Dobro došli u oazu osvježenja

Otkrijte NIVEA Fresh Blends gelove za tuširanje koji vole planet i vašu kožu!

GELOVI ZA TUŠIRANJE

UPOZNAJTE NIVEA FRESH BLENDS

Opet smo vam nešto smućkali - čak 3 fantastična gela za tuširanje! Čarobni voćni mirisi razbudit će vaša osjetila, a svilenkasta pjena će otopiti sav stres nakon napornog dana. Nova linija voli vašu kožu i planet - formula s čak 90% sastojaka prirodnog porijekla* nalazi se u bočici od 100% reciklirane plastike!*

NIVEA FRESH BLENDS RASPBERRY

Razmazite osjetila u oazi osvježenja uz NIVEA Fresh Blends Raspberry gel za tuširanje s neodoljivim mirisom maline.

NIVEA FRESH BLENDS APRICOT

Tako neodoljiv! NIVEA Fresh Blends Apricot pobrinut će se za glatku i mekanu kožu obavijenu nježnim mirisom marelice.

NIVEA FRESH BLENDS WATERMELON

Uživajte u osvježavajućem zagrljaju NIVEA Fresh Blends Watermelon gela za tuširanje s uzbudljivim mirisom lubenice.

*NIVEA Fresh Blends gelovi za tuširanje inspirirani su prirodom i našoj predanosti održivom razvoju. Nalaze se u bočici od 100 % reciklirane plastike (izuzev čepa), a njihova formula je 98% biorazgradiva. Uživajte u njezi kože koja je dobra i za planet!


DEZODORANSI

SAVRŠENA KOMBINACIJA ZA POTPUNO OSVJEŽENJE

Oduševljeni ste NIVEA Fresh Blends gelovima za tuširanje? Imamo super vijest - tu je i nova linija NIVEA dezodoransa koja će vas također očarati čarobnim voćnim mirisima! Kamo god krenuli, ostat će uz vas cijeli dan i pružiti vam pouzdanu zašitu od neugodnih mirisa.

NIVEA FRESH ORANGE

Volite osvježavajuće citruse? Ovaj jedinstveni antiperspirant razbudit će vaša osjetila prekrasnim voćnim mirisom po svježim narančama.

NIVEA FRESH CHERRY

Obožavate trešnje? Osim što obavija pazuhe svježim mirisom sočnih trešanja, pruža im pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa koja traje cijeli dan.

NIVEA FRESH COCONUT

Sviđaju vam se egzotični mirisi? Uz ovaj antiperspirant s prekrasnim mirisom po kokosu možete uživati u osjećaju suhe i čiste kože pazuha. 

O NAGRADNOM NATJEČAJU

USKOČI U OAZU OSVJEŽENJA

Nagradni natječaj je zaključen

Hvala svima na sudjelovanju! Donosimo imena 9 sretnih dobitnika koji su osvojili ekskluzivnu nagradu: NIVEA Fresh Blends gel za tuširanje i predivnu MyEqua bočicu za vodu!

 


DODATNI SAVJETI

PROČITAJTE I OVO

Trebate dodatnu dozu osvježenja? Isprobajte i novu NIVEA Naturally Good liniju te pročitajte naše savjete za opuštanje doma!

PRIRODNO DOBRA NJEGA LICA

Vrijeme je za povratak prirodi! Uživajte u trenuci-ma prirodne opuštenosti uz NIVEA Naturally Good liniju koja obnavlja kožu iznutra, čineći je prirodno prekrasnom i zdravom.

JEDNOSTAVNIJE OD ŠMINKE. I VIŠE NJEGUJUĆE.

Ako nemate vremena za komplicirani make-up, oduševit će vas NIVEA 3-u-1 njegujući cushion! Inovativna formula njeguje kožu i sadrži prirodne pigmente koji ističu njen ujednačeni i blistavi iz-gled.