Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija proizvoda s čistim hijaluronom.

NOVO! NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

OTKRIJ MOĆ ČISTOG HIJALURONA

Moć čistog hijalurona

POKRENI SVOJ UNUTARNJI POTENCIJAL

Žene mogu biti što god požele! Znaju prepoznati svoje potencijale i kako pozitivno utjecati na svijet oko sebe. Ne boje se izraziti svoje mišljenje jer vjeruju u sebe. A ponekad je potrebno samo malo ohrabrenja da bismo ostvarili svoje snove. Čak i sitnice poput ljubaznih riječi prijatelja ili odabira prave njege lica, mogu nam pomoći na putu do naših ciljeva.

OTKRIJ NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

Pokreni potencijal svoje kože uz NIVEA HYDRA SKIN EFFECT koji sadrži čistu koncentriranu hijaluronsku kiselinu [HA]. Intenzivno hidratizira kožu do 72 sata i stimulira na proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline u stanicama kože - aktivirajući tako 3x više hijalurona u koži.* Upravo ovaj dvostruki učinak čini našu novu liniju proizvoda tako jedinstvenom.

Ponosni smo na to da je NIVEA br. 1 marka u čišćenju lica u Europi!**
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"526","Y":"125","XMobile":"526","YMobile":"125","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"DNEVNI GEL ZA LICE","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eZa intenzivnu hidrataciju i čvrstu, glatku kožu.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"214","Y":"606","XMobile":"214","YMobile":"606","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"NOĆNA GEL-KREMA","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eZa učinkovitu obnovu kože tijekom noći.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"752","Y":"497","XMobile":"752","YMobile":"497","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HIDRATANTNI SERUM","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eIznimno lagana formula za osvježavajuću, intenzivnu hidrataciju kože.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"440","Y":"983","XMobile":"440","YMobile":"983","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HIJALURONSKE AMPULE","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eMje\u0026scaron;avina 6 vrsta hijalurona dubinski i intenzivno hrani kožu.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1019","Y":"491","XMobile":"1019","YMobile":"491","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"MICELARNI GEL","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eUklanja svakodnevne nečistoće. Za puniju, hidratiziranu kožu.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"1438","Y":"322","XMobile":"1438","YMobile":"322","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"MICELARNA VODA","Copy":"\u003cp style=\"margin: 0cm;\"\u003e\u003cspan\u003eUčinkovito uklanja \u0026scaron;minku i hidratizira kožu.\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Sva 4 proizvoda iz nove linije.

* Testirano in vitro.

** Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji proizvoda za njegu i čišćenje lica, kombinirana prodaja u zapadnoj i istočnoj Europi, izdanje "Ljepota i osobna njega 2021.", vrijednost prodaje po MPC. podaci za 2020.

DOMAĆE PODUZETNICE VOLE NIVEA HYDRA SKIN EFFECT

Mateja Sučević i Iva Viljevac uspješne su hrvatske poduzetnice. Otkrij kako im NIVEA Hydra Skin Effect pomaže pokrenuti unutarnji potencijal!

UPOZNAJ MATEJU

 

Mateja Sučević je mlada poduzetnica koja stoji iza branda 92edit. Ekspresivne, kontrastne, bojom i uzorcima bogate fashion ilustracije savršen su primjer Matejine moderne umjetnosti koji spaja nespojivo.

Mateja Sučević, ilustratorka i Hydra Skin Effect ambasadorka

 

Mislim da je bitno da svi pronađemo taj unutarnji pokretač koji nas tjera da postanemo najbolje verzija sebe. Za mene su to bili roditelji i prijatelji, dečko i okolina, poručuje Mateja.

„Od malih nogu se brinem za svoje lice. Svakodnevna njega lica daje mi samopouzdanje i omogućuje mi da sve poslove i izazove obavim lakše. NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi pružaju mi ono najbitnije, prekrasnu i zdravu kožu uz intenzivnu hidrataciju koja dolazi iznutra. Već nakon prvog korištenja vidjela sam tu prirodu blistavost na koju ponekad zaboravimo da je moguća!

Nešto što je u mojoj rutini MUST za njegu lica je NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum. Oduševio me jer pruža intenzivnu, trenutnu hidrataciju u doslovno 20 sekundi.“


UPOZNAJ IVU

 

Za mladu dizajnericu nakita uspjeh predstavlja vlastiti razvoj i konstantni napredak. Svaki korak naprijed, makar i najmanji, smatra uspjehom. Njezin brend Iva Viljevac Modni nakit je brzo pronašao put do srca mnogih Hrvatica.

Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija za njegu lica.

Bitno je prihvatiti se, zavoljeti se i neprekidno raditi na sebi – zbog sebe. Motivirala me ideja da radim ono što iskreno volim raditi, a u čemu sam dobra, što je danas većini samo san, poručuje Iva.

“Uz svakodnevnu njegu lica volim i redovite tretmane. Uz NIVEA Hydra Skin Effect hijaluronske ampule sada sama brzo i efikasno mogu obaviti tretman njege, čime štedim vrijeme i ostaje mi više vremena za obaveze.”, kaže Iva.

Najbitnija mi je kvaliteta proizvoda koje koristim jer Imam zahtjevnu kožu. Bitno mi je da koristim proizvod uz koji ću se osjećati dobro i samopouzdano. Kad sam umorna i pod stresom, moja koža traži više i upravo tu dodatnu njegu i intenzivnu hidratizaciju joj pružaju NIVEA Hydra Skin Effect hijaluronske ampule u kojima je mješavina čak 6 vrsta hijalurona. Tako se ja se mogu fokusirati na svoj posao koji ću još bolje odraditi kada se dobro osjećam u svojoj koži.

Probudi kožu

TVOJA NOVA HIDRATIZIRAJUĆA RUTINA

Upoznaj beauty rutinu koja zaista izvlači najbolje iz tvoje kože! Za osjećaj osvježene kože čvrstog tonusa, započni dan hidratizirajućim čišćenjem lica uz nježnu NIVEA HYDRA SKIN EFFECT micelarnu vodu ili micelarni gel za čišćenje lica iz iste linije. Njegu nastavi s trenutnim osvježenjem koje pruža NIVEA HYDRA SKIN EFFECT hidratantni serum. Zatim probudi kožu NIVEA HYDRA SKIN EFFECT dnevnim gelom i pruži joj hidrataciju koja traje cijeli dan. Navečer ne zaboravi na temeljito čišćenje lica i uklanjanje šminke - ti itekako važni rituali su osnova lijepe kože. Za učinkovitu obnovu kože kombiniraj dnevnu njegu s NIVEA HYDRA SKIN EFFECT noćnom gel-kremom, koji također dubinski hidratizira kožu. A kada tvoja koža zavapi za dodatnom dozom hidratacije, tretiraj je NIVEA HYDRA SKIN EFFECT hijaluronskim ampulama. Ove odlične ampule sadrže najveću koncentraciju hijaluronske kiseline [HA] i u trenu koži pružaju osjećaj opuštenosti.
NIVEA hydra Skin Effect micelarna voda i micelarni gel za čišćenje lica.

Hydra Skin Effect ima odličan učinak na kožu.

Upoznaj cijelu liniju

OTKRIJ MOĆ ČISTOG HIJALURONA

MICELARNI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA I MICELARNA VODA

Put do lijepe i njegovane kože započinje redovitim i temeljitim čišćenjem lica. NIVEA HYDRA SKIN EFFECT micelarna voda i micelarni gel za čišćenje lica sadrže micelarnu tehnologiju koja učinkovito uklanja šminku i nečistoće te dubinski čisti kožu. Inovativnoj formuli smo dodali i čistu hijaluronsku kiselinu [HA] koja zahvaljujući intenzivnoj hidrataciji čini kožu punijom i pruža osjećaj dubinske čistoće i svježine. Koža je tako spremna za nastavak hidratantne njege.

NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum s hijaluronom.

HIDRATANTNI SERUM

Započni dan uz dubinski hidratiziranu kožu! NIVEA HYDRA SKIN EFFECT hidratantni serum je obogaćen čistom hijaluronskom kiselinom [HA] koja zahvaljujući intenzivnoj hidrataciji pruža osjećaj punoće kože. Tekstura mu je lagana poput vode i zato se u kožu upija unutar 20 sekundi – za zdrav i svježi sjaj te savršenu pripravu za nanošenje NIVEA HYDRA SKIN EFFECT dnevnog gela za lice.

DNEVNI GEL ZA LICE

Suoči se sa svim izazovima koje dan donosi uz NIVEA HYDRA SKIN EFFECT dnevni gel s čistim koncentriranim hijaluronom [HA]. Nanesi ga odmah nakon hidratatnog seruma i uživaj u 72 sata hidratacije koja dolazi iznutra, čak i u lošim vremenskim uvjetima. Za čvršću kožu koja blista zdravim sjajem!

NIVEA Hydra Effect dnevna krema za lice s hijaluronom

NOĆNA GEL-KREMA

Za kraj dana razmazi kožu NIVEA HYDRA SKIN EFFECT noćnom gel-kremom s čistim koncentriranim hijaluronom [HA] i probudi se s osvježenom, glatkom i obnovljenom kožom. Lagana gel-krema se brzo upija u kožu, hidratizira je iznutra i ne ostavlja masne tragove na koži ili jastuku.

HIJALURONSKE AMPULE

Kada tvoja koža zavapi za dodatnom njegom, priušti joj dubinsku njegu NIVEA HYDRA SKIN EFFECT hijaluronskim ampulama koje sadrže mješavinu šest različitih vrsta hijaluronske kiseline! Ovaj moćni 7-dnevni tretman u ampulama ima čak 2,5x veću koncentraciju hijalurona u usporedbi s dnevnim gelom za lice iz iste linije. Koristi ih svakodnevno, 7 dana zaredom. Kožu čine vidljivo glatkom i podatnijom.


Upoznaj Anetu

TKO JE ANETA WATOR?

Upoznaj Anetu Wator, motivacijsku govornicu i autoricu koja je za svoje lice odabrala NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.
Aneta Wator, motivacijska govornica koja koristi NIVEA Hydras Skin Effect.

Aneta je osnivačica Fundacije Motiwator i trenerica koja koristi kaizen metodu, čiji glavni moto je da nas mali koraci vode na put ka poboljšanju života. Motiviraju je hrabre žene koje slijede svoje ciljeve, baš kao i ona sama. Uvjerena je da samo najboljom i najsretnijom verzijom sebe možemo nadahnuti druge, a prije svega da ostanu vjerni sebi.
Aneta nikada ne ignorira potrebe svoje kože. Čak i usred najvećih poslovnih izazova zna pronaći vrijeme za sebe, jer vjeruje da izgled snažno utječe na naše samopouzdanje. Budući da je uvijek u pokretu, Aneta treba učinkovitu i dugotrajnu njegu lica uz koju će koža ostati svježa i tonirana tijekom cijelog dana. Zato je NIVEA HYDRA SKIN EFFECT hidratantni serum koji se upija u samo 20 sekundi savršen izbor za nju!

 

»Najvažnija je motivacija. Svatko treba pravi ključ da otključa svoj unutarnji potencijal.«