MicellAIRⓇ Skin Breathe EXPERT

MICELLAIR® EXPERT
PROFESIONALNO
uklanjanje šminke!

MICELLAIR® EXPERT
PROFESIONALNO
uklanjanje šminke!

Make-up vizažistica preporučuje

Make-up vizažistica preporučuje MicellAIR® Expert

Simona Antonović - make-up vizažistica

Simona Antonović je vodeća hrvatska make-up vizažistica i beauty stručnjak čiji radovi krase stranice i kampanje najpoznatijih magazina te modnih kuća u svijetu. Uz posao i vođenje vlastitog make-up studija, radi kao beauty kolumnistica časopisa Storybook i portala Journal.hr, te predaje na AI - Zavodu za inovativnost u Ljubljani, Slovenija.

“Svi znaju koliko je važno odabrati kvalitetnu šminku, ali često zaboravljaju kako se ključ prekrasnog tena skriva u korištenju jednako kvalitetnih proizvoda za uklanjanje šminke. Šminka uvijek bolje izgleda na temeljito očišćenom i njegovanom licu, a NIVEA MicellAir osigurava oba dva ta preduvjeta.”
Vlogerica preporučuje

Vlogerica preporučuje MicellAIR® Expert

Maša Zibar je najpoznatija hrvatska vlogerica i lice koje uveseljava tisuće mladih ljudi putem svojih social media kanala. Sama kaže kako je sve krenulo kao hobi, a danas joj je to i posao i životna strast.

“Ovo je najbolja micelarna koju sam ikada probala. Nijedna micelarna dosada nije uspjela skinuti moj tvrdokorni makeup. I drago mi je što sam upravo ja odabrana da predstavljam takav savršeni proizvod koji će mnoge cure riješiti muka.”

MICELLAIR® EXPERT
PROFESIONALNO
uklanjanje šminke!

Dodatni savjeti

Još savjeta za nježno čišćenje lica

U nastavku saznajte više o micelarnoj vodi i pročitajte savjete za nježno čišćenje osjetljive kože.

Što je micelarna voda i kako djeluje?

micelarna-tehnologija-nivea
Saznajte više o micelarnoj tehnologiji - koji su njeni blagotvorni učinci te kako može potpuno promijeniti vašu rutinu njege kože.

Vodič kroz čišćenje osjetljive kože

osjetljiva-koza-vodic
Osjetljiva koža treba posebo blagu njegu, inače reagira crvenilom i iritacijama. Saznajte zašto su određeni tipovi kože osjetljiviji od drugih i kako pravilno njegovati lice NIVEA proizvodima.