(28)

Fresh Rose Touch antiperspirant u spreju

150 ml

Prednosti

Bez sintetičkih ulja
Ne sadrži etilni alkohol
Svakodnevno korištenje
  • Bez etilnog alkohola
  • Za osjećaj svježine
  • S prekrasnim mirisom ružine vodice
  • Pouzdana zaštita koja traje 48 sati

Saznajte više o ovom proizvodu

Trebate novu dozu svježine i energije? Uživajte u prekrasnom mirisu ružine vodice uz NIVEA Fresh Rose Touch antiperspirant u spreju koji pruža pouzdanu zaštitu u trajanju 48 sati. Osim ženstvenog mirisa, nudi i neusporediv osjećaj svježine koji traje cijeli dan. Ovaj odlični antiperspirant ne sadrži etilni alkohol i zato ne iritira kožu ispod pazuha. Prepustite se posebno blagoj formuli inspiriranoj nježnošću ružinih latica. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Vrlo lako zapaljivi aerosol.Spremnik je pod tlakom: Može prsnuti ako se zagrijava. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti paliti, čak niti nakon uporabe. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C/122 o F. Reciklirati bočicu tek kada je prazna. Koristiti isključivo u namijenjenu svrhu. Ne nanositi na oštećenu ili nadraženu kožu. Izbjegavajte dulje raspršivanje i izravno udisanje. Čuvati izvan dohvata djece.

Broj proizvoda: 83488 (834880908330)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (28 Ocjene)
Sort Toggle
Nadia P.
10/13/2021
Proizvod je čista desetaka, taj miris, dugotrajna svježinu.... Odlično
Probala sam dosta raznih perspiranta, no ovaj me oduševio. Nema potrebe često se špricati, jer daje dugotrajan osjećaj svježine i ugode. Miris traje i daje osjećaj samopouzdanja i odličnog raspoloženja
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Matković M.
10/11/2021
Prekrasan miris za cijeli dan...
Odličan je, mirisan i daj osjećaj svježine i sigurnosti.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?
Almira
10/11/2021
Predivan miris
Moja ocjena je čista petica !!!!!
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?

Upute za nanošenje

1PROTRESITE

Prije upotrebe dobro protresite.

2NANESITE

Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenosti od 15 cm.

3PRIČEKAJTE

Prije oblačenja pričekajte da koža bude potpuno suha.

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Sadrži: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Parfum, Aluminum Sesquichlorohydrate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol