deo

Koji tip dezodoransa je najbolji za mene?

Nađite savršen dezodorans

Dvije od tri žena redovito upotrebljavaju dezodorans. Ali, koji je pravi dezodorans za vas - sprej, roll-on ili stik? Saznajte koji tip dezodoransa vam najviše odgovara.

Pravi dezodorans za svačije potrebe

NIVEA Pure & Natural Action Roll-on – efikasna zaštita protiv znojenja bez aluminija

Jeste li znali da NIVEA Pure & Natural Jasmin Roll-on ne sadrži aluminij? Ova linija sadrži prvi roll-on dezodorans čija antibakterijska formula učinkovito suzbija rast bakterija odgovornih za neugodne mirise, a taj veliki posao obavlja bez korištenja aluminija!. 

Prirodni sastojak BIO-FLORINE® u Pure & Natural liniji dezodoransa pruža optimalnu kombinaciju blage NIVEA njega i efikasne zaštite od znojenja, dopuštajući vašoj koži da slobodno diše. 
I naravno, Fresh Pure, Natural and Flower miris su dostupni u obliku dezodoransa u spreju, baš kao i muški mirisi Active and Ocean.


Joga

Blaga zaštita osjetljive kože - NIVEA Sensitive

NIVEA Powder Touch dezodoransi poput istoimenog roll-ona pružaju pouzdanu zaštitu od neugodnih mirisa koja traje 48 sati. Blaga formula također štiti od iritacija kože i pazi da ostane nježna i neodoljivo glatka.

NIVEA predstavlja: različiti tipovi dezodoransa

  • Dezodoransi u spreju iznimno su popularni još od 1965. i neosporivi su favorit kupaca. Sprejanje uz pritisak gumba je vrlo praktično i osigurava jednakomjeran nanos njegujućih i zaštitnih sastojaka. Nakon nanosa, cijeli pazuh je osvježen i krasno miriše. 
  • Drugi najpopularniji tip dezodoransa je praktičan roll-on koji se u prodaji pojavio oko 1950. Zahvaljujući praktičnom aplikatoru, roll-on dezodorans nudi veliku preciznost, a dostupan je i u veziji bez amonijaka. 
  • Dezodorans u stiku polako dostiže ostale po popularnosti, ali je i dalje na trećem mjestu. Za sobom ostavlja tanki sloj kreme na koži, nudeći pouzdanu zaštitu i suhe pazuhe.

Široka paleta dezodoransa

Klasičan, popularan, efikasan - dezodorans u spreju

Dezodoransi u spreju pružaju odličan nanos koji ravnomjerno prekriva kožu. Čak i kratak pritisak na gumb je dovoljan da pruži pouzdanu cjelodnevnu zaštitu.

DEO roll-on

Široka paleta dezodoransa

Praktičan i mali - roll-on dezodorans

Roll-on dezodorans pruža efikasnu zaštitu od neugodnih mirisa. Mnogi sadrže njegujuća ulja i blagotvorne sastojke koji umiruju nadraženu kožu i vraćaju joj hidrataciju.

DEO stik

Široka paleta dezodoransa

Kompaktan i uvijek pri ruci - dezodorans u stiku

Dezodorans u stiku je savršen za nošenje u torbici. Atraktivna tekstura dezodoransa vrlo je bogata i sadrži blagotvorne sastojke.

Dezodoransi - mitovi koji nikako da nestanu

O dezodoransima kruže mnoge priče. No drže li one vodu? Saznajte odmah!

Znojenje nas čini mršavijima i znoj smrdi...Istina ili laž?

Mislite da znoj smrdi?To i nije baš točno. Zapravo, svježi znoj nema apsolutno nikakav miris. On se pojavi tek nakon što se na znoju razmnože bakterije koje uzrokuju neugodan miris. Kako bakterije vole vlažna područja, pazusi trebaju posebnu zaštitu dezodoransa. 

Često se može čuti i da znojenje uzrokuje mršavljenje. Kad bi bar to bila istina! Nažalost, to je netočno. Kad se znojimo, gubimo samo vodu, ne i masnoće. Zato se prividni gubitak kila opet vrati s idućim unosom tekućine.

Zadnja glasina: ne znojimo se samo od treninga, već i od začinjene hrane. U ovom zapravo ima istine! Ljuti začini potiču rad metabolizma i cirkulaciju, na što tijelo reagira s povećanim znojenjem.

Antiperspiranti mogu ostaviti mrlje, pogotovo ispod pazuha. NIVEA Black & White Clear dezodorans u stiku štiti bijelu i crnu odjeću od bijelih mrlja i ružnih žutih obojenja.

Ostavljaju li dezodoransi mrlje na odjeći?

NIVEA predstavlja mitove o dezodoransu. Koji su istina, a koji laž?

  • Ako se istuširaš hladnom vodom, nećeš se znojiti. To je istina, premda samo na kratki rok. Hladan tuš definitivno hladi tijelo, ali ono ubrzo doseže svoju normalnu temperaturu.
  • Ako koristite dezodorans na svježe obrijanoj koži, dobit ćete prištiće i iritaciju kože. Netočno: za iritacije kože nije kriv dezodorans, već je to reakcija osjetljive kože na brijanje. Upotrijebite pjenu ili gel za brijanje kako biste zaštitili svoju kožu. Isto tako, izaberite dezodorans bez alkohola kao što je NIVEA Pure & Sensitive dezodorans u spreju. Za najbolji učinak, pričekajte s nanošenjem antiperspiranta nakon brijanja.
  • Još jedan mit: dezodoransi i antiperspiranti blokiraju pore. Zapravo, dezodoransi bez aluminija djeluju na površini kože gdje neutraliziraju bakterije koje izazivaju neugodan miris. S druge strane, sastojci antiperspiranta nakratko zatvaraju pore kako bi smanjili znonjenje. Rezultat je osjećaj svježine koji nipošto nema negativan učinak na kožu - ona može nastaviti slobodno disati.

KAKO ODABRATI PRAVI DEZODORANS?

Saznajte u našem video vodiču i pronađite pravi NIVEA dezodorans za sebe!
Znate li odabrati pravi dezodorans? Pogledajte naš video i pronađite najbolji NIVEA proizvod za sebe!