NIVEA Urban Skin Detox

Otkrijte dubinsko čišćenje lica

Prepustite se ritmu grada uz NIVEA Urban Skin Detox


Dubinsko čišćenje i detox kože

OTKRIJTE MOĆ 3-U-1 FORMULE

NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 glina za čišćenje sadrži višenamjensku formulu obogaćenu prirodnom glinom, crnom rižom i zelenim čajem. Posebno je razvijena kako bi spriječila i ublažila probleme koji nastaju na koži zbog gradskog onečišćenja. Prepustite se njenoj moćnoj detox formuli i uživajte u gradu!

Crna riža

Ovaj slavni detox sastojak vrlo je popularan u Aziji, gdje su ga u prošlosti nazivali "zabranjenom žitaricom" budući da je kraljevska obitelj imala ekskluzivno pravo da ga konzumira.

prirodna-glina-urban-skin

Prirodna glina

Veže na sebe sitne čestice koje začepljuju pore te ispire bakterije koje uzrokuju pojavu prištića.

Zeleni čaj

Osim crne riže, moćna formula sadrži i iznimno učinkoviti zeleni čaj koji je nadaleko poznat po detox učinku i dubinskom čišćenju kože.


3-u-1 gel za čišćenje, piling i maska


Maske za lice

OSLOBODITE KOŽU OD GRADSKOG ONEČIŠĆENJA

NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 glina za čišćenje je savšen odgovor na ubrzan tempo života u gradu koji se može loše odraziti na kožu. Možete je koristiti kao gel za čišćenje, piling i masku za lice! Prirodna glina bogata mineralima veže na sebe čestice nečistoće, kožu dubinski čisti i ujednačava ten.

NIVEA Urban Skin Detox Peel off maska za lice nježno uklanja odumrle stanice kože i višak sebuma te sprječava neželjeni sjaj kože. Istovremeno dubinski čisti lice, osvježava ga formulom s hidraminom te kožu čini lijepom i glatkom.

NIVEA Urban Skin Detox Peel off maska za lice za kožu s nepravilnostima uklanja višak sebuma i nečistoće te tako uklanja neželjeni sjaj. Kad se osuši, masku nježno povucite kako biste je uklonili i uživajte u osvježenoj koži matiranog izgleda!


Jedinstvena kombinacija učinkovitih sastojaka čini NIVEA Urban Skin Detox liniju za njegu lica odličnim izborom za gradske cure. Posebno je formulirana za ublažavanje štetnih posljedica života u gradu koji se na koži odražavaju u obliku crvenila, nepravilnosti i začepljenih pora. Koji su sve proizvodi dio ove linije? NIVEA Urban Skin dnevna krema štiti i hidratizira kožu, dok je NIVEA Urban Skin Detox noćna krema pomaže obnoviti tijekom noći. NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 micelarna voda učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum. Ako vam treba brzo osvježenje, isprobajte NIVEA Urban Skin Detox masku za lice koja će u samo jednoj minuti kožu dubinski očistiti i pripremiti za nove gradske avanture!


DODATNI SAVJETI ZA GRADSKE CURE

Od super stilskih trikova do ideja za zdrave grickalice - ovo definitivno morate pročitati!

Osvježite svoj stil

masculine-chic-inspiration
U ovom članku otkrit ćemo vam super stilske trikove uz koje ćete uvijek izgledati urbano!

Ne zaboravite na prehranu

Samo uravnotežena prehrana dat će vam dovoljno energije za užurbani gradski život. Donosimo recepte za jednostavne, brze i ukusne grickalice!