starenje kože

Otkrijte svoju unutrašnju anti-age snagu

UZ NIVEA Q10 POWER LINIJU!

INOVACIJA

Novi dizajn. Nova formula. Nova snaga.

NOVO! Predstavljamo NIVEA Q10 POWER anti-age liniju – našu najučinkovitiju Q10 formulu ikad. S novim dizajnom i formulom koja sadrži dva moćna anti-age sastojka, koenzim Q10 i kreatin, ova revolucionarna linija pomaže ženama diljem svijeta u borbi protiv bora. Svi proizvodi iz NIVEA Q10 POWER linije posebno su razvijeni da smanje i spriječe znakove starenja, a ujedno su prilagođeni različitim tipovima kože. Izgledajte kako se i osjećate - snažno!

Kombinacija koži srodnog koenzima Q10 i 10x više kreatina* potiče proizvodnju prirodnog kolagena** unutar kože. Smanjuje vidljivost bora unutar 4 tjedna i učvršćuje kožu u samo 2 tjedna.

* u usporedbi s prethodnim formulama
** in vitro test

NIVEA-Q10-POWER-linija
20-dnevni-tretman-bore

NOVO! NIVEA Q10 POWER 20-dnevni tretman protiv bora

Učinkoviti 20-dnevni tretman u 2 praktične ampule sadrži najvišu koncentraciju kreatina od svih proizvoda iz NIVEA Q10 Power linije. Njegova moćna formula ubrzava proizvodnju kolagena (testirano in vitro), vidljivo smanjuje dubinske bore i linije te poboljšava tonus zrele kože u samo 20 dana!
SENSITIVE-LINIJA

NIVEA Q10 POWER LINIJA ZA OSJETLJIVU KOŽU

Jeste li među 42% Hrvatica* koje misle da imaju osjetljivu kožu lica? Onda su NIVEA Q10 POWER Anti Wrinkle + Reduced Sensibility proizvodi savršeni za vas! Ova dnevna i noćna krema bez parfema i alkohola smanjit će bore, poboljšati tonus kože i ublažiti sva 3 simptoma osjetljive kože: crvenilo, osjećaj zatezanja i suhoću.

*izvor: GfK U&A study, 2017


NIVEA Q10 POWER LINIJA

Za sve tipove kože

normalna-koza-q10-power
Normalna i osjetljiva koža je glatka, čvrsta i mekana na dodir. Iako srećom ne pati od pretjerane osjetljivosti, svejedno treba hidrataciju i zaštitu kako bi zadržala svoj zdravi sjaj.

nivea-q10-power-osjetljiva-koza
Osjetljiva koža sklona je reakcijama na hladno vrijeme, stres ili odabir pogrešnih proizvoda za njegu lica. Čim je njena prirodna zaštitna barijera ugrožena, nastaju iritacije, crvenilo i svrbež, zato joj treba vrlo blaga njega.
mjesovita-koza-q10-power
Mješovita koža je kompleksna, ali česta pojava. Budući da su dijelovi lica suhi, a drugi masni i skloni nepravilnostima, ovaj tip kože zahtijeva posebno prilagođenu njegu.


VAŠA UNUTARNJA SNAGA

Što vas čini snažnom?

SASTOJCI

OTKRIJTE TAJNU NOVE NIVEA Q10 POWER FORMULE

Beiersdorfovi znanstvenici bili su među prvima koji su istražili učinak koenzima Q10 na kožu. Upotrebom prirodnih sastojaka, stvorili smo učinkovitu anti-age liniju koja smanjuje vidljivost bora i budi unutarnju snagu vaše kože.
koenzim-q10-molekula

KOENZIM Q10

KOŽI SRODAN ANTI-AGE SASTOJAK

Koenzim Q10 je prirodan sastojak koji se nalazi u svim stanicama. Igra ključnu ulogu u proizvodnji energije i osigurava da koža ispunjava svoje osnovne funkcije, među njima i obnavljanje.

kreatin-molekula

KREATIN

SKLADIŠTE ENERGIJE ZA KOŽU

Kreatin je organska kiselina koja sadrži dušik i sastoji se od 3 amino kiseline: L-arginina, glicina i L-metionina. Proizvodi se u jetri, bubrezima i gušterači, a glavna funkcija mu je da stanice u cijelom tijelu opskrbljuje energijom.

uva-uvb-zracenje

UVA/UVB

ZAŠTITA OD STARENJA KOŽE UZROKOVANOG SUNCEM

UV zračenje nije vidljivo ljudskom oku, no svejedno je itekako opasno: može prodrijeti u našu kožu i uzrokovati oštećenja. Zato je obavezno korištenje zaštitnog faktora koji štiti kožu od oštećenja uzorokovanihUV zračenjem.

ekstrakt-sladica

EKSTRAKT SLADIĆA

SAVRŠEN ZA OSJETLJIVU KOŽU

Ovaj dragocjeni sastojak je ekstrakt korijena sladića (Glycyrrhiza inflata). Ima antibakterijski i protuupalni učinak, vrlo je moćan antioksidans i štiti kožu od štetnih učinaka UV zračenja.

ekstrakt-algi

EKSTRAKT ALGI

NAJBOLJI SAVEZNIK MJEŠOVITE KOŽE

Oceanske alge su dobro poznati sastojak u njezi kože. Različite kulture diljem svijeta već stoljećima upotrebljavaju morske alge za njegu kože, kose i tijela zahvaljujući njihovom dokazanom učinku.

hijaluronska-kiselina-nivea

HIJALURONSKA KISELINA

POMAŽE ODRŽATI MLADENAČKU HIDRATACIJU

Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak koji se nalazi u našim tijelima, gdje veže i spaja molekule vode. Svaka molekula hijaluronske kiseline može na sebe vezati vodu koja je 1,000 puta teža u odnosu na nju samu.


SVE O KOENZIMU Q10

20 godina koenzima Q10 u kozmetici

Najbolji anti-age sastojak

Koenzim Q10 je biomolekula koja se prirodno nalazi u stanicama ljudskoga tijela, a zadužen je za zaštitu stanica i proizvodnju energije. Istraživački tim Beiersdorfa bio je među prvima koji su istražili djelovanje koenzima Q10 na kožu, a od 1998. godine upotrebljavaju ga u proizvodnji kozmetičkih pripravaka za njegu kože.