MICELLAIR® EXPERT i MAKE-UP CARE EXPERT

PROFESIONALNO uklanjanje šminke i podloga za šminkanje

INOVACIJA

Stručno i nježno uklanjanje šminke

Nova NIVEA MicellAIRⓇ Expert linija za odstranjivanje šminke savršena je za obožavateljice šminkanja. Otkrijte nježno i temeljito uklanjanje šminke koje preporučuju vizažisti!

Kombinacija jedinstvenog MicellAIRⓇ kompleksa i esktrakta crnog čaja djeluje poput magneta koji na sebe veže dugotrajnu i vodootpornu šminke. Za sobom ne ostavlja nikakve tragove, tako da nema potrebe za ispiranjem ni grubim trljanjem. Nakon upotrebe, koža je potpuno čista - bez nepravilnosti i crvenila zahvaljujući formuli koja štiti osjetljive dijelove kože i trepavice.

Ova linija oduševit će sve ljubiteljice šminkanja koje često isprobavaju nove ruževe, maskare i teške pudere. NIVEA MicellAIRⓇ Expert uklonit će dugotrajnu i vodootpornu šminku u par jednostavnih poteza...a onda možete isprobati novi look!

* šminke i masnih tragova; 89% ispitanica se slaže, testirano na 100 žena, 1 tjedan

**8 od 10 preporučuje MicellAIR Expert liniju, test u Njemačkoj, n: 86


MAKE-UP VIZAŽISTICA PREPORUČUJE

Make-up vizažistica preporučuje MicellAIR® Expert

simona-makeup-artist

Simona Antonović - make-up vizažistica

Simona Antonović je vodeća hrvatska make-up vizažistica i beauty stručnjak čiji radovi krase stranice i kampanje najpoznatijih magazina te modnih kuća u svijetu. Uz posao i vođenje vlastitog make-up studija, radi kao beauty kolumnistica časopisa Storybook i portala Journal.hr, te predaje na AI - Zavodu za inovativnost u Ljubljani, Slovenija.

“Svi znaju koliko je važno odabrati kvalitetnu šminku, ali često zaboravljaju kako se ključ prekrasnog tena skriva u korištenju jednako kvalitetnih proizvoda za uklanjanje šminke. Šminka uvijek bolje izgleda na temeljito očišćenom i njegovanom licu, a NIVEA MicellAir osigurava oba dva ta preduvjeta.”


VLOGERICA PREPORUČUJE

Vlogerica preporučuje MicellAIR® Expert

Maša Zibar je najpoznatija hrvatska vlogerica i lice koje uveseljava tisuće mladih ljudi putem svojih social media kanala. Sama kaže kako je sve krenulo kao hobi, a danas joj je to i posao i životna strast.

“Ovo je najbolja micelarna koju sam ikada probala. Nijedna micelarna dosada nije uspjela skinuti moj tvrdokorni makeup. I drago mi je što sam upravo ja odabrana da predstavljam takav savršeni proizvod koji će mnoge cure riješiti muka.”

masa-zibar-blogerica-nivea

NIVEA & Maša Zibar: 10-minutni make-up izazov

micellair-expert-linija

KAKO DJELUJE MICELARNA LINIJA?

MicellAIR® znanost

micelarna-tehnologija

1. NOVA TEHNOLOGIJA, REVOLUCIJA U NJEZI KOŽE

Temeljito uklanjanje šminke obično zahtijeva nekoliko koraka, a često se dogodi da su rezultati razočaravajući. MicellAIR® tehnologija predstavlja novi, nježniji način odstranjivanja šminke – bez ispiranja i trljanja kože.

micele-sminkanje

2. MALE, ALI ZAČUĐUJUĆE MOĆNE

Micele su mikroskopski male molekule koje učinkovito vežu na sebe i najmanje čestice nečistoće poput ulja, šminke i prašine. 

magnetski-ucinak

3. MICELE DJELUJU POPUT MAGNETA

Micele istovremene "vole" vodu (hidrofilne) i masnoće (lipofilne), stoga uklanjaju čestice topive u vodi i masnoći. Djeluju poput magneta koji privlači nečistoće i izvlači ih na površinu bez iritacija kože.


DODATNI SAVJETI

Još savjeta za nježno čišćenje lica

U nastavku saznajte više o micelarnoj vodi i pročitajte savjete za nježno čišćenje osjetljive kože.

Što je micelarna voda i kako djeluje?

Saznajte više o micelarnoj tehnologiji - koji su njeni blagotvorni učinci te kako može potpuno promijeniti vašu rutinu njege kože.

osjetljiva-koza-vodic

Vodič kroz čišćenje osjetljive kože

Osjetljiva koža treba posebo blagu njegu, inače reagira crvenilom i iritacijama. Saznajte zašto su određeni tipovi kože osjetljiviji od drugih i kako pravilno njegovati lice NIVEA proizvodima.