Kolekcija NIVEA Fresh dezodoransa u četiri mirisne varijante.

OSVJEŽI SVAKODNEVNICU UZ NIVEA DEO FRESH

Spremna za veliko proljetno osvježenje? Otkrij sva 4 NIVEA fresh dezodoransa i prepusti se neodoljivoj svježini!

Savršena svježina

NEODOLJIVA SVJEŽINA I POUZDANA 48-SATNA ZAŠTITA

NIVEA fresh dezodoransi dostupni su u čak 4 neodoljiva mirisa nadahnuta svježinom proljeća. Osloni se na pouzdanu zaštitu u trajanju 48 sati i cjelodnevnu svježinu koja te ispunjava samopouzdanjem. Njihova blaga formula bez etilnog alkohola i sintetičkih ulja ne iritira kožu, brzo se suši i neće te razočarati - na tebi ostaje samo da maksimalno iskoristiš prekrasne proljetne dane koji su pred nama! 🌺

Mirisi nadahnuti prirodom

Pomno odabrani prirodni sastojci u NIVEA fresh dezodoransima pobrinut će se za dugotrajan i intenzivan osjećaj svježine. Među njima kraljuje ruža sa svojim elegantnim i romantičnim mirisom koji žene obožavaju još od davnina. Tu su i bergamot i limeta za neusporedivi val osvježenja te limunska trava poznata po intenzivnoj aromi i antibakterijskim svojstvima. Ovoj očaravajućoj kolekciji dodali smo i delikatni pamuk zbog prirodnog svojstva upijanja - za neusporedivi osjećaj suhoće ispod pazuha.

Otkrij dezodoranse

Upoznaj sva 4 NIVEA FRESH dezodoransa

Koji god NIVEA fresh dezodorans odabrala, bit ćeš zaštićena od neugodnih mirisa i spremna za uzbudljive proljetne doživljaje. U nastavku pregledaj sva 4 božanstvena dezodoransa i odluči koji se savršeno uklapa u tvoje proljetno osvježenje!
NIVEA Fresh Rose Touch dezodorans okružen cvijećem.

NIVEA FRESH ROSE TOUCH

Mmm, tko može odoljeti toj raskošnoj aromi? Ako želiš cijeli dan uživati u ženstvenom mirisu ružine vodice i posebno blagoj formuli inspiriranoj nježnošću ružinih latica, odaberi NIVEA fresh Rose Touch dezodorans! 

NIVEA Fresh Blossom dezodorans i proljetno cvijeće.

NIVEA FRESH BLOSSOM

Ljubiteljicama profinjenih mirisnih nota preporučujemo NIVEA fresh Blossom dezodorans. Blagi cvjetni miris obogaćen limunskom travom razbuđuje osjetila i pruža savršenu dozu svježine i samopouzdanja.

NIVEA Fresh Gentle dezodorans na plavoj podlazi okružen cvijećem.

NIVEA FRESH GENTLE

Uz NIVEA fresh Gentle dezodorans će nježan miris pamuka i ugodan osjećaj suhih pazuha biti tvoji vjerni pratitelji kroz cijeli dan. Odličan izbor za ljubiteljice nenametljivih mirisa!

NIVEA Fresh Citrus dezodorans s osvježavajućim mirisom bergamota i limete.

NIVEA FRESH CITRUS

Obavijena osvježavajućom mirisnom kombinacijom bergamota i limete u NIVEA fresh Citrus dezodoransu, bez problema ćeš pokoriti sve izazove koji se nađu pred tobom!

PROČITAJ I OVO

Jesmo li te nadahnuli na veliko proljetno osvježenje? Otkrij još NIVEA noviteta i odličnih savjeta uz koje ćeš s lakoćom osvježiti svoju rutinu!