NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca

nivea-uljni-losioni

NIVEA uljni losioni i kreme za ruke

Razmazite svoju kožu i osjetila

Inovacija

Razbudite osjetila i razmazite kožu

ISKUSITE NJEGUJUĆE TRENUTKE UZ NIVEA ULJNE LOSIONE I KREME ZA RUKE

Prepustite se zagrljaju predivnih mirisa i dragocjenih ulja koji će kožu učiniti neodoljivo glatkom. Linija NIVEA uljnih losiona i krema za ruke brzo se upija u kožu, njegujući vašu kožu dragocjenim uljima s hvaljenim svojstvima. Iskusite proljeće na svojoj koži! U ponudi imamo 4 očaravajuća uljna losiona - Coconut & Monoi Oil, Cherry Blossom & Jojoba Oil, Orange Blossom & Avocado Oil te Rose & Argan Oil, a možete isprobati i dvije uljne kreme za ruke.

Izaberite omiljen miris, prigušite svjetla, stavite opuštajuću glazbu i dopustite da uljni losion i krema za ruke razmaze vaša osjetila i koži vrate zavodljivu glatkoću.

NOVO! ULJNE KREME ZA RUKE

Ne možete odoljeti njegujućim uljima? Odsad kožu možete razmaziti i uljnim kremama za ruke čija brzo upijajuća formula pruža osjećaj dubinske hidratacije - čak do 24 sata! Uljne kreme za ruke dostupne su u dvije varijante: NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil s mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe te NIVEA Vanilla & Almond Oil s mirisom vanilije i bademova ulja.

NIVEA-kreme-za-ruke

novi-nivea-souffle-kokos

Otkrijte NIVEA senzaciju za njegu tijela!

Obožavanoj liniji uljnih losiona pridružio se novi član - NIVEA Coconut & Monoi Oil uljni losion! Ljubiteljicama laganih tekstura preporučujemo NIVEA Coconut & Monoi Oil soufflé za tijelo koji spaja tropski miris kokosa i raskošno monoi ulje. Oba proizvoda kožu će dubinski hidratizirati bez da ostave masne tragove, a vaša osjetila bit će vam zahvalna na rajskom tretmanu. Preferirate cvjetne mirise? Isprobajte nježni NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil soufflé za tijelo!
Koji je uljni losion za vas?

Otkrijte koji je NIVEA uljni losion idealan za vas

Romantičarka

nivea-cherry-blossom-kviz

Obožavate proljeće i pastelne tonove, ne možete zamisliti život bez ljubavi i vrlo ste emotivni. Privlače vas nježni mirisi cvjetnih nota. Za vas je NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil uljni losion s uljem jojobe in mirisom trešanja koji podsjeća na rascvjetanu prirodu i sunčane dane!

Zavodnica

zavodnica-nivea-rose

Odvažni ste i znate kad igrati na kartu ženstvenosti. Iako volite trendove, ne pretjerujete s eksperimentiranjem, a privlače vas cvjetni i senzualni mirisi. Za vas je NIVEA Rose & Argan Oil uljni losion s dragocjenim uljem argana i pudrastim notama koji obavija kožu zavodničkim mirisom.

Ne smetaj! Moji trenutci

Uživajte u trenutcima opuštanja

Savjeti za njegu tijela

Naučite kako ugoditi svojoj koži i osjetilima

MLIJEKA ZA TIJELO VS. ULJNI LOSIONI
HIDRATACIJA VAŠEG TIJELA

nivea-mlijeko-za-tijelo-losion

Usprokos pretpranom rasporedu, važno je da si priuštite trenutke njege koji će kožu održati prekrasnom i zdravom. Saznajte koje su prednosti uljnih losiona i mlijeka za tijelo te kako se razlikuju.

UGODITE SVOJIM OSJETILIMA
S CHERRY BLOSSOM MIRISOM

uljni-losioni-njega

Miris trešanja nosi jaku simboliku - saznajte zašto je taj miris tako poseban i kako svoju rutinu njege kože možete upotpuniti s brzo upijajućim NIVEA uljnim losionom.