Q10 – inovativna njega kože za ublažavanje bora

Kupite proizvode Q10

Otkrijte asortiman NIVEA Q10 koji iskorištava snažan antioksidans koenzim Q10 za svakodnevnu revitalizaciju i pomlađivanje Vaše kože. Cjelokupan asortiman NIVEA Q10 posebno je formuliran kako bi potaknuo prirodno stvaranje koenzima Q10 u koži, zaštitio stanice od oštećenja i usporio proces starenja. Već danas istražite asortiman proizvoda Q10 kako biste ublažili pojavljivanje sitnih linija i bora. 

Asortiman proizvoda NIVEA Q10 obogaćen je koenzimom Q10

Što je koenzim Q10? Koenzim Q10 nalazi se u svim stanicama kože i od ključne je važnosti za proizvodnju energije koja koži daje snagu za održavanje prirodnih funkcija poput obnavljanja i oporavka. Kako starimo, slabi naše stvaranje vitamina Q10 te naša koža postaje osjetljivija na stres, oštećenja, pojavu sitnih linija i bora. Primjenom proizvoda za njegu kože s koenzimom Q10 možete koži pribaviti antioksidanse kako biste omogućili obnavljanje stanica i sačuvali mlađi izgled kože dok dostojanstveno starite.  

 

Krenite u borbu protiv sitnih linija i bora s pomoću koenzima Q10

Imamo bogatu kolekciju proizvoda Q10, od seruma do maski za lice koje pomažu ublažiti sitne linije i bore! Dodajte noćnu kremu protiv bora Q10 svojem režimu njege kože kako biste joj dali podršku koja joj je potrebna za obnavljanje stanica kože dok spavate. NIVEA nudi i paket proizvoda Q10 ako želite obnoviti svoju cjelokupnu rutinu njege kože koja će uključivati taj inovativni antioksidans.

 

Održite zaštitnu strukturu svoje kože

Njegujte svoju kožu hidratantnom kremom Q10, koja dokazano štiti kožu od napada slobodnih radikala u stanicama i izvan njih. Antioksidans daje zaštitni štit od oštećenja izazvanih UV zračenjem i toksinima iz okoliša poput zagađenja zraka. 

 

Asortiman NIVEA Q10 sadržava kombinaciju koenzima Q10 i vitamina C

Udvostručite svoj unos vitamina našim asortimanom proizvoda za njegu kože Energy koja sadržava vitamin C i koenzim Q10. Mješavina antioksidansa osigurava revitalizaciju umorne kože, dok se vitamin C bori protiv slobodnih radikala, a koenzim Q10 sprečava i ublažava bore, sve to kako biste zadržali mladolik izgled. Asortiman Energy uključuje dnevne kreme Q10, noćne kreme, proizvode za njegu područja oko očiju i maske za lice kojima se usporava proces starenja i postiže zdrav sjaj vaše kože. 

 

Asortiman NIVEA Energy potiče proizvodnju kolagena

Osjećajte se snažno zahvaljujući kolekciji proizvoda za njegu kože NIVEA Power, koja sadržava Q10 za aktivnost stanica i kreatin za poticanje prirodne proizvodnje kolagena. Ta kolekcija pomoći će učvrstiti vašu kožu u 14 dana i vidljivo će ublažiti sitne linije i bore.