(1)

Micelarni gel za pranje

500 ml

Prednosti

Njegujuće
Bez sapuna
Bez alkohola
Bio Aloe Vera
Osjetljiva koža
  • Nježno čisti osjetljivu dječju kožu, održavajući pritom njezinu prirodnu pH-vrijednost.
  • Ne sadrži sapun, alkohol ni boje.
  • Podnošljivost za kožu klinički i dermatološki dokazana.

Saznajte više o ovom proizvodu

Micelarni gel za pranje pobrinut će se da koža vašeg djeteta ostane čista i mekana. Sadrži prirodne sastojke i njegujuću formulu za čišćenje i njegu bez iritacija. Proizvod ne sadrži parabene, sapun, alkohol ni boje. Podnošljivost za kožu klinički i dermatološki dokazana.

Upozorenje:

Prije upotrebe pročitajte upozorenja i upute na ambalaži.

Broj proizvoda: 86271 (862710919830)

Ocjene proizvoda

5,0
odličan (1 Ocjena)
Sort Toggle
Mama P.
11/19/2020
I za bebe i za mame
U trudnoći mi je javila jaka suhoća i osjetljivost kože. Ovaj gel za pranje sam dobila za bebu i kako je prvih mjesec dana još nisam prala s proizvodima za čišćenje, počela sam ga ja koristiti. Mogu reći da je rijetkost da me koža ne zateže nakon tuširanja i u zadnje vrijeme nije bilo toga na što nisam reagirala crvenilom i osipom. Kad sam vidjela koliko mi je koža mekana i bez reakcija, znala sam da će biti dobar i za bebinu kožu. Pakiranje je veliko i dugo traje, iako ga i mama stalno koristi.
Prijavi

Prijavite sporni sadržaj

Želite prijaviti sporni sadržaj?

Posebni sastojci

Bio Aloe Vera

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Alkohol, Sapun

Sadrži: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Citric Acid, Laureth-2, Sodium Benzoate, Parfum