mogometni kviz

NAGRADNI KVIZ

Riješite ovaj zabavan kviz i osvojite NIVEA MEN nagrade!

Nagradni kviz

POKAŽITE SVOJE NOGOMETNO ZNANJE

Nošeni valom nogometne euforije i pozitivne energije, pripremili smo vam super nagradni kviz!

Riješite naš zabavni kviz, pokažite koliko dobro poznajete nogomet i njegova pravila te možda baš vi osvojite ekskluzivne NIVEA MEN nagrade!

Ne brinite, čak i ako ne znate sve točne odgovore i dalje ste u utrci za nagradu. Znate, važno je sudjelovati.

Sretno! ⚽


NIVEA nagrade

SAVRŠENE NAGRADE ZA NIVEA MEN OBOŽAVATELJE

Pozivamo vas da zajedno sudjelujemo u nogometnoj groznici i pokažete ili obnovite svoje poznavanje nogometnih pravila. Odgovorite na pitanja i provjerite koliko dobro poznajte ovaj planetarno popularan sport te se natječite za ekskluzivne nagrade! Poklanjamo 3 paketa koji sadrže NIVEA MEN Protect & Care set proizvoda u kutiji za alat i NIVEA MEN nogometnu loptu.

 

Nagradni kviz traje od 23. 11. do 14. 12. 2022. godine.

Pročitajte pravila sudjelovanja.


JESTE LI ZA IGRU?

SUDJELUJTE U NAGRADNOM KVIZU

Kroz pitanja u kvizu provjerite koliko dobro poznajete nogometna pravila i natječite se za ekskluzivne NIVEA MEN nagrade. Poklonit ćemo 3 nagrade koji sadrže NIVEA MEN Protect & Care poklon paket i NIVEA MEN nogometnu loptu! Sigurni smo da ćete ovim putem naučiti puno novih stvari i obogatiti svoje sportsko znanje, a prije svega dobro se zabaviti. I zapamtite, možete sudjelovati više puta!

PRIJAVITE SE I SUDJELUJTE

Za sudjelovanje, vas molimo da se prvo prijavite u svoj NIVEA profil ili da se registrirate, ako ga već nemate. Tako ćete moći sudjelovati u svim nagradnim natječajima i pristupiti svim ekskluzivnim sadržajima. Naprijed
NIVEA poklon paketi

SAVRŠENI POKLONI

Znamo koliko je izazovno odabrati poklone za svoje najdraže, odlučili smo vam olakšati, pripremili smo prekrasne NIVEA i NIVEA MEN poklon pakete, među kojima ćete zasigurno pronaći one prave za svoje voljene.