Imate li pitanja o NIVEA kremama Creme i Soft?

Ovdje saznajte odgovore.

1. ZA KOJE TIPOVE KOŽE SE KORISTI NIVEA SOFT I NIVEA KREMA?
NIVEA krema i NIVEA Soft su pogodne za sve tipove kože i njegu lica, tijela i ruku. Koji proizvod ćete odabrati ovisi o vašim individualnim potrebama: treba li vaša koža intenzivnu i bogatu njegu, NIVEA krema je pravi izbor; dok NIVEA Soft koži pruža njegujuću hidratizaciju, lako se razmazuje i idealna je za nanošenje na veća područja tijela.

2. U ČEMU SE RAZLIKUJU NIVEA SOFT I NIVEA KREMA?

NIVEA krema je emluzija vode-u-ulju tj.sadrži mnogo kapljica vode u ulju. Rezultat toga je intenzivna njega kože koju pruža uljna faza te hidratacija. NIVEA Soft je emulzija ulja-u-vodi tj.malih kapljica ulja sadržanih u vodi. Tako se najprije vodena faza NIVEA Soft kreme brzo upije u kožu, čineći ju osvježenom i hidratiziranom. Nakon toga, fine kapljice ulja njeguju kožu.

3. ZAŠTO NIJE MOGUĆE PROIZVESTI NIVEA KREMU BEZ KONZERVANSA?

NIVEA krema je emulzija vode-u-ulju, tj. sićušnih kapljica vode koje "plivaju" u uljnoj fazi. Za razliku od emulzije ulja-u-vodi, ova vrsta emulzije donosi minimum hidratacije mikroorganizmima. Kako je NIVEA krema proizvedena praktički bez ikakvog udjela mikroba i s jednakom raspodjelom malih kapljica emulzije, mnogi mikroorganizimi u kremi ne mogu preživjeti i uklonjeni su.

4. MOŽE LI SE NIVEA KREMA KORISTITI TIJEKOM TRUDNOĆE NA STRIJAMA?

NIVEA krema je iznimno dobra za masažu i može pomoći spriječiti nastanak strija.

5. MOGU LI KORISTITI NIVEA KREMU NA SVOJOJ BEBI/NOVOROĐENČETU, UKOLIKO ON/ONA IMA SUHU KOŽU?

Za bebe sa suhom kožom preporuča se korištenje NIVEA kreme. Ona ne sadrži konzervanse i boje, te je prikladna za osobite potrebe beba sa suhom i izrazito suhom kožom.

IMATE DODATNA PITANJA?

KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM KONTAKT OBRASCA