENTNOST

NIVEA Naturally Good linija omogućuje vam uvid u sastojke koje nanosite na kožu. Na taj način vam želimo olakšati izbor jednostavne i prirodne njegujuće rutine.

RAZGOVOR SA STRUČNJAKOM

Pitanja & Odgovori

Luis Carbajal (NIVEA R&D odjel za čišćenje lica) odgovara na najvažnija pitanja o NIVEA Naturally Good liniji proizvoda.

NIVEA predstavlja liniju proizvoda s čak 99 % sastojaka prirodnog porijekla. Što je čini tako posebnom?

NIVEA Naturally Good liniju smo razvili inspirirani prirodom - željeli smo upotrijebiti čim više sastojaka prirodnog porijekla. Tako smo razvili 100% transparentnu njegu lica, bez skrivenih satojaka.

Jeste li primjetili povećani interes potrošača za prirodnom kozmetikom?

U zadnje vrijeme se trošači sve više zanimaju za sastojke i žele vidjeti čim više prirodnih proizvoda. Zanima ih što se nalazi u našim formulama, kao i svrha pojedinačnih sastojaka. NIVEA Naturally Good linija je odgovor na njihove upite. Potrudili smo se biti čim transparentniji u predstavljanju sastojaka, no ovo je tek početak putovanja. Cilj nam je da i ostali proizvodi krenu u istom smjeru.

Zašto 1% formule nije prirodnog porijekla?

Tih 1% osigurava stabilnost i sigurnost formule, što je iznimno važno kako bi proizvodi bili 100% sigurni za kožu.

Kako se točno razlikuju sastojci prirodnog porijekla i oni koji to nisu?

Sastojci prirodnog porijekla dobiveni su iz prirode i nakon prerade su zadržali više od 50% svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu. Ova definicija je usklađena sa strogim internim standardima tvrtke Beiersdorf.


DODATNI SAVJETI

ISPROBAJTE I OVO

Za savršenu njegu lica vam donosimo preporuke odličnih vježba za lice, kao i pregled prirodnih sastojaka u NIVEA proizvodima.
joga-za-lice-vjezbe-protiv-bora

Joga za lice - vježbe za glatku kožu bez bora

Nije vam poznata joga za lice? Vaše lice ima preko 50 različitih mišića kojima treba redovita vježba. Ove jednostavne vježbe za lice pobrinut će se za čvršću kožu boljeg tonusa!

PRIRODNO DOBRA NJEGA TIJELA

NIVEA Naturally Good losioni za tijelo s čak 98 % sastojaka prirodnog porijekla nude 100 % transparentnu njegu tijela.