Ravna kosa je apsolutno trendi - isprobajte ovu “in” frizuru

Slijedite savjete Ane Lise Kohler

NIVEA i Instagram zvijezda Ana Lisa Kohler udružili su snage kako bismo vam pokazali najbolji način za ravnanje kose u ovom zabavnom vodiču!

Ravnanje kose na profesionalan način

Ravnanje kose zna biti komplicirano, no uz ove savjete svilenkasta kosa neće više biti samo san, već stvarnost!

Ana Lisa Kohler – švicarska modna blogerica, beauty vlogerica i YouTube zvijezda

Ana Lisa Kohler je švicarska beauty blogerica s velikim brojem YouTube i Instagram fanova s kojima dijeli odlične savjete o modi i ljepoti. Omiljene teme su joj frizure i make-up, zato ju je NIVEA odabrala za partnericu u snimanju jednostavnih vodiča za frizure. Čak i ako ste potpuna početnica, Ana Lisa pokazat će vam kako ravnanje kose ne more biti noćna mora!

Trendi ravna kosa: Savjeti za ravnanje kose

Jednostavno ravnanje kose za trendi look – zaboravite neuredne pramenove koji vam pokvare cijelu frizuru!

Ana Lisa Kohler pokazat će vam trikove za savršeno ravnanje kose

Potpuno ravna, svilenkasta kosa san je mnogih žena. Sve što trebate je omiljena NIVEA pjena za kosu, fen za kosu i pegla za kosu – već kroz nekoliko minuta imat ćete savršeno glatku kosu!

Glatka kosa u četiri jednostavna koraka

prvi-korak-pjena

Prvi korak- nanesite pjenu za kosu

Nanesite pjenu za kosu na svježe opranu kosu i jednakomjerno ju umasirajte prstima. NIVEA Care & Hold pjena za kosu pomoći će pramenovima da ostanu na mjestu i olakšati vam oblikovanje.
drugi-korak-feniranje

Drugi korak - feniranje

Isfenirajte kosu kako bi se pjena brže upila, zatim ju nježno raščešljajte. Neka temperatura fena ne bude previsoka - upotrijebite hladno feniranje ako imate tu mogućnost. Neposlušne pramenove ukrotite pomoću NIVEA Care & Hold spreja za kosu.
treci-korak-ravnanje-kose

Treći korak – ravnanje kose

Počnite ravnati kosu peglom za kosu i češljem. Ravnajte male sekcije, a suvišnu kosu maknite sa strane. Nastavite dok cijela kosa ne bude izravnana. Za savršeno gladak izgled, ravnanje kose započnite pri razdjeljku.
cetvrti-korak-detalji

Četvrti korak – završni detalji

Sada kada je vaša kosa besprijekorno glatka, pobrinite se da ostane takva uz pomoć male količine NIVEA Care & Hold gela za kosu. Nanesite ga vršcima prstiju i zatim se ponovno počešljajte. Predivno, zar ne?
fen-za-kosu-nivea

Kako odabrati dobar fen za kosu?

Hladno feniranje je opcija koju ima skoro svaki moderan fen za kosu. Također pripazite da fen ima dovoljno visoku vatažu ukoliko imate gušću kosu kako ne biste nepotrebno gubili vrijeme u kupaonici.

ŽELITE ISPROBATI JOŠ FRIZURA?

pletenica-sa-strane-ana

Pletenica sa strane

Izvrsna za srednje dugu i dugu kosu, pletenica sa strane izgleda fantastično! Saznajte kako ju jednostavno oblikovati uz Anu Lisu Kohler!