(36)

Fresh Rose Touch antiperspirant u spreju

150 ml

Prednosti

benefits-antiperspirant-care
Bez sintetičkih ulja
benefits-daily-use
Svakodnevno korištenje
  • Bez etilnog alkohola
  • Za osjećaj svježine
  • S prekrasnim mirisom ružine vodice
  • Pouzdana zaštita koja traje 48 sati

Saznajte više o ovom proizvodu

Trebate novu dozu svježine i energije? Uživajte u prekrasnom mirisu ružine vodice uz NIVEA Fresh Rose Touch antiperspirant u spreju koji pruža pouzdanu zaštitu u trajanju 48 sati. Osim ženstvenog mirisa, nudi i neusporediv osjećaj svježine koji traje cijeli dan. Ovaj odlični antiperspirant ne sadrži etilni alkohol i zato ne iritira kožu ispod pazuha. Prepustite se posebno blagoj formuli inspiriranoj nježnošću ružinih latica. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 83488 (83488-09083-30)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (36 Ocjene)
Sort Toggle
Željka
7.1.2022.
Petica
Njezan je za kozu,ne pece ako ga nanosite odmah nakon depilacije i sto je najvažnije neutralizira neugodne mirise
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Tijana
7.1.2022.
Svježi miris,ne ostavlja tragove, izdrži i najveće fizičke napore
Definitivno jedan od najboljih dezodoransa koje sam upotrijebila. Ne ostavlja tragove na odjeći, miriše svježe i ne ostavlja bijele tragove na odjeći!
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Esmira Č.
6.1.2022.
NIVEA ambasador/ica
Ne treba ti parfem, pored ovog dezedoransa , izvrstan je 😍😍
Koristim sve Niveine proizvode, ali sa rose proizvodima sam oduševljena, a svježinu koju daje FRESH ROSE TOUCH U spreju je broj 1.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?

Upute za nanošenje

1PROTRESITE

Prije upotrebe dobro protresite.

2NANESITE

Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.

3PRIČEKAJTE

Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Aluminum Sesquichlorohydrate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol