• Sve
  • BB krema
  • Dnevna krema
  • Maska za lice
  • Noćna krema
  • Serum za lice
FILTRIRAJ
Razvrstaj

Ovdje vas čekaju

NIVEA proizvodi za njegu lica

*Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA prema imenu robne marke u kategoriji njege tijela, lica i ruku; maloprodajna vrijednost, 2022.

 

NIVEA proizvodi za čišćenje i njegu lica


Bilo da vas zanimaju proizvodi za čišćenje lica, anti-age kreme za lice, maske za lice ili dodatna njega kao što su serumi i ulja za lice, u ovoj sekciji pronaći ćete preporuke najboljih NIVEA proizvoda. Prije nego odaberete nove favorite, morate odrediti svoj tip kože. Imajte na umu i da na kozmetičku rutinu utječe i životni stil te osobne preferencije glede mirisa, teksture, sastojaka, itd. Koji god proizvod za njegu lica odabrali, držite se sljedećih prepruka: ujutro i navečer obavezno je čišćenje lica kako biste odstranili nečistoću i nakupljeni višak masnoće. Obavezna je i njegujuća krema za lice s visokim SPF koja pruža iznimnu hidrataciju, kao i noćna krema za lice za dubinsku obnovu kože tijekom noći. Za osjetljivo područje oko očiju uvijek koristite posebne kreme. Krema za sunčanje je obavezna - na plaži je često nanosite za sigurnu zaštitu od UV zračenja. Nakon duljeg izlaganja suncu, kožu umirite i ohladite losionom za njegu nakon sunčanja.


Ne znate koji je vaš tip kože?


Vaš tip kože definirat će vaš izbor kozmetike, zato je vrlo važno da prvo utvrdite svoj tip kože. To nije uvijek jednostavno jer svaka koža ima drugačija osobine. Postoji 5 osnovnih tipova kože: normalna koža je elastična, ima dobru cirkulaciju i nije problematična. Suha koža je nešto manje elastična te sklona svrbežu i iritacijama, dok mješovita koža ima masni sjaj i sklona je nečistoćama u T-zoni, ali ima i suha područja. Koža s nepravilnostima često pod utjecajem hormonalnih promjena luči previše sebuma, a rezultat su prištići i miteseri. Jedan od najzahtjevnijih tipova kože je osjetljiva koža koja se najčešće pojavljuje u kombinaciji sa suhom kožom. Koji god tip kože imali, imamo rješenje za vas!