• Sve
  • Gel za kosu
  • Pjena za kosu
  • Sprej za kosu
FILTRIRAJ
Razvrstaj
NIVEA proizvodi za oblikovanje kose


Suhi šampon, primer za kosu, forming sprej, gel za kosu – za svaki tip kose postoje posebni proizvodi i načini primjene koji će vam pomoći da oblikujete prekrasne frizure. Pustite mašti na volju i isprobajte trendi frizure! Ovdje vas čekaju NIVEA proizvodi za oblikovanje kose i moderne frizure koje je lako napraviti.


Vaša kosa - savršeno oblikovana


Bilo da kosu oblikujete odmah nakon pranja ili navečer prije izlaska, uz dobru frizuru osjećat ćete se fantastično. A ta frizura bi trebala čim dulje izgledati odlično. Nanos pjene za kosu odmah nakon pranja pripremit će kosu za oblikovanje, a možete nanijeti i primer za kosu koji će se pobrinuti za zaštitu od visokih temperatura i savršeno oblikovanje. NIVEA je razvila različite linije proizvoda kako biste mogli naći odgovarajući proizvod za svoj tip kose, čak i ako je riječ o neposlušnim kovrčama ili manjku volumena. Upotreba prikladnih proizvoda također će osigurati sjaj dovršene frizure.


Gel – vaše tajno oružje za odličan styling


NIVEA gel  za kosu oblikuje frizuru bez da uzrokuje ljepljivost. Osigurava cjelodnevnu postojanost i lako se nanosi na suhu ili mokru kosu. Gel za oblikovanje možete iščetkati bez ostavljanja tragova. Kako biste oblikovali kosu, uzmite malo gela i protrljajte ga među dlanovima. Zatim ga umasirajte u kosu, počevši od stražnjeg dijela glave prema naprijed. Uz pomoć prstiju oblikujte pramenove kako biste dovršili look.


Styling za muškarce – drukčiji zahtjevi


Muška kosa zahtijeva drukčiju njegu i oblikovanje. NIVEA MEN linija uključuje kremu za oblikovanje koja pruža dugotrajnu čvrstoću bez osjećaja ljepljivosti. Tu su i NIVEA MEN gelovi za oblikovanje posebno razvijen za takozvani wet look - vaša kosa izgledat će mokro iako to nije. Ako želite taj look ostvariti nešto suptilnije, s gelom istaknite samo par pramenova.


Frizura koja traje i traje!


Frizura koju ste dugo stvarali treba nastaviti izgledati savršeno još dugi niz sati – to vrijedi za žene i muškarce. Kako biste to postigli, preporučujemo da upotrijebite odgovarajući NIVEA forming sprej ili lak za kosu. Ne samo da ćete tako svojoj frizuri pružiti postojanost, već ćete kosi dati dodatan sjaj.