Zaboravite pigmentacijske mrlje

RIJEŠITE SE PIGMENTACIJSKIH MRLJA I ZABLISTAJTE

Novi NIVEA Cellular LUMINOUS630 proizvodi donose revoluciju u tretmanu pigmentacijskih mrlja. Za vidljive rezultate unutar 4 tjedna!

LUMINOUS630 REVOLUCIJA

SMANJITE PIGMENTACIJSKE MRLJE I UŽIVAJTE U BLISTAVOJ KOŽI

NIVEA Cellular LUMINOUS630  ima dokazanu učinkovitost i odlično djeluje na pigmentacijske mrlje uzrokovane UV zrakama, starenjem i hormonalnim promjenama tijekom trudnoće ili menopauze. Najčešće ih uzrokuje neuravnotežena proizvodnja melanina, a posljedica su pigmentacijske mrlje, odnosno tamne fleke na koži.
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"681","Y":"135","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"IZLAGANJE SUNCU","Copy":"Kada je izložena suncu, koža prirodno proizvodi melanin koji se ponekad neravnomjerno rasporedi i uzrokuje tamne mrlje na koži, tzv. \"sunčane mrlje\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONALNE PROMJENE","Copy":"Hormonalne promjene poput onih u trudnoći ili menopauzi mogu uzrokovati pretjeranu proizvodnju melanina. Rezultat su tamne fleke na koži.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"585","Y":"825","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"STARENJE","Copy":"Kako koža stari, tako proizvodnja melanina postaje sve neujednačenija. Posljedično se na licu pojavljuju tamne mrlje, tzv. \"staračke pjege\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"990","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"UPALA KOŽE","Copy":"Pigmentacijske mrlje mogu nastati i kao posljedica upale kože, recimo nakon akni.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Lice žene prije i poslije tretmana

UČINKOVITOST

VIDLJIVI REZULTATI UNUTAR 4 TJEDNA, UZ NEPREKIDNO POBOLJŠANJE*

4 tjedna

4 tjedna

Tamne fleke na koži postaju vidljivo svijetlije

8 tjedna

8 tjedana

Intenzitet pigmentacijskih mrlja je smanjen za čak do 50%*

12 tjedana

12 tjedana

Pigmentacijske mrlje postaju sve manje vidljive*,
Ujednačenost tena + 60%,
Blistavost kože + 62%

*redovitom upotrebom; prema vlastitoj ocjeni, 12-tjedna studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum, 34 žena, 2018.

50 % manji intenzitet pigmentacijskih mrlja unutar 8 tjedana

91 % žena potvrđuje učinkovitost u smanjivanju pigmentacijskih mrlja

*redovitom upotrebom, prema vlastitoj ocjeni, 12-tjedna studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum, 34 žena, 2018.

ZNANOST

REVOLUCIONARNI SASTOJAK

LUMINOUS630

LUMINOUS630 je rezultat 10 godina neumornog istraživanja. NIVEA znanstvenici postavili su si i na kraju savladali nevjerojatan izazov: rekreaciju enzima koji proizvodi pigment melanin. Za lakšu ilustraciju dovoljno je reći da su testirali više od 50.000 aktivnih sastojaka! Molekula pod brojem 630 iskazala se najuspješnijom u balansiranju proizvodnje pigmentacije i pobjednicom u smanjivanju pigmentacijskih mrlja.

 

LUMINOUS630 IMA DVOSTRUKI UČINAK

NA STANIČNOJ RAZINI

PROIZVODI

NIVEA LUMINOUS630 RUTINA PROTIV PIGMENTACIJSKIH MRLJA

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 SERUM

Serum združuje revolucionarni sastojak LUMINOUS630 u najvišoj koncentraciji s vitaminom E i hijaluronskom kiselinom koja potiče staničnu aktivnost*. Ovo je naš najučinkovitiji proizvod za tretman pigmentacijskih mrlja! Tamne fleke na koži smanjuje dvostrukim učinkom: smanjuje pigmentacijske mrlje i sprečava njihovo ponovno nastajanje redovitom upotrebom. Za ujednačen ten i blistavu kožu unutar 4 tjedna!

Serum je lagane teksture koja se brzo upija u kožu. Nježan je prema koži i preporučuje se za sve tipove kože, čak i osjetljivu. Prikladan je i za trudnice.

*in-vitro

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 DNEVNI FLUID

Dnevni fluid zaustavlja dodatno tamnjenje postojećih pigmentacijskih mrlja i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Ima SPF 50 koji štiti kožu od sunca i fotostarenja, dok bogata formula s inovativnim sastojkom LUMINOUS630, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom koja potiče staničnu aktivnost* dubinski hidratizira kožu. Za mat učinak, bez ikakvih masnih tragova.

Nježan je prema koži i prikladan za upotrebu na svim tipovima kože, čak i osjetljivoj. Mogu ga koristiti i trudnice.

*in-vitro

Rezultati

STVARNO DJELUJE: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® SMANJUJE PIGMENTACIJSKE MRLJE

Pigmentacijske mrlje na koži naših volonterki Eve i Kim uzrokovane su UV zračenjem. Serija slika u nastavku prikazuje rezultat nakon svakodnevne uporabe NIVEA Cellular LUMINOUS630® linije proizvoda za tretman pigmentacijskih mrlja (na početku tretmana, nakon 4 tjedna i nakon 8 tjedana).

Ovo su rezultati svakodnevne upotrebe NIVEA Cellular Luminous630 linije proizvoda. Fotografije nisu retuširane.

KAKO SE KORISTI

SVAKODNEVNA RUTINA ZA BLISTAVU KOŽU

Jutarnja rutina

UJUTRO

Na prethodno očišćenu kožu prvo nanesite NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum protiv pigmentacijskih mrlja. Njegu lica nastavite uz NIVEA Cellular LUMINOUS630  dnevni fluid.

Večernja rutina

NAVEČER

Kao prvi korak večernje rutine, netom nakon čišćenja lica nježno umasirajte NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum protiv pigmentacijskih mrlja u cijelo lice.  

Proizvode s Luminous630 nanosite maksimalno 4x dnevno.

NAJŠČEŠĆA PITANJA

ZNANSTVENICI ODGOVARAJU

Znanstvenice odgovaraju na pitanja

 

ŠTO SU PIGMENTACIJSKE MRLJE?

Pigmentacijske mrlje su rezultat neuravnotežene proizvodnje melanina.
Melanin je pigment koji se prirodno nalazi u našoj koži i odgovoran je za boju kože svakog od nas. U određenim slučajevima se proizvodnja melanina poremeti i zato se počne neravnomjerno taložiti u koži. Rezultat su pigmentacijske mrlje, odnosno tamne fleke na koži koje licu pružaju neujednačen izgled.

KAKO NASTAJU?

Iako za njih postoji genetska predispozicija, ovo su najčešći uzroci za pojavu pigmentacijskih mrlja:

  1. Prvi i najčešći uzrok je izlaganje suncu. Kada je na suncu, koža prirodno proizvodi melanin koji se ponekad neravnomjerno rasporedi u koži.
  2. S godinama proizvodnja melanina u koži postaje sve nepreciznija, što može rezultirati pojavom tamnih fleka na koži. 
  3. Hormonalne promjene poput onih u trudnoći ili menopauzi mogu uzrokovati pretjeranu proizvodnju melanina.
  4. Pigmentacijske mrlje ponekad ostaju kao trag na koži nakon upalnih procesa kao što su akne.

Što je LUMINOUS630 i kako ste ga otkrili?

NIVEA znanstvenici su fascinirani kožom i neprekidno istražuju njenu biologiju kako bi sve želje i zahtjevi naših potrošača bile ispunjene.

Tako smo pristupili i istraživanju pigmentacijskih mrlja i neujednačenog tena: znamo da su tamne fleke na koži posljedica neuravnotežene proizvodnje melanina. Zato smo pobliže istražili glavni uzrok pigmentacijskih mrlja: enzim odgovoran za proizvodnju melanina.

Nakon 10 godina istraživanja, uspjeli smo pronaći revolucionarni sastojak LUMINOUS630. Prvo smo u laboratoriju rekreirali enzim koji proizvodi melanin te na njemu testirali čak 50.000 molekula. U konačnici smo utvrdili da je molekula pod brojem 630 najuspješnija u balansiranju proizvodnje melanina i samim time pobjednica u smanjivanju pigmentacijskih mrlja. Naš sretan broj bio je 630 i odlučili smo ga zadržati u imenu - tako je nastao naš revolucionarni sastojak LUMINOUS630 . 

 

JE LI LUMINOUS630 siguran i učinkovit?

Prioritet NIVEA znanstvenika nisu samo učinkovite, već i sigurne inovacije. To vrijedi i za LUMINOUS630 koji je podrobno testiran nakon otkrića.

Prvo smo testirali njegovu kompatibilnost sa stanicama u našem laboratoriju, gdje smo dokazali da je Luminous630 blag prema stanicama kože. Štoviše, njegova učinkovitost je nadmašila sva očekivanja.

Nakon vrlo temeljitog provođenja sigurnosnih ocjena, sastojak smo testirali i na dobrovoljcima. Kliničke studije su dokazale izuzetnu učinkovitost u tretiranju pigmentacijskih mrlja!

U konačnici smo proveli studiju u sudjelovanju s potrošačima i dobili fantastični odaziv na NIVEA LUMINOUS630 serum protiv pigmentacijskih mrlja:
91% „Proizvod me je oslobodio pigmentacijskih mrlja“
100% „Moja koža ga odlično podnosi“
100% „Želim dodati ovaj proizvod u svoju svakodnevnu rutinu njege lica“
LUMINOUS630 je učinkoviti sastojak protiv pigmentacijskih mrlja koji slobodno možete koristiti svaki dan.

Kako djeluje LUMINOUS630 ?

LUMINOUS630 je inovativni hit sastojak koji je razvila NIVEA - ovaj patentirani sastojak je posebno razvijen za siguran i učinkoviti tretman pigmentacijskih mrlja. 

LUMINOUS630 ciljano djeluje na staničnoj razini gdje ima dvostruki učinak:
1. Posvijetljuje postojeće pigmentacijske mrlje
2. Redovitom upotrebom regulira proizvodnju melanina i sprečava pojavu novih mrlja

Nakon provođenja kliničkih studija na serumu iz ove linije proizvoda i pregledu kože nakon 4, 8 i 12 tjedana, dokazali smo fantastičnu učinkovitost LUMINOUS630:
1. Nakon 4 tjedna, pigmentacijske mrlje su vidljivo svijetlije
2. Nakon 8 tjedana, intenzitet tamnih fleka je manji za do 50%
3. Redovitom upotrebom vidljivo je neprekidno poboljšanje

 

PROČITAJTE JOŠ SAVJETA O NJEZI LICA

Sada kad znate kako nastaju pigmentacijske mrlje i koja su najbolja rješenja za smeđe mrlje na licu, pročitajte i ove članke o njezi lica!