Dnevna hidratacija

NIVEA DNEVNE KREME ZA LICE

Masna, osjetljiva ili zrela koža? Koji god tip kože imali, ovdje ćete naći NIVEA dnevne kreme za lice koje će savršeno odgovoriti na specifične potrebe vaše kože. Bogate formule i njegujući sastojci prirodnog porijekla pobrinut će se da vaša koža uvijek bude lijepa, njegovana i zdrava!
 
Kako izgleda dobra dnevna krema za lice?


Tijekom dana, koža treba vlažnost i zaštitu. Najbolja dnevna krema je lagana, brzo se upija i pruža koži matiran izgled, zato je ujedno i najbolja podloga za šminku. Tražite veću prekrivnost? BB krema je fantastičan izbor za svjež i gladak ten. Nanesite dnevnu kremu za lice ujutro nakon čišćenja lica. Tako će vaša koža biti hidratizirana i obavijena zaštitnim slojem od utjecaja iz okoliša. Zanima vas anti-age njega lica? Za vas su dnevne kreme s antioksidansima koje neutraliziraju slobodne radikale i ublažavaju vidljive znakove starenja.
Ako provodite puno vremena vani, za vas je obavezna dnevna krema za lice sa zaštitnim faktorom. Osim što pruža zaštitu od sunca, takva krema sprječava starenje uzrokovano UV zračenjem. Ovdje vas čekaju najbolje dnevne kreme za lice za vaš tip kože!