POKAŽITE SVOJU
UNUTRAŠNJU LJEPOTU
NOVO: NIVEA CELLULAR FIRMING

Potiče obnavljanje stanica i stimulira kožu na vlastitu proizvodnju hijalurona te ublažava znakove starenja. Zablistajte s vidljivo čvršćom kožom koja izgleda mlađe!

NOVI STANDARD U ANTI-AGE NJEZI KOŽE

S godinama se koža mijenja: gubi potrebnu vlagu, stanice se sporije obnavljaju, a usporena je i proizvodnja kolagena. Tanke linije na licu pretvore se u bore i koža počinje gubiti mladenački tonus. Kako to spriječiti? Naše rješenje je revolucionarna formula s pojačivačem kolagena i hijalurona.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler Firming + Cell Activating formule se brzo upijaju u kožu i osiguravaju optimalnu apsorpciju ova dva ključna anti-age sastojka. Tako oslobađaju puni potencijal kože iznutra! Nova linija poboljšava obnovu stanica za 33 % u samo 24 sata, a proizvodnju kolagena za 24 % u 7 dana*.

Rezultat je primjetno čvršća koža koja je glatka na dodir i blista mladenačkim sjajem.
* testirano in vitro


NAŠA JEDINSTVENA ANTI-AGE FORMULA ZA AKTIVACIJU STANICA

hijaluron
nivea-hijaluron

NOVO: 1. KORAK DO ČVRŠĆE KOŽE KOJA IZGLEDA MLAĐE

Započnite jutarnju rutinu njege lica uz NIVEA CELLular hijaluronsku serum-esenciju. Brzo se upija, dubinski hidratizira te trenutno osvježava kožu!

serum-esencija-nivea

NIVEA CELLular hijaluronska serum-esencija

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, revolucionarna formula NIVEA CELLular hijaluronske serum-esencije upija se u kožu u samo 20 sekundi. Sadrži mikro-hijaluron i 20 % hidra-eliksir za dugotrajni učinak:

  1. Hidra-eliksir – Jedinstvena kombinacija sastojaka za dubinsku hidrataciju koži pruža dugotrajan osjećaj svježine.
  2. Mikro-hijaluron – Ovaj tip hijalurona odlikuje sposobnost prodiranja u dublje slojeve kože gdje blagotvorno djeluje iznutra. Trenutno zaglađuje kožu i čini je čvršćom.

Praktična pipeta omogućuje precizno doziranje serum esencije. Tako ju je jednostavno uključiti u jutarnju i večernju rutinu njege lica!

Nadopunite svoju dnevnu rutinu u samo 20 sekundi.RAZMAZITE KOŽU POMLAĐUJUĆOM CELLULAR MASAŽOM LICA

Priuštite koži ovu odličnu masažu lica barem jednom tjedno. Ako i vi često preskačete njegujuće rituale koji mogu znatno poboljšati izgled vaše kože, isprobajte je odmah! Osjetite kako se mišići lica opuštaju, a tanke linije i bore postaju sve manje vidljive.

Kako djeluje ova masaža? Nježan pritisak potiče cirkulaciju i povećava proizvodnju kolagena. Uzmite svoju NIVEA CELLular dnevnu kremu i slijedite upute u videu kako biste probudili svoju unutrašnju ljepotu!

 


UŽIVAJTE U PRIMJETNO ČVRŠĆOJ KOŽI MLADOLIKOG IZGLEDA

Otkrijte novu NIVEA CELLular Firming liniju proizvoda za ublažavanje vidljivih znakova starenja.
Iskusite novi standard u anti-age njezi kože uz proizvode koji su posebno razvijeni kako bi otkrili vašu unutrašnju mladost.

cellular-linija

NIVEA obožavateljice su oduševljene novom NIVEA CELLular hijaluronskom serum-esencijom

Ne samo da se moja krema za lice bolje upija, koža mi blista prirodnim sjajem, ima bolji tonus i mekša je na dodir, a bore su otišle na godišnji odmor daleko od mog lica. Sada razumijem zašto je hijaluron takav hit!  - Anuška

Već sam trenutak kad nanesem serum na lice je kao da sam zaronila u svjež potok. Odmah se upija u kožu i djeluje mi kao da mi lice lakše diše. Čak i kad imam napornije dane s manje spavanja, moje lice djeluje svježe. - Ana

„KOMBINACIJA POJAČIVAČA KOLAGENA & HIJALURONA REAKTIVIRA STANICE I UBRZAVA STANIČNU OBNOVU”

Dr. Dominik Göddertz, Istraživanje & Razvoj, Beiersdorf AG, odgovara na sva pitanja o novoj NIVEA Cellular Firming + Cell Activating liniji proizvoda.

Koji su uzroci starenja kože i što se događa unutar naše kože?

Dva su faktora koja utječu na brzinu i intenzivnost starenja. Prvi se skriva u našoj koži, a to su geni - upravo oni su odgovorni za stupanj biološke aktivnosti i vitalnost naših kožnih stanica. Geni također diktiraju proizvodnju hijalurona i kolagena, kao i proces stanične obnove. Budući da se drastično razlikuju od osobe do osobe, izgled kože može biti potpuno drugačiji, čak i kad je riječ o ljudima iz iste dobne skupine.

Naravno, ne utječu samo geni na starenje kože. Vanjski utjecaji poput sunčevog zračenja mogu itekako ubrzati proces starenja kože - UVA i UVB zrake uzrokuju slobodne radikale u našoj koži. Sposobni su uništiti strukturu kožnih stanica i vlakna kolagena, a rezultat je pojava bora.

Važno je znati da stanice kože s godinama postaju sve ljenije. Njihova stanična aktivnost se usporava, kao i proizvodni kapacitet. Koža mladih osoba obnavlja se svakih 28 dana, dok se isti proces kod starijih osoba odvija svakih 35 dana, iz čega je razvidno da se stanice sporije obnavljaju. Svi ti aspekti odredit će izgled i stanje naše kože u starijoj dobi.


Dr. Dominik Göddertz
Voditelj laboratorija
NIVEA Njega lica

INFORMIRAJTE SE O ANTI-AGE NJEZI LICA

Kako biste svojoj koži pružili najbolju moguću njegu i zaštitu od prijevremenog starenja, trebate biti dobro informirani o anti-age sastojcima i kvalitetnim proizvodima. Tu smo za vas!

Saznajte više o hijaluronskoj kiselini

Želite li usporiti proces starenja kože, iskoristite blagotvoran prirodni učinak hijaluronske kiseline koja je aktivni sastojak formula različitih NIVEA proizvoda. Saznajte kojih!
njega-zrele-koze

Kada započeti s korištenjem anti-age proizvoda?

U 25. godini života počinje nezaustavljivi proces starenja kože, no zdrav život i njega kože odgovarajućim proizvodima mogu bitno smanjiti vidljive znakove starenja kože. Saznajte kada započeti s upotrebom proizvoda koji sprečavaju starenje kože i kako usporiti proces starenja.