Moderne frizure za dugu kosu


ZABAVNI VIDEO VODIČI

Tražite moderne frizure za dugu kosu? Pronađite inspiraciju u zabavnim video vodičima NIVEA blogerica koje će vas naučiti kako oblikovati trendi i privlačne frizure!

Najljepše spuštene i podignute frizure

Znamo da svaka prigoda zahtijeva drukčiju frizuru, zato smo vam pripremili širok izbor predivnih podignutih i spuštenih frizura. Isprobajte ih sve!

Razigrani visoki rep

Ova verzija visokog repa oduševit će sve ljubiteljice trendi, jednostavnih frizura!

Polupodignuta kosa

Polupodignuta frizura odličan je izbor za dugu kosu - izgleda opušteno i vrlo ženstveno, a njeno oblikovanje ne uzima previše vremena.

Boemska pletenica

Podignute frizure izuzetno su trendi - isprobajte ovu predivnu kombinaciju punđe i pletenice.

Elegantna niska punđa

Podignute frizure često znaju biti komplicirane, no ova niska punđa nije - pogledajte vodič i naučite kako je oblikovati!

Jednostavno prekrasne frizure za svaku prigodu

Ponestalo vam je inspiracije za oblikovanje frizura za dugu kosu? Pogledajte zabavne i jednostavne video vodiče naših blogerica u kojima ćete pronaći prekrasne moderne frizure za svaku prigodu, od pletenica do punđi!

Besprijekorno ravna kosa u nekoliko minuta

Saznajte kako u svega nekoliko koraka postići besprijekorno zaglađenu kosu koja nikad ne izlazi iz stila!

Moderna pletenica sa strane

Zanimaju vas svečane frizure? Evo kako napraviti ovu romantičnu frizuru koja je savršena za ljubiteljice klasičnog izgleda.

Savršene kovrče

Duga, kovrčava kosa nikad ne prođe neopaženo. Naučite raditi savršene kovrče uz pomoć zabavnog video vodiča naše blogerice!

Jednostavna visoka punđa

Ljepota visoke punđe leži u tome da odlično djeluje kao svečana frizura, ali možete ju i nositi u opuštenijim prigodama.