NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

krema-za-ruke-zrela-koza

Otkrijte kreme za ruke za zrelu kožu

Kako rukama vratiti mladenački izgled

Svaka žena želi prekrasne ruke, no naša dnevna rutina i podneblje u kojem živimo utječu na ljepotu ruku. Zato vam donosimo savjete o njezi zrele kože ruku.

Anti-aging krema za ruke koži vraća mladenački izgled

Saznajte sve o njezi ruku, pogotovo kako spriječiti nastanak bora i ublažiti znakove starenja.

Kako zrelu kožu ruku održati mladenačkom

1. Nosite SPF zaštitu
Bilo da je riječ o koži na licu ili rukama, zaštita od sunca je obavezna. Prednost NIVEA Q10 Plus Anti Age kreme za ruke leži u UVA i UVB filterima koji kožu štite od zračenja i pomažu u sprječavanju bora.

2. Hidratitizirajte kožu
Kada zaboravimo hidratizirati kožu, njena površina postaje neujednačena, a nepravilnosti uočljivije. Lice i ruke trebaju vlažnost kako bi zadržali mladenački izgled, stoga ih svakako hranite kremama.

3. Zaštitite svoju kožu
Bilo da ćete provesti dan u snijegu ili se spremate oprati suđe, svakako zaštitite kožu ruku od sušenja koje će ubrzati nastanak znakova starenja. Zato preporučujemo nošenje rukavica.

Koji su znakovi starenja kože na rukama?

starenje-koze-na-rukama

Ako na rukama uočite pjege ili opazite da su vam ruke posebno suhe, vrijeme je za intervenciju. Dok su pjege rezultat izlaganja suncu, nezategnuta koža koja se ljušti posljedica je nedostatka vlažnosti. Kako biste potaknuli obnovu kože, nanesite NIVEA Q10 Plus Anti Age kremu za ruke.

Prednosti anti-aging kreme za ruke

Posebna krema za ruke namijenjena zreloj koži čini ruke mekanima i nježnima, a istodobno vas štiti od bora i smanjuje znakove starenja.

Isprobajte NIVEA anti-aging kremu za ruke

NIVEA Q10 Plus Anti Age krema za ruke ima bogatu teksturu koja je luksuzan tretman za umorne ruke. Ima intenzivan učinak i brzo se upija, tako da ne ostavlja masne tragove na koži.

Ono što ovu kremu izdvaja od drugih hidratizirajućih kremi za ruke je formula s koenzimom Q10. Iako je on prirodno prisutan u koži, s godinama ga proizvodimo sve manje. Uloga enzima je da kožu održavaju mladenačkom i napetom, stoga kao sastojak kreme koenzim Q10 umanjuje znakove starenja. Više o konezimu Q10 pročitajte ovdje.

Prikladna za svaku torbicu

krema-za-ruke-koenzim-q10

Uz kremu za ruke koja stane u svaku torbicu nemate više izgovora za suhe ruke. NIVEA Q10 Plus Anti-Age krema za ruke je dokaz da se dobre stvari skrivaju u malim ambalažama.

UVA/UVB zaštita

krema-za-ruke-spf

Zaštita od sunca jedan je od glavnih uzroka oštećenja kože, nastanka bora i starenja. Visok SPF u NIVEA anti-aging kremi za ruke štiti vašu kožu od UVA i UVB zračenja koje može ubrzati starenje kože i isušiti ju.

krema-za-ruke-proizvodi

NIVEA Q10 krema za ruke koži vraća mladost