uljni-losioni
Inovacija

Razbudite osjetila i razmazite kožu

ISKUSITE NJEGUJUĆE TRENUTKE UZ NIVEA ULJNE LOSIONE I KREME ZA RUKE

Prepustite se zagrljaju predivnih mirisa i dragocjenih ulja koji će kožu učiniti neodoljivo glatkom. Linija NIVEA uljnih losiona i krema za ruke brzo se upija u kožu, njegujući vašu kožu dragocjenim uljima s hvaljenim svojstvima. Iskusite proljeće na svojoj koži! U ponudi imamo četiri očaravajuća losiona - Cherry Blossom & Jojoba Oil, Rose & Argan Oil, Vanilla & Almond Oil te Cocoa & Macadamia Oil, a na izbor imate i dvije uljne kreme za ruke. Izaberite omiljen miris, prigušite svjetla, stavite opuštajuću glazbu i dopustite da uljni losion i krema za ruke razmaze vaša osjetila i koži vrate zavodljivu glatkoću.

NOVO! ULJNE KREME ZA RUKE

Ne možete odoljeti njegujućim uljima? Odsad kožu možete razmaziti i uljnim kremama za ruke čija brzo upijajuća formula pruža osjećaj dubinske hidratacije - čak do 24 sata! Uljne kreme za ruke dostupne su u dvije varijante: NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil s mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe te NIVEA Vanilla & Almond Oil s mirisom vanilije i bademova ulja.
OTKRIJTE NOVITET
Imate li već omiljen miris?

NIVEA ULJNI LOSIONI I ULJNE KREME ZA RUKE

Koji uljni losion je za vas?

Otkrijte koji NIVEA uljni losion je idealan za vas

Ne smetaj! Moji trenutci

Uživajte u trenutcima opuštanja

Savjeti za njegu tijela

Naučite kako ugoditi svojoj koži i osjetilima

Dobitnice

TKO JE OSVOJIO ULJNE LOSIONE?

Drage naše, prijave za testiranje NIVEA uljnih losiona su zatvorene. Hvala svima na sudjelovanju, ovdje provjerite jeste li među sretnim dobitnicima.
OTKRIJTE IMENA DOBITNICA