ŠTITI VAS I VAŠU OMILJENU ODJEĆU

NIVEA Men BLACK & WHITE.

Omiljena majica

SVI IMAMO OMILJENU MAJICU

Bilo da je riječ o dresu omiljene momčadi koji nas podsjeća na pobjedničke trenutke ili majici u kojoj se osjećamo nezaustavljivo, svi imamo omiljeni komad odjeće. Pružite mu najbolju moguću zaštitu uz NIVEA Black & White Ultimate Impact dezodorans s peterostrukom zaštitom!


Naše obećanje

X5 PROTIV FORMULA

Jedan dezodorans, peterostruka zaštita: NIVEA Men Black & White Ultimate Impact. Razvijen u suradnji sa stručnjacima za tekstil iz Hohenstein Instituta, naš dezodorans vam pruža pouzdanu zaštitu od znojenja. Njegove muževne mirisne note zaustavljaju NEUGODNE MIRISE. Ujedno se bori protiv ZNOJA s 48h zaštite. Štiti odjeću od MRLJA i pomaže joj zadržati originalnu boju. Ne ostavlja TRAGOVE na koži i odjeći te sprječava IRITACIJE zahvaljujući odličnoj formuli prikladnoj za svakodnevnu upotrebu. Dokazano najbolji suigrač uz kojeg ćete vi i vaš omiljeni komad odjeće ostati savršeno zaštićeni – u svakoj situaciji!


X5 protiv formula


Dodatni savjeti

PROČITAJTE I OVE SAVJETE ZA MUŠKARCE

Vjerojatno već znate da muškarci ne bi smjeli upotrebljavati ženske kozmetičke proizvode. Ovdje vas čekaju super savjeti i NIVEA MEN proizvodi uz koje će muška koža i kosa ostati zdrava i njegovana.

Vodič za njegu muškaraca

Od vodiča za brijanje do nogometnih trikova, u našim člancima naći ćete pregršt korisnih savjeta za njegu muškaraca!

Vodič za savršen izgled brade

Dosta vam je brijanja? Uz ovaj ultimativni vodič za uređivanje brade, vaša brada će izgledati muževno i atraktivno!