(0)

Fresh Sesation antiperspirant u spreju

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant u spreju pruža 72h zaštite od znojenja i neugodnih mirisa, s jedinstvenom INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise.

Veličina

Svi tipovi kože
Normalna koža

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Bez sintetičkih ulja
Jednostavno nanošenje
Svakodnevno korištenje
Anti-bakterijski
Svi tipovi kože
Normalna koža

Prednosti

  • Antiperspirant u spreju s jedinstvenom INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise
  • 72 sata zaštite od znojenja i neugodnih mirisa
  • Pouzdan antiperspirant sa svježim i dugotrajnim mirisom
  • Ne sadrži etilni alkohol i dermatološki je odobren za osjetljivu kožu

Upute za nanošenje

1 RASPRŠITI
Raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.
2 PRIČEKATI
Pričekajte da se potpuno osuši.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Fresh Sensation antiperspirant pruža 72 sata zaštite od znojenja i neugodnih mirisa, s jedinstvenom NIVEA INFINIFRESH formulom koja se aktivno bori protiv bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Dolazi sa svježim, dugotrajnim mirisom i pruža osjećaj svježe kože koji traje cijeli dan. Ovaj antiperspirant ne sadrži etilni alkohol, a podnošljivost s kožom je dermatološki dokazana.

Prisutna u više od 160 zemalja, NIVEA je jedan od najvećih i najpouzdanijih svjetskih brendova za njegu kože s više od 140 godina iskustva. Kao tržišni lider u globalnoj industriji njege kože, naši istraživači intenzivno rade na pružanju visokokvalitetnih, dermatološki odobrenih proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima i potrebama kože.

Upozorenje:

Opasnost: Lako zapaljivi aerosol. Spremnik je pod pritiskom. Može iskriti kada se zagrije. Držati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Nemojte prskati prema otvorenom plamenu ili drugom izvoru paljenja. Nemojte ga bušiti niti spaljivati, čak ni kada je prazan. Zaštititi od sunca svjetlo. Ne izlažite ga temperaturama iznad 50 °C/122 °F. Bacite dozu tek kada je potpuno prazna. Koristite samo proizvod za predviđene svrhe. Nemojte nanositi proizvod na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dugotrajno prskanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 98522 (98522-09080-42)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Isopropyl Palmitate, Aluminum Chlorohydrate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tocopherol, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Parfum

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)