NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

carousel-novo

NIVEA CELLular anti-age Volume Filling perlice

ZA PUNIJU, ČVRŠĆU KOŽU KOJA IZGLEDA MLAĐE

Punija, čvršća koža koja izgleda mlađe

NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Volume Perlice za dnevnu i noćnu njegu sadrži pojačivač kolagena* i kreatin. Svakom upotrebom perlice se pretvaraju u svježe aktiviran serum. .
*in vitro

Rezultati koje možete vidjeti i osjetiti:

Obnavlja volumen kože
Poboljšava konture lica
Pruža osjećaj zategnute kože
Smanjuje bore i sitne linije

Novoaktivirane perlice

Perlice su okružene hidratantnim hidrogelom. Svakom se uporabom perlice i hidratantni gel nanovo miješaju, čime se vašoj koži pružaju anti-age sastojci i hidratacija.

Aktivacija pri nanosu

dispenser

Pritiskom dozatora visokoučinkovite perlice i hidratantni gel povlače se u dozator i nanovo se miješaju. Kada ga redovito koristite, novoaktivirani, svilenkasti serum pruža vašoj koži puniji, čvršći i mlađi izgled.

Osjećaj na koži

vanitas-pearls-usage

Njegova formula osmišljena je kako bi učinila kožu mekom i podatnom. Lagani, svilenkasti serum postaje proziran kada ga nanesete na kožu te pruža koži intenzivnu hidrataciju bez osjećaja koji ostavljaju teške kreme.

Snažni sastojci

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je molekula koja se prirodno nalazi u koži i povećava sposobnost stanica da vežu vodu. U mlađoj dobi koža JE bogata prirodnom hijaluronskom kiselinom jer je može svakodnevno nadoknađivati. Kako starimo, koža gubi mogućnost proizvodnje dovoljno hijaluronske kiseline, što može dovesti do dehidracije kože, gubitka volumena i nastanka bora. 
NIVEA Hyaluron CELLular Filler + Volume Perlice s kratkolančanom hijaluronskom kiselinom imaju učinak ispunjavanja kože koja zato izgleda glađe i ima bolji tonus.


Pojačivač kolagena

Formula sadrži pojačivač kolagena* koji aktivira proizvodnju kolagena i jača strukturu kože. 
*in vitro

Kreatin

Kreatin je poznat po tome što potiče opskrbu energijom i metabolizam stanica kože, što pomaže u suzbijanju znakova starenja

Svakodnevna rutina za njegu zrele kože

day-care-cellular

NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Volume dnevna krema

Intenzivno njegujuća formula NIVEA Hyaluron Cellular Filler + Volume dnevne kreme s pojačivačem kolagena* i hijaluronskom kiselinom povećava volumen kože i poboljšava konture lica.
Sadrži i zaštitni UVA i UVB sustav sa zaštitnim faktorom SPF 15 i pomaže u zaštiti kože od fotostarenja, oštećenja stanica i staračkih pjega uzrokovanih UV zrakama.
*in vitro