Kolekcija NIVEA Fresh dezodoransa u četiri mirisne varijante.

OSVJEŽI SVAKODNEVNICU UZ NIVEA DEO FRESH

Spremna za veliko proljetno osvježenje? Otkrij sva 4 NIVEA fresh dezodoransa i prepusti se neodoljivoj svježini

Savršena svježina

NEODOLJIVA SVJEŽINA I POUZDANA 48-SATNA ZAŠTITA

Upoznaj nove NIVEA fresh dezodoranse dostupne u čak 4 neodoljiva mirisa nadahnuta svježinom proljeća. Osloni se na pouzdanu zaštitu u trajanju 48 sati i cjelodnevnu svježinu koja te ispunjava samopouzdanjem. Njihova blaga formula bez etilnog alkohola i sintetičkih ulja ne iritira kožu, brzo se suši i neće te razočarati - na tebi ostaje samo da maksimalno iskoristiš prekrasne proljetne dane koji su pred nama! 🌺

Mirisi nadahnuti prirodom

Pomno odabrani prirodni sastojci u NIVEA fresh dezodoransima pobrinut će se za dugotrajan i intenzivan osjećaj svježine. Među njima kraljuje ruža sa svojim elegantnim i romantičnim mirisom koji žene obožavaju još od davnina. Tu su i bergamot i limeta za neusporedivi val osvježenja te limunska trava poznata po intenzivnoj aromi i antibakterijskim svojstvima. Ovoj očaravajućoj kolekciji dodali smo i delikatni pamuk zbog prirodnog svojstva upijanja - za neusporedivi osjećaj suhoće ispod pazuha.

Otkrij dezodoranse

Upoznaj sva 4 NIVEA FRESH dezodoransa

Koji god NIVEA fresh dezodorans odabrala, bit ćeš zaštićena od neugodnih mirisa i spremna za uzbudljive proljetne doživljaje. U nastavku pregledaj sva 4 božanstvena dezodoransa i odluči koji se savršeno uklapa u tvoje proljetno osvježenje!
NIVEA Fresh Rose Touch dezodorans okružen cvijećem.

NIVEA FRESH ROSE TOUCH

Mmm, tko može odoljeti toj raskošnoj aromi? Ako želiš cijeli dan uživati u ženstvenom mirisu ružine vodice i posebno blagoj formuli inspiriranoj nježnošću ružinih latica, odaberi NIVEA fresh Rose Touch dezodorans! 

NIVEA Fresh Blossom dezodorans i proljetno cvijeće.

NIVEA FRESH BLOSSOM

Ljubiteljicama profinjenih mirisnih nota preporučujemo NIVEA fresh Blossom dezodorans. Blagi cvjetni miris obogaćen limunskom travom razbuđuje osjetila i pruža savršenu dozu svježine i samopouzdanja.

NIVEA Fresh Gentle dezodorans na plavoj podlazi okružen cvijećem.

NIVEA FRESH GENTLE

Uz NIVEA fresh Gentle dezodorans će nježan miris pamuka i ugodan osjećaj suhih pazuha biti tvoji vjerni pratitelji kroz cijeli dan. Odličan izbor za ljubiteljice nenametljivih mirisa!

NIVEA Fresh Citrus dezodorans s osvježavajućim mirisom bergamota i limete.

NIVEA FRESH CITRUS

Obavijena osvježavajućom mirisnom kombinacijom bergamota i limete u NIVEA fresh Citrus dezodoransu, bez problema ćeš pokoriti sve izazove koji se nađu pred tobom!

Nagradni natječaj

OSVJEŽI SVAKODNEVNICU UZ NIVEA DEO FRESH

Nagradni natječaj je zaključen, hvala svima na sudjelovanju!
Nagradni natječaj

Sretne dobitnike smo nadahnuli proljetnim mirisima NIVEA fresh dezodoransa, prekrasnim Cloud&Co. nakitom i mini vodičima za osvježenje svakodnevnice

PROČITAJ I OVO

Jesmo li te nadahnuli na veliko proljetno osvježenje? Otkrij još NIVEA noviteta i odličnih savjeta uz koje ćeš s lakoćom osvježiti svoju rutinu!