nagrade NIVEA SUN

Nezaboravno ljeto, baš po vašem ukusu!

NIVEA SUN

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA

Pred nama je ono doba godine, kada život postaje jednostavniji. Lagana odjeća dopušta sunčevim zrakama da nas dotaknu i pruže dodatnu pozitivnu energiju. Dani postaju sve duži, a mogućnosti za stvaranje novih uspomena su beskrajne.

Bez obzira gdje i kako ćete provesti ovo ljeto, vodite računa o svojoj koži. NIVEA SUN proizvodi, vašoj koži pružaju pouzdanu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, a sada su dostupni u novom, modernom pakiranju s poboljšanom formulom. 

* Izvor: Euromonitor International Limited; projekt kozmetika i osobna njega – izdanje 2022; NIVEA kao krovna marka; svi maloprodajni kanali; maloprodajna vrijednost, podaci iz 2021


NAGRADNI NATJEČAJ

POKLONILI SMO 15 NIVEA SUN PAKETA

Ljetne sandale, sladoled ili bezbrižno druženje s prijateljima na otvorenom... zanimalo nas je, koja je vaša prva asocijacija na ljeto i čemu ste se ove godine najviše veselili?

nagrade

Savršene nagrade za nezaboravno ljeto

Između svih sudionika nagradnog natječaja, izabrali smo 15 dobitnika, koji su osvojili po 1 ekskluzivan NIVEA SUN paket sa sadržajem koji ovisi o dobivenim rezultatima kviza. Svaki paket sadrži 3 izvrsna spreja za zaštitu kože od sunca:

  • NIVEA SUN Protect & Moisture
  • NIVEA SUN  Protect & Bronze
  • NIVEA Kids Protect & Care

i jednu ekskluzivnu nagradu: NIVEA SUN torbu za plažu, rashladnu torbu ili ručnik!

Nagradni natječaj je završen. Provjerite, je li sreća bila na vašoj strani!

Pročitajte pravila sudjelovanja.