NIVEA 3-u-1 njegujući cushions


S prirodnim pigmentima za savršeno prekrivanje.

INOVACIJA

JEDNOSTAVNIJE OD ŠMINKE. I VIŠE NJEGUJUĆE.

Nemate vremena za komplicirani make-up? Nema problema - tu su NIVEA 3-u-1 njegujući cushions. Inovativna formula njeguje kožu i sadrži prirodne pigmente koji ističu njezin ujednačeni, mladenački i blistavi izgled. Dostupno u 2 verzije: NIVEA Q10 plus cushion s koenzimom Q10 i NIVEA Cellular Hyaluron Filler s hijaluronom!

NIVEA 3-u-1 njegujući cushion intenzivno njeguju kožu, opskrbljujući je 24-satnom hidratacijom. Rezultat je zaglađena koža ujednačenog, blistavog i svježega izgleda.

Malen, praktičan i može se lako ponijeti posvuda: NIVEA 3-u-1 njegujući cushion zbog svoje kompaktne veličine stane u svaku torbicu! Sadrži i malo zrcalo pa se tako ten može osvježiti brzo i lako gdje god se nalazili.

Osim što dubinski hidratizira i njeguje kožu, NIVEA 3-u-1 njegujući cushion štiti kožu od štetnih učinaka UV zračenja zahvaljujući SPF 15. Vaša koža je tako sigurna od prijevremenog starenja!


Q10 PLUS CUSHION

NIVEA Q10 PLUS 3-U-1 NJEGUJUĆI CUSHION

Predstavljamo vam NIVEA Q10 plus cushion s koži identičnim koenzimom Q10 i moćnim anti-age učinkom.

NIVEA Q10 PLUS 3-U-1 CUSHION

Odaberite NIVEA Q10 plus cushion ukoliko vam je osim prekrivanja nepravilnosti važno i zaglađivanje bora i sitnih linija. Zvijezda ovog cushiona je koenzimom Q10, moćni antioksidans koji ima odličan anti-age učinak i dubinski njeguje kožu.

SAVRŠEN ANTI-AGE SASTOJAK

Koenzim Q10 je dragocjeni antioksidans koji se prirodno nalazi u našim stanicama i pridonosi mladenačkom izgledu kože. Kao zvijezda NIVEA Q10 plus cushiona pobrinut će se manju vidljivost bora i mladenački sjaj kože. Važno: koristimo koži identičan Q10 koji pruža najbolje rezultate!

KOJE SU SVE PREDNOSTI OVOG CUSHIONA?

 • Sadrži koži identični koenzim Q10
 • Anti-age učinak za trenutno zaglađivanje bora
 • S prirodnim pigmentima koji prekrivaju nepravilnosti
 • 24-satna hidratacija
 • SPF 15 za zaštitu od štetnog UV zračenja
 • Dostupan u 2 nijanse: srednja i tamna


HYALURON CELLULAR FILLER

NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 njegujući cushion

Otkrijte NIVEA Cellular Hyaluron Filler s hijaluronom za prirodno prekrivanje i mladenačku blistavost kože!

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3-u-1 CUSHION

Odaberite NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 cushion ukoliko želite kombinaciju dubinske njege kože i prirodnog prekrivanja nepravilnosti. Hranjiva tekućina, obogaćena hijaluronom i kreatinom, daje koži mladenački sjaj i ujednačenu boju.

FORMULA OBOGAĆENA HIJALURONOM

Hidratizirajući učinak hijalurona znanstveno je dokazan, stoga je neizostavan sastojak proizvoda koji usporavaju starenje kože. Kao zvijezda NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 cushiona pobrinut će se poboljšani tonus i mladenački sjaj kože. Učvrstite i zagladite kožu u jednom potezu!


KOJE SU SVE PREDNOSTI OVOG CUSHIONA?

 • Formula obogaćena hijaluronom i kreatinom
 • Poboljšava tonus kože i vraća joj mladenački sjaj
 • S prirodnim pigmentima koji prekrivaju nepravilnosti
 • 24-satna hidratacija
 • SPF 15 za zaštitu od štetnog UV zračenja
 • Dostupan u 3 nijanse: svijetla, srednja i tamna

SVE O CUSHIONU

ODGOVARAMO NA NAJČEŠĆA PITANJA O NJEGUJUĆEM CUSHIONU

1. Moram li prije cushiona nanijeti kremu?

Možete, ali nije obavezno. Cushion sadrži njegujuće sastojke koji će se pobrinuti za hidrataciju kože, što je pogotovo praktično ljeti kada kožu ne želite opterećivati nepotrebnim slojevima.

2. Kako se nanosi?

Cushion dolazi sa spužvicom koja omogućava jednostavno i praktično nanošenje. Naravno, možete ga nanijeti i pomoću omiljenog kista ili beauty blendera!

3. Kolika je prekrivnost cushiona?

Prekriva više od BB kreme i njeguje intenzivnije od klasičnih pudera. Njegova prednost je da prekriva nepravilnosti, ali ne i prirodnu ljepotu vaše kože - za blistav izgled kože bez efekta maske. U trenucima kada poželite veću prekrivnost, cushion jednostavno utapkajte u kožu dvaput ili triput.

4. Koji cushion odabrati?

Odaberite NIVEA Q10 plus cushion ukoliko vam je osim prekrivanja nepravilnosti važno i zaglađivanje bora i sitnih linija. S druge strane, preporučujemo NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 cushion ukoliko želite kombinaciju dubinske njege kože i prirodnog prekrivanja nepravilnosti.


PROČITAJTE I OVE SAVJETE

San svake žene je njegovana koža koja blista iznutra. Saznajte kako do predivne kože pomoću NIVEA proizvoda i savjeta!

Spriječite prerano starenje kože

Naučite pravovremeno prepoznati simptome starenja kože. Pokazat ćemo i vam kako pravilnom njegom kvalitetnim proizvodima koži vratiti elastičnost i učiniti je njegovanom.

Joga za lice - vježbe za glatku kožu bez bora

Vaše lice ima preko 50 različitih mišića kojima treba redovita vježba. Učvrstite ih pomoću našeg zabavnog vodiča!