NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-deomilk

NIVEA BEAUTY ELIXIR DEOMILK

Dezodorans koji koža voli najviše
Otkrijte inovaciju

Dezodorans s dragocjenom esencijom mlijeka

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK je posebno razvijen za zaštitu i uljepšavanje osjetljive kože ispod pazuha, čak i nakon uklanjanja dlačica. Lagana formula s esencijom mlijeka ne sadrži etilni alkohol i pruža čak 48 sati zaštite od neugodnih mirisa i znojenja!

deomilk-nivea-dezodorans

Nagradni natječaj

TVOJ BEAUTY DAN IZ SNOVA

deomilk-nagradni-natjecaj

Nagradni natječaj je zaključen

Hvala svima na sudjelovanju! Donosimo imena 15 sretnih dobitnika koji su osvojili ekskluzivni poklon paket: NIVEA Beauty Elixir DEOMILK dezodorans i predivne Kragrlica naušnice! Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.
Stručnjaci odgovaraju

SVE ŠTO VAS ZANIMA O NIVEA BEAUTY ELIXIR DEOMILK DEZODORANSU

Naši stručnjaci su godinama razvijali učinkovitu formulu za njegu suhe i grube kože ispod pazuha. Dr. Jens Schulz iz razvojnog laboratorija otkriva detalje o ovoj inovaciji!

Zašto je nova formula tako posebna? Po čemu se razlikuje od ostalih dezodoransa?

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK je prava revolucija - združuje blagodati mlijeka i zaštitnu moć dezodoransa. Naša višegodišnja istraživanja potvrdila su čudesne učinke mlijeka na kožu i zato smo ga uključili u njegujuću i laganu formulu nove linije dezodoransa. Budući da je iznimno nježna, ne sadrži alkohol i brzo se upija, nova formula je savršena za osjetljivu kožu, čak i nakon brijanja!

Opće je poznato da je mlijeko esencija života. Prirodno je, čisto i univerzalno. Koje ste sastojke mlijeka uključili u novi dezodorans?

Fokusirali smo se na sastojke koji su najvažniji za njegu kože, pogotovo one koji umiruju kožu nadraženu brijanjem. Naši stručnjaci su pažljivo odabrali učinkovite supstance inspirirane prirodom:   minerale (kalcij), laktat, vitamine (C, E, B5), trigliceride i esencijalne amino kiseline.

Kako novi dezodorans pomaže suhoj koži ispod pazuha?

Koža ispod pazuha vrlo je osjetljiva, stoga joj treba posebna njega. Osim toga, brijanje može oštetiti kožu te uzrokovati iritacije i mikro ozljede. Formula novog dezodoransa posebno je razvijena za njegu kože nakon brijanja - sadrži prirodno hidratantni laktat i mineral kalcij. Oba sastojka su ključna za zdravu i njegovanu kožu.

Je li nova linija dezodoransa prikladna za osjetljivu kožu?

Da, ova formula je posebno razvijena za osjetljivu kožu. Testirana je na vrlo osjetljivoj koži i dermatolozi su potvrdili njenu primjerenost za osjetljivu kožu.

Dodatna njega

OTKRIJTE NIVEA PROIZVODE ZA LIJEPU KOŽU

Uz ove novitete i korisne savjete vaša koža će u trenu izgledati prekrasno!

PRONAĐITE OMILJENI NIVEA NOVITET

noviteti-2019-nivea

Jeste li pregledali sve NIVEA novitete? Zaljubite se u naše inovacije i isprobajte nove NIVEA proizvode za njegu kože, kose i tijela!

NJEGUJUĆI 3-U-1 CUSHION

cushion-nivea-puder

Nemate vremena za zahtjevan make-up? NIVEA 3-u-1 njegujući cushion pobrinut će se za prekrasan i prirodan izgled kože u trenu!