cellular profesionalni serumi

INOVACIJA: VISOKO KONCENTRIRANO DJELOVANJE U SVAKOJ KAPI

SERUMI

OTKRIJTE NIVEA CELLULAR PROFESIONALNE SERUME – POJAČANJE U BORBI PROTIV STARENJA ZA REZULTATE U SAMO 7 DANA

NIVEA CELLULAR PROFESIONALNI SERUMI su snažni dodaci za svakodnevnu rutinu njege kože. Njihova jedinstvena kombinacija ultralaganih njegujućih kompleksa i visoko koncentriranih aktivnih sastojaka daju koži mlađi izgled i prirodnu blistavost od prve kapi. Formule sadrže najnovija znanstvena otkrića i sastoje se od najmanje 98 % sastojaka prirodnog porijekla*.
cellulat profesionalni serumi


SASTOJCI

SNAŽNE FORMULE S 98 % PRIRODNIH SASTOJKA*

Svaka koža je jedinstvena i posebna - to vrijedi i za naše sastojke u serumima. NIVEA stručnjaci za kožu su ih razvijali i kombinirali u skladu s najnovijim znanstvenim otkrićima. Ultralagane formule kombiniraju njegujući kompleks s odgovarajućim aktivnim sastojkom.

 

*uključujući vodu

NIVEA CELLULAR HYALURON PROFESIONALNI SERUM - ZA SMANJENJE BORA

Hijaluron poboljšava sposobnost kože da veže vlagu. Zbog različitih dugolančanih hijaluronskih kiselina, koža je posebno učinkovito hidratizirana. Naša formula s čistom hijaluronskom kiselinom pruža koži trenutni osjećaj svježine. Koža je čvršća i glađa u samo 7 dana - za vidljivo čvršći i zdraviji ten.

phytoretinol

NIVEA CELLULAR PHYTO RETINOL PROFESIONALNI SERUM – ZA POBOLJŠANI IZGLED KOŽE

Phyto Retinol je prirodna, posebno blaga alternativa retinolu na biljnoj bazi. Phyto Retinol se dobiva od Bidens Pilosa – biljnog aktivnog sastojka posebno pogodnog za kožu, ima učinak sličan retinolu. U formuli ga kombiniramo s odabranim sastojcima za njegu. Nakon samo 7 dana korištenja, smanjene su pore i nesavršenosti – za profinjenu, ujednačenu kožu blistavog i zdravog izgleda.

VAŠA NJEGUJUĆA RUTINA S TRENUTNIM UČINKOM

1) ČIŠĆENJE: Temeljito očistite kožu ujutro i navečer.
2) SERUM: Nanesite nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte. Ultralagana tekstura se posebno brzo i duboko upija te priprema kožu za dodatnu njegu. Serumi su prikladni za korištenje ujutro i navečer te se mogu kombinirati po želji.
3) NJEGA: Odmah nakon seruma  nanesite dnevnu ili noćnu kremu. Preporučamo korištenje dnevne njege sa zaštitnim faktorom.

INTERVJU SA STRUČNJAKINJOM

EKSKLUZIVNI ODGOVORI IZ NIVEA ODJELA ZA ISTRAŽIVANJA

Naši novi NIVEA Cellular profesionalni serumi jedinstvena su kombinacija učinka njege i visoko koncentriranih aktivnih sastojaka. Stručni razgovor s dr. Janina Nizet, Istraživanje i razvoj NIVEA

 

PO ČEMU SE SERUM RAZLIKUJE OD DNEVNE NJEGE?

Serumi se odlikuju vrlo laganom teksturom, a zahvaljujući svojim posebnim formulama mogu u sebi sadržavati i visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Ne opterećuju kožu i idealno nadopunjuju vašu rutinu njege kože – baš kao i naši NIVEA Cellular profesionalni serumi.

KAKO SERUM MOŽE PRUŽITI DODATNU NJEGU?

Naši NIVEA Cellular profesionalni serumi kombiniraju hidratantne sastojke s hranjivim uljima. U naše nove, ultralagane formule za njegu ugradili smo kombinaciju visoko aktivnih sastojaka hijaluronske kiseline i Phyto Retinola. Tako naši serumi daju dodatnu njegu za mlađi izgled i prirodno blistavu kožu.

JESU LI OBA SERUMA PRIMJERENA ZA SVAKI TIP KOŽE?

Da, naši serumi su prikladni za normalnu, suhu i mješovitu kožu.

MOGU LI KOMBINIRATI SERUM S BILO KOJOM DRUGOM NJEGOM KOŽE?

Budući da se serume odlikuje vrlo lagana tekstura i stoga se brzo upijaju u kožu, savršeni su kao dopuna vašoj uobičajenoj njezi kože. NIVEA Cellular profesionalni serumi su vrlo dobro priprema kože za naknadnu njegu.

MOGU LI KORISTITI VIŠE SERUMA?

Serume možete kombinirati pojedinačno po želji, nanositi ih na očišćeno lice, vrat i dekolte ujutro i navečer. Nakon njih se može primijeniti dnevna ili noćna njega.

JESU LI NIVEA CELLULAR PROFESIONALNI SERUMI BOLJI ZA KONTINUIRANU, TRAJNU ILI POVREMENU PRIMJENU KAO TRETMAN?

Svaka koža je drugačija i ima svoje potrebe - i korištenje naših seruma je prilagođeno tome. Nude trenutni učinak, ali najveći učinak postižete dugotrajnom upotrebom. Budući da su prikladni za redovitu uporabu, mogu se bez problema koristiti i trajno.

IMATE LI JOŠ NEKI DODATNI SAVJET ZA UPOTREBU SERUMA?

Nanesite serum ujutro i navečer nakon dnevne rutine čišćenja. Pustite da se dobro upije. Nakon toga preporučam korištenje vaše uobičajene dnevne ili noćne kreme kako biste zaokružili njegu. Preporučam korištenje proizvoda za dnevnu njegu sa zaštitnim faktorom tijekom dana.

Nagradni natječaj

ISPROBAJTE NIVEA CELLULAR PROFESIONALNI SERUM

Nagradni natječaj je završen. Hvala svima na sudjelovanju. Uskoro donosimo imena 20 sretnica koje će biti nagrađene izabranim NIVEA Cellular profesionalnim serumima. Sretno!

Više informacija možete pročitati u Pravilima i uvjetima sudjelovanja