NIVEA Magnesium Dry dezodorans s 0 % aluminija i etilnog alkohola.

NOVA GENERACIJA DEZODORANSA

Otkrijte NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoranse nadahnute snagom prirode!

Znojenje je prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati, no nitko ne želi privlačiti pažnju neugodnim mirisom. Naši najbolji prijatelji u ovim situacijama su dezodoransi, no koliko god bismo se voljeli osloniti na njihovu učinkovitost, često ne ispune naša očekivanja. Zato smo kreirali novu generaciju dezodoransa s revolucionarnom formulom koja vas neće razočarati - upoznajte ih!

NIVEA Magnesium Dry

NOVA GENERACIJA DEZODORANSA

Prepustite se pouzdanoj formuli NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa. Zahvaljujući prirodnom aktivnom magneziju, nude pouzdanu svježinu i 48-satnu zaštitu od neugodnih mirisa na potpuno prirodan način! Nježna formula bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola održava kožu zdravom i jača je. Zaboravite na iritaciju pazuha - ove dezodoranse slobodno možete nanijeti nakon brijanja.
NIVEA Magnesium Dry dezodorans s prirodnim aktivnim magnezijem.

Upoznajte proizvode

OTKRIJTE PROIZVODE

Uživajte u 2 odlične varijante NIVEA Magnesium Dry dezodoransa. Za razliku od uobičajenih roll-on dezodoransa, njihova bočica okrenuta je naglavačke. Tako smo spriječili da magnezij u prahu ostaje na dnu bočice, što znači da dezodoransi ne bi imali optimalni učinak. Koji birate?
Nova generacija dezodoransa pruža 48-satnu zaštitu.

NIVEA Magnesium Dry s mirisom Fresh Floral

Osim formulom s aktivnim magnezijem koja pruža čak 48 sati zaštite od neugodnih mirisa, ovaj dezodorans će vas oduševiti ženstvenim cvjetnim mirisom.

NIVEA Magnesium Dry s prirodnim aktivnim magnezijem i 0 % aluminija.

NIVEA Magnesium Dry s mirisom Pure Aqua

Za ljubiteljice uistinu osvježavajućih mirisa preporučujemo ovaj dezodorans koji također sadrži 0% aluminija (ACH) i etilnog alkohola.


Zdraviji životni stil

IZABERITE ZDRAVIJI ŽIVOTNI STIL

NIVEA Magnesium Dry dezodoransi su prilagođeni užurbanom životnom stilu, no važno je da i u pretrpanom rasporedu nađete svoju oazu mira i zdravlja. Možda je to razgovor s prijateljicom, pauza uz zdrave grickalice ili trening koji će vas ispuniti novom dozom energije. U nastavku pročitajte naše savjete za zdraviji životni stil.  
Nova generacija dezodoransa s 0 % aluminija i etilnog alkohola.

Ostanite u formi uz jednostavne i zabavne vježbe

Ne podcijenjujte moć redovite tjelovježbe koja može potpuno promijeniti kako se osjećate u svojoj koži. Za sve vas koji ste uvijek u žurbi, imamo odlične vježbe za učvršćivanje nogu, stražnjice i trbuha. Kako biste tijekom vježbanja održali prirodnu svježinu, pri ruci imajte NIVEA Magnesium Dry dezodorans.

Nova generacija dezodoransa s 0 % aluminija i etilnog alkohola.

Smanjite pretjerano znojenje pomoću hrane

Znojenje možete smanjiti izbjegavanjem masne i začinjene hrane te alkoholnih pića i kofeina koji pojačavaju znojenje jer dehidriraju tijelo. Prije situacija u kojima biste se mogli znojiti, pijte puno vode i konzumirajte namirnice bogate kalijem kao što su banane, naranče, rajčice i krumpir. I naravno, ne zaboravite na dezodorans!