NIVEA ORIGINAL CARE

DEZODORANS NIVEA ORIGINAL CARE - SNAŽAN PROTIV ZNOJENJA, NJEŽAN PREMA KOŽI

Uporaba dezodoransa odmah nakon brijanja? Naravno! Upoznaj učinkovitu, no nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

NAJNJEŽNIJI ANTIPERSPIRANT BRANDA NIVEA

Svrbež, peckanje i crvenilo nakon nanošenja? Odmah nakon brijanja tvojim pazusima nekada treba posebna pozornost jer se koža na ovom području brzo nadraži i nakon nanošenja dezodoransa postane osjetljiva. Ali to ne znači da ga se moraš u potpunosti odreći! NIVEA Original Care antiperspiranti u spreju i roll-onu omogućuju bezbrižnu uporabu zaštite od znojenja koja traje 48 sati. Čak i odmah nakon brijanja, bez iritacije i neugodnog osjećaja peckanja.

KUPITE ONLINE


Original Care
roll-on antiperspirant

Nježna formula s dragocjenim njegujućim esencijama vitamina i kalcija nudi 48 sati pouzdane zaštite od znojenja, ostavljajući pritom kožu njegovanom, baršunastom i mekom.

Original Care antiperspirant u spreju

Uživaj u baršunasto nježnoj i pouzdanoj zaštiti od neugodnih mirisa koja traje do 48 sati. Blaga formula spreja ne sadrži alkohol i zato možeš zaboraviti na iritaciju svježe obrijane kože.

NAGRADNI KVIZ

NIVEA ORIGINAL CARE SPREJ ILI ROLL-ON – KOJI JE PRAVI ZA MENE?

Nagradni natječaj je završen. Uz pomoć kratkog kviza, pozvali smo vas da provjerite koji je oblik NIVEA Original Care antiperspiranta prikladniji za vaš stil života, navike i potrebe. Od svih sudionika odabrali smo 10 dobitnika koji će dobiti prekrasnu nagradu - ekskluzivni paket koji sadrži novi NIVEA Original Care antiperspirant u obliku spreja i roll-on te par trendi Sisi šalica.

 

Pročitajte pravila sudjelovanja.

PROČITAJ I OVO

Osjećaj svježe, meke kože i sigurnost da te antiperspirant neće iznevjeriti jačaju tvoje samopouzdanje kako bi opuštenije zakoračila u novi dan. Slijedi naše savjete za pravilno brijanje i provjerene načine da se osjećaš bolje u svojoj koži.