NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-naturally-good

NIVEA Naturally Good

100% transparentna njega lica

Inovacija

Prirodno dobra

Vrijeme je za povratak prirodi! Život je ubrzan i stresan, zato je važno da s vremena na vrijeme usporimo i uživamo u trenucima prirodne opuštenosti. Nova linija proizvoda nastala je na temelju 100 godina iskustva brige o koži i povjerenja. NIVEA Naturally Good obnavlja kožu iznutra, čineći je prirodno prekrasnom i zdravom.

naturally-good-ikone

O liniji

KOJE SMO VAM SVE PROIZVODE PRIPREMILI?

Svaki od proizvoda iz NIVEA Naturally Good linije pruža vašoj koži priliku da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom. Otkrijte sva 4 fantastična proizvoda za njegu lica!

DNEVNA I NOĆNA KREMA ZA LICE

nivea-naturally-good-krema

S prirodnim sastojcima poput organske aloe vere i dragocjenih ulja badema i jojobe, NIVEA Naturally Good dnevna i noćna krema ističu prirodnu ljepotu kože. Njihova osvježavajuća i lagana formula koži pruža 24-satnu hidrataciju, neusporediv osjećaj svježine i zdrav izgled!

TONIK I MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE LICA

naturally-good-tonik-mlijeko

NIVEA Naturally Good mlijeko za čišćenje temeljito uklanja nečistoće te učinkovito skida čak i vodootpornu maskaru i šminku, bez oštećivanja trepavica i osjetljive kože područja oko očiju. Preporučujemo i tonik za lice iz iste linije s organskim zelenim čajem koji je odličan izvor antioksidansa. Za meku i čistu kožu koja će prodisati prirodnom svježinom!

Dnevna krema

"Ovo je prvi put da čujem za NIVEA liniju s prirodnim sastojcima, pa sam je odlučila testirati - nakon 2 tjedna mogu reći da sam stvarno zadovoljna. Krema se brzo upija, ne ostavlja masni trag i jako je lagana." - Gordana

Noćna krema

"Ujutro lice bude nahranjeno i nije masno kao što zna biti od drugih krema. Lagano se razmazuje i ne treba je puno stavljati. Meni odlično paše!" - Iva

Tonik za čišćenje

"Izvrsno očisti kožu i pripremi je za daljnju njegu. Vrlo temeljito uklanja sve nečistoće, a nema osjećaja zatezanja. Sviđa mi se miris i umirujuća mekoća koju ostavlja na mojoj koži." - Josipa

Mlijeko za čišćenje

"Lagano mlijeko koje super uklanja ostatke make upa. Nježno je i nema iritacije oko očiju niti crvenila po ostatku lica. Ugodna mirisa, lagane teksture i nije niti malo masno." -Suzana

Razgovor sa stručnjakom

Pitanja & Odgovori

Luis Carbajal (NIVEA R&D odjel za čišćenje lica) odgovara na najvažnija pitanja o NIVEA Naturally Good liniji proizvoda.

NIVEA predstavlja liniju proizvoda s čak 99 % sastojaka prirodnog porijekla. Što je čini tako posebnom?

NIVEA Naturally Good liniju smo razvili inspirirani prirodom - željeli smo upotrijebiti čim više sastojaka prirodnog porijekla. Tako smo razvili 100% transparentnu njegu lica, bez skrivenih satojaka.

Jeste li primjetili povećani interes potrošača za prirodnom kozmetikom?

U zadnje vrijeme se trošači sve više zanimaju za sastojke i žele vidjeti čim više prirodnih proizvoda. Zanima ih što se nalazi u našim formulama, kao i svrha pojedinačnih sastojaka. NIVEA Naturally Good linija je odgovor na njihove upite. Potrudili smo se biti čim transparentniji u predstavljanju sastojaka, no ovo je tek početak putovanja. Cilj nam je da i ostali proizvodi krenu u istom smjeru.

Zašto 1% formule nije prirodnog porijekla?

Tih 1% osigurava stabilnost i sigurnost formule, što je iznimno važno kako bi proizvodi bili 100% sigurni za kožu.

Kako se točno razlikuju sastojci prirodnog porijekla i oni koji to nisu?

Sastojci prirodnog porijekla dobiveni su iz prirode i nakon prerade su zadržali više od 50% svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu. Ova definicija je usklađena sa strogim internim standardima tvrtke Beiersdorf.
Iskrenost je važna

ODRŽIVOST I TRANSPARENTNOST

Dodatni savjeti

ISPROBAJTE I OVO

Za savršenu njegu lica vam donosimo preporuke odličnih vježba za lice, kao i pregled prirodnih sastojaka u NIVEA proizvodima.

Joga za lice - vježbe za glatku kožu bez bora

joga-za-lice-vjezbe-protiv-bora

Nije vam poznata joga za lice? Vaše lice ima preko 50 različitih mišića kojima treba redovita vježba. Ove jednostavne vježbe za lice pobrinut će se za čvršću kožu boljeg tonusa!

PRIRODNI SASTOJCI U NIVEA KOZMETICI

bademovo-ulje-prirodna-kozmetika

Bademi i aloe vera nisu jedini prirodni sastojci koji se nalazi u NIVEA proizvodima. Otkrijte njegujuću moć dragocjenih ulja i biljaka te njihov čudesan učinak na kožu!

Prirodni sastojci

100% transparentna njega kože

NIVEA Naturally Good linija sadrži 99% sastojaka prirodnog porijekla plus 1% za stabilnost i sigurnost formule*. Bez skrivenih sastojaka!
*Sastojci dobiveni iz prirode koji su nakon prerade zadržali više od 50% svojeg prirodnog stanja, uključujući vodu.

prirodni-sastojci-naturally-good