NIVEA 3-u-1 njegujući cushions

S PRIRODNIM PIGMENTIMA I 24-SATNU HIDRATACIJU

INOVACIJA

JEDNOSTAVNIJE OD ŠMINKE. I VIŠE NJEGUJUĆE.

Za mladenački blistavu kožu – s prirodnim pigmentima, 24-satnom hidratacijom i hijaluronom.

Nemate vremena za komplicirani make-up? Nema problema - stigli su novi NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 njegujući cushions! Inovativna formula njeguje kožu i sadrži prirodne pigmente koji ističu njezin ujednačeni, mladenački i blistavi izgled. Izuzetno jednostavno i bez potrebe za nanošenjem dodatnog sloja šminke.


POSEBNOSTI

UČINKOVITA NJEGA I BLISTAVI TEN

nivea-cushions-njega-lica
hidratacija-nivea
NIVEA Hyaluron Cellular Filler 3-u-1 njegujući cushion intenzivno njeguje kožu, opskrbljujući je 24-satnom hidratacijom. Zaglađuje kožu i daje joj ujednačeni, blistavi i svježi izgled.
cushion-njega-lica
Malen, praktičan i može se lako ponijeti posvuda: 3-u-1 njegujući cushion zbog svoje kompaktne veličine stane u svaku torbicu! Sadrži i malo zrcalo pa se tako ten može osvježiti brzo i lako gdje god se nalazili.
hijaluron-nivea
Hranjiva tekućina, obogaćena hijaluronom i kreatinom, daje koži mladenački izgled. Zaštitni faktor SPF 15 štiti od UV zraka i preranog starenja kože.
cellular-filler-cushions
SAVJET ZA NJEGU

Prikladna nijansa za svaki ten

nivea-cushion-nijanse

ODGOVARAMO NA 3 NAJČEŠĆA PITANJA O NJEGUJUĆEM CUSHIONU

1. Moram li prije cushiona nanijeti kremu?

Možete, ali nije obavezno. Cushion sadrži njegujuće sastojke koji će se pobrinuti za hidrataciju kože, što je pogotovo praktično ljeti kada kožu ne želite opterećivati nepotrebnim slojevima.

2. Kako se nanosi?

Cushion dolazi sa spužvicom koja omogućava jednostavno i praktično nanošenje. Naravno, slobodno ga možete nanijeti i pomoću omiljenog kista ili beauty blendera!

3. Za koju je dob primjeren?

Cushion sadrži hijaluron koji ima njegujući učinak na kožu i opskrbljuje je 24-satnom hidratacijom, neovisno o vašoj dobi. Stoga je cushion primjeren za bilo koju dob ako vam je cilj svjež izgled kože! 

 
cellular-cushions

DODATNI SAVJETI

PROČITAJTE I OVE SAVJETE

San svake žene je njegovana koža koja blista iznutra. Saznajte kako do predivne kože pomoću NIVEA proizvoda i savjeta!
prerano-starenje-koze

Spriječite prerano starenje kože

Naučite pravovremeno prepoznati simptome starenja kože. Pokazat ćemo i vam kako pravilnom njegom kvalitetnim proizvodima koži vratiti elastičnost i učiniti je njegovanom.
joga-lice

Joga za lice - vježbe za glatku kožu bez bora

Vaše lice ima preko 50 različitih mišića kojima treba redovita vježba. Učvrstite ih pomoću našeg zabavnog vodiča!