nagrade NIVEA SUN

Nezaboravno ljeto, baš po vašem ukusu

Sudjelujte u velikom nagradnom kvizu i natječite se za NIVEA SUN nagrade!

NIVEA SUN

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA

Pred nama je ono doba godine, kada život postaje jednostavniji. Lagana odjeća dopušta sunčevim zrakama da nas dotaknu i pruže dodatnu pozitivnu energiju. Dani postaju sve duži, a mogućnosti za stvaranje novih uspomena su beskrajne.

Bez obzira gdje i kako ćete provesti ovo ljeto, vodite računa o svojoj koži. NIVEA SUN proizvodi, vašoj koži pružaju pouzdanu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, a sada su dostupni u novom, modernom pakiranju s poboljšanom formulom. 

* Izvor: Euromonitor International Limited; projekt kozmetika i osobna njega – izdanje 2022; NIVEA kao krovna marka; svi maloprodajni kanali; maloprodajna vrijednost, podaci iz 2021


NAGRADNI NATJEČAJ

POKLANJAMO 15 NIVEA SUN PAKETA

Ljetne sandale, sladoled ili bezbrižno druženje s prijateljima na otvorenom... Koja vaša prva asocijacija na ljeto i čemu se ove godine najviše veselite? Na jednom mjestu, objediniti smo sve naše ideje za nezaboravno ljeto i sada je red na vama da izaberete svoje favorite. Odaberite ono što za vas predstavlja savršeno ljeto, a mi ćemo vam ponuditi savršeni NIVEA SUN paket za vas, kako bi ovo ljeto bilo ispunjeno s još brojnijim avanturama, a vaša koža uvijek zaštićena od sunca.

nagrade

Savršene nagrade za nezaboravno ljeto

Riješite naš veliki ljetni kviz i natječite se za odlične nagrade. Poklanjamo 15 NIVEA SUN paketa od kojih svaki sadrži 3 izvrsna spreja za zaštitu kože od sunca:

  • NIVEA SUN Protect & Moisture
  • NIVEA SUN  Protect & Bronze
  • NIVEA Kids Protect & Care

i jednu ekskluzivnu nagradu: NIVEA SUN torbu za plažu, rashladnu torbu ili ručnik!

Nagradni natječaj traje od 13. 6. do 3. 7. 2022. godine.

Pročitajte pravila sudjelovanja.

SUDJELUJTE

OSVOJITE EKSLUZIVNE NAGRADE

Razmislite što sve čini vaše savršeno ljeto, odgovorite na 6 jednostavnih pitanja i poželite si sreću! Možda baš vi osvojite super ekskluzivni NIVEA SUN paket za savršeno ljeto, baš po svom ukusu. Poklanjamo čak 15 paketa!

PRIJAVITE SE I SUDJELUJTE

Za sudjelovanje, vas molimo da se prvo prijavite u svoj NIVEA profil ili da se registrirate, ako ga već nemate. Tako ćete moći sudjelovati u svim nagradnim natječajima i pristupiti svim ekskluzivnim sadržajima. Naprijed