anti-age-tajna-q10

Otkrijte svoju unutrašnju anti-age snagu

Uz NIVEA Q10 POWER liniju!

Inovacija

Novi dizajn. Nova formula. Nova snaga.

NOVO! Predstavljamo NIVEA Q10 POWER anti-age liniju – našu najučinkovitiju Q10 formulu ikad. S novim dizajnom i formulom koja sadrži dva moćna anti-age sastojka, koenzim Q10 i kreatin, ova revolucionarna linija pomaže ženama diljem svijeta u borbi protiv bora. Svi proizvodi iz NIVEA Q10 POWER linije posebno su razvijeni da smanje i spriječe znakove starenja, a ujedno su prilagođeni različitim tipovima kože. Izgledajte kako se i osjećate - snažno!

Kombinacija koži srodnog koenzima Q10 i 10x više kreatina* potiče proizvodnju prirodnog kolagena** unutar kože. Smanjuje vidljivost bora unutar 4 tjedna i učvršćuje kožu u samo 2 tjedna.


* u usporedbi s prethodnim formulama
** in vitro test

NIVEA-Q10-POWER-linija

NIVEA Q10 POWER linija

Za sve tipove kože

Vaša unutarnja snaga

Što vas čini snažnom?

Sastojci

OTKRIJTE TAJNU NOVE NIVEA Q10 POWER FORMULE

Beiersdorfovi znanstvenici bili su među prvima koji su istražili učinak koenzima Q10 na kožu. Upotrebom prirodnih sastojaka, stvorili smo učinkovitu anti-age liniju koja smanjuje vidljivost bora i budi unutarnju snagu vaše kože.
Sve o koenzimu Q10

20 godina koenzima Q10 u kozmetici

nivea-q10-power-koenzim-q10

Najbolji anti-age sastojak

Koenzim Q10 je biomolekula koja se prirodno nalazi u stanicama ljudskoga tijela, a zadužen je za zaštitu stanica i proizvodnju energije. Istraživački tim Beiersdorfa bio je među prvima koji su istražili djelovanje koenzima Q10 na kožu, a od 1998. godine upotrebljavaju ga u proizvodnji kozmetičkih pripravaka za njegu kože.