NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

njega-lica-nivea-hyaluron-serum

POKAŽITE SVOJU
UNUTRAŠNJU LJEPOTU
NOVO: NIVEA CELLULAR FIRMING

Potiče obnavljanje stanica i stimulira kožu na vlastitu proizvodnju hijalurona te ublažava znakove starenja. Zablistajte s vidljivo čvršćom kožom koja izgleda mlađe!
CELLULAR LINIJA

NOVI STANDARD U ANTI-AGE NJEZI KOŽE

S godinama se koža mijenja: gubi potrebnu vlagu, stanice se sporije obnavljaju, a usporena je i proizvodnja kolagena. Tanke linije na licu pretvore se u bore i koža počinje gubiti mladenački tonus. Kako to spriječiti? Naše rješenje je revolucionarna formula s pojačivačem kolagena i hijalurona.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler Firming + Cell Activating formule se brzo upijaju u kožu i osiguravaju optimalnu apsorpciju ova dva ključna anti-age sastojka. Tako oslobađaju puni potencijal kože iznutra! Nova linija poboljšava obnovu stanica za 33 % u samo 24 sata, a proizvodnju kolagena za 24 % u 7 dana*.

Rezultat je primjetno čvršća koža koja je glatka na dodir i blista mladenačkim sjajem.
* testirano in vitro

cellular-dnevna-krema

ANTI-AGE SASTOJCI

NAŠA JEDINSTVENA ANTI-AGE FORMULA ZA AKTIVACIJU STANICA

hijaluron

MIKRO & MAKRO HIJALURON

Hijaluron se prirodno nalazi u našem tijelu, prije svega u vezivnom tkivu i zglobovima. Njegovo najvažnije svojstvo je sposobnost vezanja vode, zbog čega se smatra čudotvornim oružjem u borbi protiv starenja kože

Makro hijaluron s dužim molekularnim lancem dubinki hidratizira i zaglađuje površinu kože. S druge strane, mikro hijaluron kratkog molekularnog lanca odlikuje sposobnost da prodre u dublje slojeve kože i zagladi bore iznutra.

nivea-hijaluron

POJAČIVAČ KOLAGENA

Kolagen je kao vezivno vlakno iznimno važan za zdrav i mladenački izgled kože jer joj daje čvrstoću i elastičnost. Njegova uloga je da održava tonus kože i čini je glatkom na dodir.

S godinama se smanjuje razina kolagena u koži, pojavljuju se bore, a koža gubi čvrstoću svojstvenu mladoj dobi. Naš jedinstveni pojačivač kolagena poboljšava proizvodnju kolagena za +24 % u 7 dana*.

* testirano in vitro

INOVACIJA

NOVO: 1. KORAK DO ČVRŠĆE KOŽE KOJA IZGLEDA MLAĐE

Započnite jutarnju rutinu njege lica uz NIVEA Hyaluron CELLular Filler serum esenciju. Brzo se upija, dubinski hidratizira te trenutno osvježava kožu!

serum-esencija-nivea

NIVEA Hyaluron CELLular Filler serum esencija

Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, revolucionarna formula NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum esencije upija se u kožu u samo 20 sekundi. Sadrži mikro-hijaluron i 20 % hidra-eliksir za dugotrajni učinak:

  1. Hidra-eliksir – Jedinstvena kombinacija sastojaka za dubinsku hidrataciju koži pruža dugotrajan osjećaj svježine.
  2. Mikro-hijaluron – Ovaj tip hijalurona odlikuje sposobnost prodiranja u dublje slojeve kože gdje blagotvorno djeluje iznutra. Trenutno zaglađuje kožu i čini je čvršćom.

Praktična pipeta omogućuje precizno doziranje serum esencije. Tako ju je jednostavno uključiti u jutarnju i večernju rutinu njege lica!

Nadopunite svoju dnevnu rutinu u samo 20 sekundi.

NOVA RUTINA

OTKRIJTE NOVU, EKSTRA UČVRŠĆUJUĆU RUTINU NJEGE LICA

Očaravajuća karizma i pozitivan stav prema životu dolaze iznutra, no licu je potrebna i pravilna njega koja nam omogućuje da održimo kožu mladolikom. NIVEA Hyaluron CELLular Firming linija je savršen izbor za žene koje žele biti autentične te zadovoljne sobom i svojim izgledom.
Isprobajte sami i gledajte kako bore nestaju,a vaša koža svakim danom postaje čvršća i mladolika.

RAZMAZITE KOŽU POMLAĐUJUĆOM CELLULAR MASAŽOM LICA

Priuštite koži ovu odličnu masažu lica barem jednom tjedno. Ako i vi često preskačete njegujuće rituale koji mogu znatno poboljšati izgled vaše kože, isprobajte je odmah! Osjetite kako se mišići lica opuštaju, a tanke linije i bore postaju sve manje vidljive.

Kako djeluje ova masaža? Nježan pritisak potiče cirkulaciju i povećava proizvodnju kolagena. Uzmite svoju NIVEA CELLular dnevnu kremu i slijedite upute u videu kako biste probudili svoju unutrašnju ljepotu!

 

PREGLED LINIJE

UŽIVAJTE U PRIMJETNO ČVRŠĆOJ KOŽI MLADOLIKOG IZGLEDA

Otkrijte novu NIVEA CELLular Firming liniju proizvoda za ublažavanje vidljivih znakova starenja.
Iskusite novi standard u anti-age njezi kože uz proizvode koji su posebno razvijeni kako bi otkrili vašu unutrašnju mladost.

cellular-linija

Ocjene korisnica

NIVEA obožavateljice su oduševljene novom NIVEA Hyaluron CELLular Filler serumskom esencijom

Ne samo da se moja krema za lice bolje upija, koža mi blista prirodnim sjajem, ima bolji tonus i mekša je na dodir, a bore su otišle na godišnji odmor daleko od mog lica. Sada razumijem zašto je hijaluron takav hit!  - Anuška

Već sam trenutak kad nanesem serum na lice je kao da sam zaronila u svjež potok. Odmah se upija u kožu i djeluje mi kao da mi lice lakše diše. Čak i kad imam napornije dane s manje spavanja, moje lice djeluje svježe. - Ana

INTERVJU SA STRUČNJAKOM

„KOMBINACIJA POJAČIVAČA KOLAGENA & HIJALURONA REAKTIVIRA STANICE I UBRZAVA STANIČNU OBNOVU”

Dr. Dominik Göddertz, Istraživanje & Razvoj, Beiersdorf AG, odgovara na sva pitanja o novoj NIVEA Cellular Firming + Cell Activating liniji proizvoda.

Koji su uzroci starenja kože i što se događa unutar naše kože?

Dva su faktora koja utječu na brzinu i intenzivnost starenja. Prvi se skriva u našoj koži, a to su geni - upravo oni su odgovorni za stupanj biološke aktivnosti i vitalnost naših kožnih stanica. Geni također diktiraju proizvodnju hijalurona i kolagena, kao i proces stanične obnove. Budući da se drastično razlikuju od osobe do osobe, izgled kože može biti potpuno drugačiji, čak i kad je riječ o ljudima iz iste dobne skupine.

Naravno, ne utječu samo geni na starenje kože. Vanjski utjecaji poput sunčevog zračenja mogu itekako ubrzati proces starenja kože - UVA i UVB zrake uzrokuju slobodne radikale u našoj koži. Sposobni su uništiti strukturu kožnih stanica i vlakna kolagena, a rezultat je pojava bora.

Važno je znati da stanice kože s godinama postaju sve ljenije. Njihova stanična aktivnost se usporava, kao i proizvodni kapacitet. Koža mladih osoba obnavlja se svakih 28 dana, dok se isti proces kod starijih osoba odvija svakih 35 dana, iz čega je razvidno da se stanice sporije obnavljaju. Svi ti aspekti odredit će izgled i stanje naše kože u starijoj dobi.


Sadrže li zato Cellular Filler proizvodi pojačivač kolagena i hijalurona? Zašto su našoj koži potrebna upravo ta dva anti-age sastojka?

Naša formula za aktivaciju stanica kože sadrži kombinaciju pojačivača hijalurona i kolagena. Njihova uloga je da potaknu kožne stanice na proizvodnju vlastitog kolagena i hijalurona te ubrzaju obnovu stanica. Upravo to je ključ mladolikog izgleda kože!

Hijaluronska kiselina je važan i posve prirodan dio naših tijela, a njeno najvažnije svojstvo je sposobnost vezanja vode. S godinama i uslijed izlaganja stresu te štetnim čimbenicima iz okoliša smanjuje se proizvodnja hijalurona u tijelu. Koža dobiva manje hranjivih tvari i tekućine, smanjuje se njena površinska napetost te nastaju bore. Naše rješenje je mikro-hijaluron kratkog molekularnog lanca koji prodire u dublje slojeve kože i ispunjava bore iznutra.

Kolagen je najprisutniji protein u vezivnom tkivu i odgovoran je za čvrstoću kože. Stanice naše kože prirodno tvore vlakna kolagena, no uslijed prirodnog procesa starenja kože se njegov sadržaj u koži smanjuje za otprilike 1% godišnje. Kako bi spriječili gubitak tonusa kože, razvili smo ovu liniju koja pojačava proizvodnju kolagena.

Počinje li koža sama proizvoditi više kolagena?

Tako je! NIVEA CELLular linija proizvoda za njegu lica djeluje u harmoniji s prirodnim procesima koji se odvijaju u koži. Posebna formula za reaktivaciju stanica s pojačivačem kolagena potiče stanice na proizvodnju kolagena, baš kao što to čini mlada koža. Naša istraživanja su pokazala da se već nakon 7 dana upotrebe NIVEA Cellular Firming + Cell Activating dnevne kreme za lice proizvodnja kolagena u koži povećava za 24 %*. Ne samo to: naše jedinstvene Cellular perlice poboljšavaju proizvodnju kolahena za 49 % u samo 72 sata*.

*in vitro

Istaknuli ste i proces stanične obnove kao jednu od prednosti ove linije. Zašto je to važno u borbi protiv vidljivih znakova starenja?

Kao što smo već spomenuli, s godinama se stanična obnova u našoj koži usporava i bore postaju sve vidljivije. Sve formule iz NIVEA Cellular Firming + Cell Activating linije razvijene su kako bi reaktivirale naše stanice i ubrzale dnevni proces stanične obnove. Uz NIVEA Cellular Firming + Cell Activating dnevnu njegu moguće je poboljšati staničnu obnovu za 33 % u samo 24 sata* i tako postići mladoliki izgled kože.

*in vitro

Dr. Dominik Göddertz
Voditelj laboratorija
NIVEA Njega lica

NIVEA predstavlja Cellular Hyaluron serum esenciju s 20 % hidra-eliksira i mikro-hijaluronom. Recite nam više o ovom proizvodu.

NIVEA Cellular Hyaluron serum esencija je naša nova formula za ponovnu aktivaciju stanica vidljivo zaglađuje kožu i intenzivno je hidratizira. Sadrži kombinaciju provjereno učinkovitih anti-age sastojaka: 20% hidra-eliksira i pažljivo odabrani mikro-hijaluron. Hidra-eliksir obnavlja vlastite zalihe vlažnosti u koži, dok mikro-hijaluron prodire u dublje slojeve kože i gradi volumen iznutra.

Inspirirani aktualnim trendovima u njezi kože, naši stručnjaci razvili su ovaj proizvod kao prvi korak vaše dnevne njegujuće rutine. U svega 20 sekundi vaša koža će biti spremna za iduće njegujuće proizvode i bolje upiti hranjive anti-age sastojke koji će vam pomoći da postignete svjež i mladenački izgled.

Imate li još kakav savjet glede anti-age njege kože?

Čim prije uspostavite redovitu njegujuću rutinu - spriječiti je puno lakše nego liječiti. Dnevna njegujuća rutina neka uključuje: temeljito čišćenje lica, serum za stimulaciju kože te kvalitetnu dnevnu i noćnu kremu za lice.

Probajte se držati uravnotežene prehrane, zdravog i aktivnog životnog stila, a ne zaboravite i na trenutke opuštanja. Naravno, važna je i odovarajuća zaštita od sunca. Bilo da boravite unutra ili vani, UV-zračenje je prisutno tijekom svih godišnjih doba i ima ogroman utjecaj na prijevremeno starenje kože. Zato naša NIVEA Cellular Firming + Cell Activating krema za lice ima zaštitni faktor 15, kako bi zaštitila kožu od staračkih pjega, staničnog oštećenja i starenja kože uzrokovanog UV zračenjem.

DODATNI SAVJETI

INFORMIRAJTE SE O ANTI-AGE NJEZI LICA

Kako biste svojoj koži pružili najbolju moguću njegu i zaštitu od prijevremenog starenja, trebate biti dobro informirani o anti-age sastojcima i kvalitetnim proizvodima. Tu smo za vas!

Saznajte više o hijaluronskoj kiselini

nivea-hijaluronska-kiselina

Želite li usporiti proces starenja kože, iskoristite blagotvoran prirodni učinak hijaluronske kiseline koja je aktivni sastojak formula različitih NIVEA proizvoda. Saznajte kojih!

Kada započeti s korištenjem anti-age proizvoda?

njega-zrele-koze

U 25. godini života počinje nezaustavljivi proces starenja kože, no zdrav život i njega kože odgovarajućim proizvodima mogu bitno smanjiti vidljive znakove starenja kože. Saznajte kada započeti s upotrebom proizvoda koji sprečavaju starenje kože i kako usporiti proces starenja.