NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-ciscenje-koze

NIVEA Urban Skin Detox

Otkrijte dubinsko čišćenje lica

Savjeti za gradske cure

Prepustite se ritmu grada uz NIVEA Urban Skin Detox

3-u-1 glina za čišćenje

Dubinsko čišćenje i detox kože

glina-za-ciscenje-lica

OTKRIJTE MOĆ 3-U-1 FORMULE

NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 glina za čišćenje sadrži višenamjensku formulu obogaćenu prirodnom glinom, crnom rižom i zelenim čajem. Posebno je razvijena kako bi spriječila i ublažila probleme koji nastaju na koži zbog gradskog onečišćenja. Prepustite se njenoj moćnoj detox formuli i uživajte u gradu!

Crna riža

Ovaj slavni detox sastojak vrlo je popularan u Aziji, gdje su ga u prošlosti nazivali "zabranjenom žitaricom" budući da je kraljevska obitelj imala ekskluzivno pravo da ga konzumira.

Zeleni čaj

Osim crne riže, moćna formula sadrži i iznimno učinkoviti zeleni čaj koji je nadaleko poznat po detox učinku i dubinskom čišćenju kože.

prirodna-glina-urban-skin

Prirodna glina

Veže na sebe sitne čestice koje začepljuju pore te ispire bakterije koje uzrokuju pojavu prištića.

Kako se koristi

3-u-1 gel za čišćenje, piling i maska

Maske za lice

OSLOBODITE KOŽU OD GRADSKOG ONEČIŠĆENJA

glina-za-ciscenje-lica-nivea

NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 glina za čišćenje je savšen odgovor na ubrzan tempo života u gradu koji se može loše odraziti na kožu. Možete je koristiti kao gel za čišćenje, piling i masku za lice! Prirodna glina bogata mineralima veže na sebe čestice nečistoće, kožu dubinski čisti i ujednačava ten.

maska-za-lice-nivea-urban-skin

NIVEA Urban Skin Detox Peel off maska za lice nježno uklanja odumrle stanice kože i višak sebuma te sprječava neželjeni sjaj kože. Istovremeno dubinski čisti lice, osvježava ga formulom s hidraminom te kožu čini lijepom i glatkom.

maska-za-lice-urban-skin

NIVEA Urban Skin Detox Peel off maska za lice za kožu s nepravilnostima uklanja višak sebuma i nečistoće te tako uklanja neželjeni sjaj. Kad se osuši, masku nježno povucite kako biste je uklonili i uživajte u osvježenoj koži matiranog izgleda!

Potpuna njega lica

UŽIVAJTE U GRADU, ZAŠTITITE KOŽU

Jedinstvena kombinacija učinkovitih sastojaka čini NIVEA Urban Skin Detox liniju za njegu lica odličnim izborom za gradske cure. Posebno je formulirana za ublažavanje štetnih posljedica života u gradu koji se na koži odražavaju u obliku crvenila, nepravilnosti i začepljenih pora. Koji su sve proizvodi dio ove linije? NIVEA Urban Skin dnevna krema štiti i hidratizira kožu, dok je NIVEA Urban Skin Detox noćna krema pomaže obnoviti tijekom noći. NIVEA Urban Skin Detox 3-u-1 micelarna voda učinkovito uklanja šminku, nečistoće i sebum. Ako vam treba brzo osvježenje, isprobajte NIVEA Urban Skin Detox masku za lice koja će u samo jednoj minuti kožu dubinski očistiti i pripremiti za nove gradske avanture!

urban-skin-nivea

Dodatno

DODATNI SAVJETI ZA GRADSKE CURE

Od super stilskih trikova do ideja za zdrave grickalice - ovo definitivno morate pročitati!

Osvježite svoj stil

urbana-moda

U ovom članku otkrit ćemo vam super stilske trikove uz koje ćete uvijek izgledati urbano!

Ne zaboravite na prehranu

zdrave-grickalice-urbano

Samo uravnotežena prehrana dat će vam dovoljno energije za užurbani gradski život. Donosimo recepte za jednostavne, brze i ukusne grickalice!