Recite laku noć borama

Noć je čarobna. Čim zatvorimo oči, počinje se događati puno uzbudljivih stvari. Snovi se mogu ostvariti - čak i ako sanjate da izgledate mlađe. Pogotovo s noćnom kremom koja hrani kožu aktivnim sastojcima.

Beauty sleep

Počnete li pretraživati internet u potrazi za savjetima protiv starenja kože, preplavit će vas na tisuće rezultata. Od joge za lice, biljnih maski, super dijeta do kombinacije svega toga! Neki od tih savjeta su korisni – ostali su u najmanju ruku smiješni. No, ono što stvarno pomaže već je dugo poznato – beauty sleep, odnosno san za ljepotu koji od sada možete obogatiti noćnom njegom protiv bora za zaglađenu i pomlađenu kožu!

Dok spavamo, naše se tijelo odmara i stanice se obnavljaju brže nego dok smo budni. To je pravo vrijeme da koži pružimo priliku za regeneraciju. Samo kada je pažljivo pripremimo za spavanje, ona će se optimalno regenerirati tijekom noći te se uspješno nositi s brojnim dnevnim izazovima. Noćne kreme u kombinaciji sa zdravim snom pridonose regeneraciji naše kože jer sadrže sastojke koji ciljano zadovoljavaju njene potrebe noću.

IMAGE

Zaspite uz Q10

Jedno od najmoćnijih sredstava u borbi protiv bora je koži srodni koenzim Q10. On je neophodan za stvaranje energije u stanicama i štiti kožu od oksidativnog stresa. Međutim, razina Q10-a u našoj koži smanjuje se tijekom godina. Svi NIVEA Q10 POWER proizvodi osmišljeni su kako bi koži vratili koenzim Q10. Tako NIVEA Q10 POWER noćna krema smanjuje bore u samo četiri tjedna - dok vi spavate!

 

Dnevna krema nije dovoljna!

Tijekom dana vašoj je koži potrebna hidratacija i zaštita koju joj pruža dnevna njega, ali tijekom noći to joj jednostavno nije dovoljno. Potrebna joj je pomoć u prirodnom procesu regeneracije. Zbog toga je optimalno kombinirati dnevnu i noćnu kremu. Dobra jutra s mekšom i glađom kožom počinju večer prije. Zato joj zaželite laku noć NIVEA Q10plus noćnom kremom protiv bora.

NIVEA Q10 noćna krema

Zahvaljujući koenzimu Q10, NIVEA Q10 plus noćna krema vidljivo smanjuje bore već nakon 4 tjedna. Vi samo slatko spavajte dok se ova krema brine za glatkoću i regeneraciju Vašeg lica. 

TRIKOVI ZA JOŠ LJEPŠA JUTRA!

ocistite

OČISTITE!

Nikad ne idite u krevet bez da ste prije toga uklonili šminku! Zbog začepljenih pora vaša bi koža sljedećeg jutra mogla izgledati blijedo.

NJEGUJTE!

Proizvodnja sebuma je najniža oko ponoći i koža dobro upija kreme: to je savršeno vrijeme za nanošenje bogate noćne njege.

NASPAVAJTE SE!

Ni najbolja njega na svijetu ne može zamijeniti zdrav san: pretvorite vrijeme provedeno u krevetu u beauty sleep od 7 do 8 sati.

CJELODNEVNA ZAŠTITA I NJEGA KOŽE

KAKO SE NADOPUNJUJU DNEVNA I NOĆNA KREMA ZA LICE?

Vaša koža ima svoj bioritam. Znate li kakva njega joj treba u koje doba dana? Uz pomoć dnevne i noćne kreme za lice, vaša koža prima optimalnu zaštitu 24 sata dnevno.