NIVEA MagicBAR

NIVEA MagicBAR: prirodno čišćenje lica

Certificirana prirodna linija bez sapuna i plastike!

O PROIZVODU

NOVA LINIJA ČVRSTIH ČISTAČA ZA LICE

Korak bliže budućnosti bez plastike.
MagicBAR

SINDET

JEDINSTVENO ČIŠĆENJE ZA JEDINSTVENO LICE

Izgleda kao sapun, ali nije! Sapuni su alkalni s visokom pH vrijednošću, pa mogu ostaviti osjećaj suhe i zategnute kože. Sindet (sintetski deterdžent) ne sadrži sapun i savršeno odgovara pH vrijednosti vaše kože. Nježno čisti kožu i čini je super mekom. Pogađate - NIVEA MagicBar je sindet.
LINIJA

ROZI, ZELENI ILI CRNI? IZABERITE PRAVI PROIZVOD ZA SEBE!

Svi NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice temeljito čiste vašu kožu i to na prirodan način te ne opterećuju okoliš. Po čemu se razlikuju?
blistava koža

MAGICBAR TVRDI ČISTAČ ZA BLISTAVO LIJEPU KOŽU

Čvrsti čistač za blistavo lijepu kožu s ekstraktom ruže i vitaminom E. Za temeljito očišćenu kožu prirodnog sjaja. Sadrži 99 % sastojaka prirodnog porijekla.
njezan piling

MAGICBAR ČVRSTI ČISTAČ ZA NEČISTU KOŽU

Čvrsti čistač za čišćenje nečiste kože s učinkom nježnog pilinga, obogaćen s glinom i ekstraktom zelenog čaja. Za temeljito očišćenu i matiranu kožu. Sadrži 99 % sastojaka prirodnog porijekla.

intenzivan piling

MAGICBAR ČVRSTI ČISTAČ ZA INTENZIVNI PILING

Čvrsti čistač za intenzivan piling s aktivnim ugljenom. Za temeljito očišćenu, matiranu i meku kožu bez začepljenih pora i mitesera. Sadrži 100 % sastojaka prirodnog porijekla.

UPOTREBA

KAKO UPOTREBLJAVATI ČVRSTI ČISTAČ ZA LICE?


uporaba bars

KORAK PO KORAK DO ČIŠTE KOŽE!

  1. Navlažite lice i proizvod toplom vodom.
  2. Nanesite proizvod na lice, nježnim kružnim pokretima, izbjegavajući područje oko očiju.
  3. Isperite lice mlakom vodom.
  4. Uživajte u temeljito očišćenoj i matiranoj koži.

VAŽNO: Piling se preporuča koristiti dva do tri puta tjedno.

 
Q&A

ODGOVORI NA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Više od 110 godina iskustva s proizvodima za njegu kože omogućilo je razvoj inovativne sindet tehnologije koja je osnova za novu liniju proizvoda NIVEA MagicBAR - našu prvu certificiranu prirodnu liniju. Pročitajte više o tome zašto smo posebno ponosni na naše čvrste čistače za lice te kako možete uklopiti ove proizvode u vašu svakodnevnu rutinu čišćenja.
prva linija

 

KOLIKO SU ODRŽIVI NIVEA MAGICBAR PROIZVODI?

Ponosni smo što su NIVEA MagicBAR čvrsti čistači za lice naša prva linija koja je dobila Ecocert® Cosmos Natural certifikat i time postala certificirana prirodna kozmetika. Povrh toga, proizvodi su potpuno bez plastike, najmanje 99 % prirodni* i 100 % veganski. Njihova ambalaža se u potpunosti može reciklirati.

KOLIKO ČESTO TREBA KORISTITI NIVEA MAGICBAR?

Tvrdi čistači za lice namijenjeni su svakodnevnoj upotrebi – ujutro za uklanjanje viška masnoće koja se noću nakupila na koži, a navečer za uklanjanje znoja i nečistoća koje su se nakupile na koži tijekom dana. NIVEA MagicBAR, namijenjen pilingu, preporuča se koristiti dva do tri puta tjedno, jer prodire dublje u kožu i temeljito čisti pore i nečistoće.

KAKO TREBAM ČUVATI ODABRANE NIVEA MAGICBAR PROIZVOD?

Nakon svake upotrebe proizvod dobro osušite i ostavite na zraku. To će vam omogućiti da ga upotrebljavate čim duže.

* Sastojci, dobiveni iz prirode, koji nakon obrade zadržavaju više od 50 % svoje molekularne strukture (prirodnog stanja), uključujući vodu.