Imate li pitanja o njezi tijela?

Ovdje pročitajte odgovore na često postavljana pitanja.

1. ZAŠTO JE POTREBNO DNEVNO NANOSITI KREMU ZA TIJELO?
Naša koža je izložena različitim utjecajima svaki dan - brže se isušuje nakon tuširanja i uslijed djelovanja utjecaja iz okoliša. Stoga je važno hidratizirati svoju kožu. Svi proizvodi za njegu iz linije NIVEA Body, NIVEA Soft i NIVEA krema pružaju vašoj koži intenzivne sastojke koji hrane i hidratiziraju kožu.

2. JESU LI PROIZVODI ZA TIJELO POGODNI ZA KORIŠTENJE NA LICU?
Ne postoji poseban razlog zašto se ovi proizvodi ne bi koristili za lice, no NIVEA je razvila posebne linije proizvoda za njegu kože lica.

3. KOLIKO ČESTO JE POTREBNO KORISTITI KREMU ZA RUKE?
Koliko često nanosite kremu na ruke  ovisi o negativnim utjecajima kojima su vaše ruke izložene i individualnim potrebama za hidratacijom. Redovito hidratizirajte ruke kako bi ostale meke i podatne

4. Koji NIVEA proizvodi za njegu tijela se mogu sigurno upotrebljavati u trudnoći za masažu strija?
Radi velike koncentracije njegujućih ulja, NIVEA Q10 ulje za tijelo je savršeno za masiranje trbuha tijekom trudnoće. Osim toga, pruža nježan osjećaj tijekom masiranja strija. Možete ga koristiti na mokroj i suhoj koži nakon tuširanja.                                                                                                                                                             

5. ZAŠTO JE RUKAMA POTREBAN POSEBAN PROIZVOD ZA HIDRATACIJU?
Naše ruke su svakodnevno izložene različitim utjecajima iz okoline i proizvodima za pranje. Kako smo konstantno u kretnji, krema za ruke mora se brzo upijati i hidratizirati.


Imate li dodatna pitanja?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM OBRASCA