UČINKOVITA ZAŠTITA OD SUNCA S MINERALNIM FILTRIMA

PRAKTIČNA ZAŠTITNA KREMA ZA VAS I VAŠE DIJETE

UČINKOVITA ZAŠTITA OD SUNCA S MINERALNIM FILTRIMA

Novi NIVEA SUN Mineral proizvodi učinkovito štite vas i vaše dijete od UVA i UVB zraka bez kemijskih filtera! Vodootporni su i ne sadrže sastojke koji štete životu u morima i oceanima. Otkrijte nove kreme za sunčanje u praktičnoj ambalaži! NIVEA SUN Mineral losion za sunčanje za djecu sa 100% mineralnim UV filtrima, zaštitnim faktor 50+ i organskom aloe verom posebno je razvijen za osjetljivu dječju kožu i pruža trenutnu, dugotrajnu zaštitu od opeklina i dugotrajnih oštećenja kože. NIVEA SUN Mineral krema za sunčanje sa SPF 50+ sadrži antioksidans koji ne samo da štiti od opeklina, već sprečava i prerano starenje kože. Formula je lagana i ima mat učinak, tako da ne ostavlja masni i ljepljivi osjećaj na koži.

100% MINERALNA ZAŠTITA

Kako zapravo djeluju mineralni UV filtri? Kemijski UV filtri pretvaraju UVA i UVB zračenje u toplinu, dok kreme za sunčanje sa 100% mineralnim UV filtrima tvore bijeli zaštitni film na površini kože koji odbija sunčeve zrake od kože. Tako čestice kreme za sunčanje imaju jednak učinak kao i mala zrcala na koži. Zaštitni sloj bijele boje koji na koži ostavljaju sredstva za zaštitu od sunca s mineralnim filtrima se nakon otprilike 15 minuta upije u kožu, no ne u potpunosti. Zato preporučujemo da nakon upotrebe kreme za zaštitu lica nanesete i BB kremu ili njegujući puder.

NAŠA ODRŽIVA ZAŠTITA OD SUNCA

Pri razvoju novih proizvoda nije važno samo zaštititi kožu, već i zaštititi okoliš. Formule novih NIVEA SUN Mineral proizvoda za zaštitu od sunca ne sadrže UV filtere oktinoksata, oksibenzona i oktokrilena, kao ni mikroplastiku. Formule su veganske, bez sastojaka životinjskog podrijetla, a ambalaža je izrađena od recikliranih materijala.