društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Brinemo za obitelji
Obitelji diljem svijeta već preko 100 godina vjeruju NIVEA proizvodima.

NIVEA brine za obitelj

Obitelji diljem svijeta već preko 100 godina vjeruju našim proizvodima. Tako je NIVEA postala pravi obiteljski član u mnogim domovima. Briga za obitelj je za nas nešto potpuno prirodno.

NIVEA svojom pomoći obiteljima stvara okolinu s razvijenim osjećajem za odgovornost i pripadnost. Budući da su obitelji odraz društva, poticanje tih vrijednosti jače pojedince, lokalne zajednice i društvo u najširem smislu riječi.

NIVEA potiče održive projekte na specifičnim područjima koji odražavaju društveno važne probleme diljem svijeta. Taj tip potpore ostvarujemo uz pomoć sudjelovanje s lokalnim partnerima i aktivne osobne predanosti naših zaposlenika.

Predanost obiteljima je dio Beiersdorfovog društvenog cilja za 2020. godinu: doseći milijun obitelji i poboljšati njihove živote. Za više informacija posjetite stranicu Our Commitment Report.

Neka odrastanje bude dječja igra

NIVEA je 2014. pokrenula projekt društvene odgovornosti “Neka odrastanje bude dječja igra kako bi naglasila važnost igre za dječji razvoj i dala svoj doprinos u stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih diljem Hrvatske. Projekt je dio globalne inicijative "NIVEA - stalo nam je do obitelji" kojom NIVEA pruža podršku obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala.

2014. godine, NIVEA je donirala 150.000,00 kuna Savezu DND za provođenje programa opremanja lokalnih prostora Društva naša djeca u kojima djeca i volonteri provode svoje slobodno vrijeme. Deset prijavljenih DND-a dobilo je vrijednu donaciju zahvaljujući kojoj su uredili i opremili svoje prostore.

2015. - NIVEA je donirala 150.000,00 kuna Savezu DND za provođenje programa edukacije volontera koji djeluju u 96 Društava Naša djeca iz cijele Hrvatske te za organizaciju radionica za roditelje na temu poticanja dječje kreativnosti i razvoja kroz igru. Na edukacijama i radionicama poseban naglasak stavljen je na popularne igre djece Europe.

Saznajte više o projektu

NIVEA Preporučuje