NOVO! 100 % KOŽI IDENTIČAN Q10

Stigla je revolucija u njezi suhe kože: NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING linija!

100 % identičan koži

Q10 REVOLUCIJA

Vaša koža je jedinstvena. Zato zaslužuje jedinstvenu i sebi prilagođenu njegu. NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING linija sada sadrži koenzim Q10 koji je 100 % jednak koenzimu Q10 koji se nalazi prirodno u koži. Učinkovite formule njeguju kožu i vidljivo smanjuju dubinu bora u 4 tjedna.
kozi-identica-q10

Nove formule svih proizvoda iz NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING linije sadrže poboljšani oblik dobro poznatog koenzima Q10. Kako imamo više od 20 godina iskustva s koenzimom Q10, uspjeli smo ovaj učinkoviti sastojak toliko optimizirati da smo dobili još prirodniji Q10, još bolje kvalitete. 

U svojim proizvodima koristimo 100 % koži identičan koenzim Q10 koji se dobiva fermentacijom kvasca. Fermentacija kvasca jedini je prirodni način stvaranja najčišćeg i najkvalitetnijeg proizvoda.
Prednost: Na taj način dobiveni koenzim Q10 po strukturi je identičan koenzimu Q10 koji se nalazi u ljudskom tijelu!

 

KORAK 1:

Q10 se izdvaja iz prirodnog kvasca.

KORAK 2:

Q10 se čisti i kristalizira.

KORAK 3:

Q10 se suši dok ne poprimi svoj konačni, dragocjeni oblik: koži identičan koenzim Q10.


Inovacija

NOVO: IZUZETNO BOGATA NJEGA ZA SUHU I ZAHTJEVNU KOŽU

Formule nove, iznimno hranjive NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING linije kombiniraju prirodnu moć 100 % koži identičnog koenzima Q10 s pojačanim učinkom bio arganovog ulja. Dragocjena formula vlaži suhu do vrlo suhu kožu tijekom 24 sata, što NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING liniju čini savršenom za žene sa suhom i zahtjevnom kožom.

NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING dnevna krema protiv bora za vrlo suhu i zahtjevnu kožu

  • NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING dnevna krema protiv bora pruža bogatu njegu suhoj i zahtjevnoj koži.
  • Kombinacija dva aktivna sastojka vrlo učinkovito djeluje protiv starenja kože. Za čvršću kožu u dva tjedna i smanjenje bora u 4 tjedna.
  • Formula sa 100 % koži identičnim koenzimom Q10 i prirodnim arganovim uljem vlaži kožu 24 sata – za podatnu kožu zdravog izgleda.
 

NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING noćna krema protiv bora za vrlo suhu i zahtjevnu kožu

  • NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING noćna krema protiv bora suhoj i zahtjevnoj koži pruža bogatu njegu tijekom noći.
  • Kombinacija dva aktivna sastojka vrlo učinkovito djeluje protiv starenja kože. Za čvršću kožu u dva tjedna i smanjenje bora u 4 tjedna.
  • Formula sa 100 % koži identičnim koenzimom Q10 i prirodnim arganovim uljem potiče prirodan proces obnove kože tijekom noći, pružajući joj potrebnu hidrataciju.


Prilagođeno vašoj koži

100 % KOŽI IDENTIČAN KOENZIM Q10 ZA SVE TIPOVE KOŽE

Uz iznimno hranjivo njegujuće ulje te dnevnu i noćnu njegu za suhu do vrlo suhu kožu, naš Q10 asortiman bogatiji je za 3 proizvoda. Od sada je za svaki tip kože dostupan odgovarajući NIVEA Q10 POWER anti-age proizvod za njegu.


Stručno znanje

100 % KOŽI IDENTIČAN KOENZIM Q10 DJELUJE U HARMONIJI S NAŠOM KOŽOM

Možete li pobliže objasniti postupak fermentacije kvasca? U kojoj se mjeri taj postupak razlikuje od postupka bakterijske fermentacije?

Prirodna fermentacija kvasca rezultira trans izomerom koji je svojim oblikom identičan koenzimu Q10 koji naše tijelo samo proizvodi. Ovaj postupak fermentacije jedini je prirodni način dobivanja čistog, visokokvalitetnog koenzima Q10. Trenutno je to najbolji na tržištu dostupan koenzim Q10.

Koenzim Q10 u NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING liniji proizvoda za njegu kože sada je 100 % identičan koži. Što to znači i kakav učinak ima formula koja je identična koži na moju kožu?

Svi proizvodi iz linije NIVEA Q10 POWER EXTRA NOURISHING sadrže poboljšani koenzim Q10 koji je 100 % identičan koži. Taj koenzim Q10 najbolje je kvalitete koja je dostupna na tržištu. Proizvodi se postupkom prirodne fermentacije kvasca. Tako nastali koenzim Q10 djeluje u skladu s našom kožom. Ovaj Q10, koji se dobiva prirodnim fermentacijskim procesom, 100 % je identičan koenzimu koji je prirodno sadržan u koži i stoga najbolje razvija antioksidativni učinak te tako djeluje i protiv procesa starenja kože.

Što je posebnost ova dva nova NIVEA Q10 POWER proizvoda protiv bora koji su posebno namijenjeni suhoj koži?

Radi se o visokokvalitetnim proizvodima za njegu kože koji su posebno prilagođeni potrebama suhe do vrlo suhe kože. Nove formule kombiniraju Q10 koji je 100 % identičan koži s učinkom bio arganovog ulja, bogatog omega 6 i omega 9 masnim kiselinama. Koenzim Q10 koji je identičan onome u koži dobiva se posebnim, prirodnim postupkom fermentacije kvasca. Učinkovitost nove formule testirana je in vitro. Rezultati su dokazali da formula djeluje protiv starenja kože i razvija zaštitne antioksidacijske učinke, dok istodobno kožu opskrbljuje potrebnim hranjivim tvarima. 

Zašto formula s koenzimom Q10 i arganovim uljem djeluje tako dobro? Kako štiti kožu od starenja?

Koenzim Q10 je dokazano, učinkovito sredstvo protiv starenja kože i važna je komponenta energetskog metabolizma u stanicama kože. Nova formula s arganovim uljem također osigurava bolju hidrataciju kože: time se jača kožna barijera, a rezultat je podatna koža zdravog izgleda. Kombinacijom ova dva aktivna sastojka, formula djeluje protiv znakova starenja kože.

Savjeti za njegu kože

PROČITAJTE I OVO

Starenje kože nije moguće zaustaviti, no možete ga usporiti i ublažiti vidljivost bora. Evo kako vam u tome mogu pomoći proizvodi s koenzimom Q10 i njegujuće maske za lice.

Koenzim Q10 – već 20 godina u kozmetici

Beiersdorfovi znanstvenici su među prvima otkrili pozitivne učinke koenzima Q10 na kožu. Pročitajte u kojim se sve proizvodima skriva!

Razmazite kožu maskom za lice

Koja je maska za lice prava za vas? Potražite najbolju u obilju maski za lice prilagođenima različitim tipovima kože.