(0)

NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda

NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda za čišćenje lica sadrži čistu, koncentriranu hijaluronsku kiselinu i micelarnu tehnologiju. Učinkovito uklanja šminku i nečistoće te vlaži i osvježava kožu.

Veličina

Normalna koža

KUPUJTE SADA

ZNAČAJKE

Čišćenje
Hidratantno
Nježan osjećaj na koži
Hijaluron
Normalna koža

Prednosti

  • Temeljito uklanja nečistoće i šminku.
  • Nježno i dubinski čisti kožu.
  • Formula bez parfema.
  • Za mekšu i zategnutiju kožu.
  • Podnošljivost proizvoda za kožu je dermatološki potvrđena.

Upute za nanošenje

1 Nanesite
Namočite vatu u proizvod i nježno obrišite lice i područje oko očiju i usana.

Saznajte više o ovom proizvodu

Osnova za lijepu kožu je redovito i temeljito čišćenje lica. NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda učinkovito uklanja šminku i nečistoće te dubinski čisti kožu ne isušujući je. Inovativna linija za čišćenje lica NIVEA Hydra Skin Effect sadrži čistu, koncentriranu hijaluronsku kiselinu i micelarnu tehnologiju. Osim toga, NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda sadrži i čistu hijaluronsku kiselinu [HA], koja zahvaljujući intenzivnoj hidrataciji čini kožu punijom i pruža joj osjećaj dubinske hidratacije i osvježavajuće čistoće. Čini kožu mekšom i zategnutijom. Formula je prikladna za sve tipove kože i ne sadrži parfeme. Preporučujemo korištenje u kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije NIVEA Hydra Skin Effect.

Upozorenje:

Prije upotrebe pročitajte upozorenja i upute na ambalaži.

Broj proizvoda: 94058 (94058-09510-11)

Popis sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci odgovaraju trenutnom stanju u proizvodnji. Budući da redovito prilagođavamo formulacije u skladu s novim znanstvenim otkrićima, deklaracija proizvoda navedena na pakiranju primjenjuje se u svakom slučaju.

Ne sadrži: Parfem

Posebni sastojci

Hijaluron

Ocjene proizvoda

0
bez ocjena (0 Ocjene)