1/6
novo
(0)

Fresh Sensation antiperspirant u spreju

150 ml

Prednosti

Bez sintetičkih ulja

Jednostavno nanošenje

Svakodnevno korištenje

Anti-bakterijski

Svi tipovi kože

Normalna koža

Prednosti

  • Antiperspirant u spreju s jedinstvenom INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • 72 sata zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
  • Pouzdan antiperspirant sa svježim i dugotrajnim mirisom
  • Ne sadrži etilni alkohol
  • Dermatološki odobren za osjetljivu kožu

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Fresh Sensation antiperspirantu spreju pruža 72 sata zaštite od znojenja i neugodnih mirisa, s jedinstvenom NIVEA INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ovaj antiperspirant ne sadrži etilni alkohol. Ima svjež, dugotrajni miris i pruža osjećaj svježe kože koji traje cijeli dan. Podnošljivost za kožu je dermatološki dokazana, ujedno je i odobren za osjetljivu kožu.

Prisutna u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svjetskih brendova za njegu kože s više od 140 godina iskustva. Kao tržišni lider u globalnoj industriji njege kože, naši istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Opasnost: Lako zapaljivi aerosol. Spremnik je pod pritiskom. Može iskriti kada se zagrije. Držati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte prskati prema otvorenom plamenu ili drugom izvoru paljenja. Nemojte ga bušiti niti spaljivati, čak ni kada je prazan. Zaštititi od sunca svjetlo. Ne izlažite ga temperaturama iznad 50 °C/122 °F. Bacite dozu tek kada je potpuno prazna. Koristite samo proizvod za predviđene svrhe. Nemojte nanositi proizvod na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dugotrajno prskanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 95784 (95784-09080-42)

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Upute za nanošenje

1RASPRŠITI

Raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.

2PRIČEKATI

Pričekajte da se potpuno osuši.

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Alcohol (Ethyl Alcohol)

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Parfum