masterclass

DOBRO DOŠLI NA LUMINOUS MASTERCLASS O PIGMENTACIJSKIM MRLJAMA

Utječu li pigmentacijske mrlje na vaše samopouzdanje? NIVEA stručnjaci za kožu udružuju snage sa stvarnim ženama u borbi protiv pjega nastalih pod utjecajem sunca, starenja te hormonalnih promjena.

MASTERCLASS O PIGMENTACIJSKIM MRLJAMA: PRAVA KOŽA, PRAVE PRIČE, PRAVA RJEŠENJA

NIVEA stručna rješenja za pigmentacijske mrlje na koži

U svim epizodama Masterclass-a protiv mrlja susrest ćete stvarne žene koje se bore s pigmentacijskim mrljama na koži i znanstvenike koji stoje iza rješenja: NIVEA LUMINOUS630®. Otkrijte zašto se uopće pojavljuju pigmentacijske mrlje na koži, kako ih ukloniti i spriječiti nove.

 

PRIČA O POSTIGNUĆU

Nakon 10 godina istraživanja, NIVEA stručnjaci za kožu konačno su uspjeli pronaći revolucionarni sastojak LUMINOUS630®.  Prvo su u laboratoriju rekreirali enzim koji proizvodi melanin te na njemu testirali čak 50.000 molekula. U konačnici su utvrdili da je molekula pod brojem 630 najuspješnija u balansiranju proizvodnje melanina i samim time pobjednica u smanjivanju pigmentacijskih mrlja.


POSLUŠAJTE STVARNE PRIČE I OTKRIJTE STVARNA RJEŠENJA ZA PIGMENTACIJSKE MRLJE

masterclass

SUNCE I PIGMENTACIJSKE MRLJE: NE MORATE SE SKRIVATI U SJENI

Ako ne vidite hrvatske titlove, a željeli biste, molimo postavite ih ručno. Kako biste to učinili, kliknite na simbol postavki (⚙︎) u donjem desnom kutu. Zatim odaberite opciju Subtitles/CC i postavite željeni jezik titlova.

ŠTO SU SUNČEVE PJEGE?

U ovoj epizodi saznat ćete kako godine izlaganja suncu mogu dovesti do neravnoteže prirodnog melanina vaše kože, što dovodi do smeđih sunčevih mrlja na licu i tijelu. Osim toga, upoznajte žene koje su uspjele smanjiti svoje sunčeve pjege u samo nekoliko tjedana.

 

KAKO UKLONITI I SPRIJEČITI SUNČEVE PJEGE

Otkrijte kako LUMINOUS630® podiže zaštitu od sunca na višu razinu štiteći kožu, sprječavajući pojavu sunčevih pjega na licu i tijelu, uklanjajući postojeće smeđe mrlje i to sve uz lagani i osvježavajući efekt.
 

masterclass

STARENJE I PIGMENTACIJSKE MRLJE: UJEDNAČENOST U SVAKOJ DOBI

Ako ne vidite hrvatske titlove, a željeli biste, molimo postavite ih ručno. Kako biste to učinili, kliknite na simbol postavki (⚙︎) u donjem desnom kutu. Zatim odaberite opciju Subtitles/CC i postavite željeni jezik titlova.

ŠTO SU STARAČKE PJEGE?

U ovom videu otkrijte kako starenje i hormonalne promjene dovode do neuravnotežene kože i do onih strašnih staračkih pjega koje se pojavljuju prvenstveno na vašem licu i rukama. Starenje je prirodan proces, ali NIVEA stručnjaci za kožu dokazuju kako možete blistati u bilo kojoj dobi.

 

KAKO UKLONITI I SPRIJEČITI STARAČKE PJEGE

Saznajte kako su stvarne žene postigle prave rezultate s LUMINOUS630 proizvodima koji uklanjaju, sprječavaju i prekrivaju staračke pjege — savršen recept za potporu gracioznom starenju. Linija proizvoda djeluje zajedno kako bi uklonila postojeće staračke pjege i spriječila nastanak novih, omogućujući vam da ostarite bez tragova na licu i rukama.

 

masterclass

TRUDNOĆA I PIGMENTACIJSKE MRLJE: MAJČINSTVO JE BLISTAVO

Ako ne vidite hrvatske titlove, a željeli biste, molimo postavite ih ručno. Kako biste to učinili, kliknite na simbol postavki (⚙︎) u donjem desnom kutu. Zatim odaberite opciju Subtitles/CC i postavite željeni jezik titlova.

ŠTO SU TRUDNIČKE PJEGE?

U ovom videu saznajte zašto se tamne pigmentntacijske mrlje obično pojavljuju na vašem licu tijekom i nakon trudnoće. NIVEA znanstvenici dokazuju da vas mrlje od trudnoće ne moraju definirati kao majku ili osobu.

 

KAKO TRETIRATI I SPRIJEČITI TRUDNIČKE PJEGE?

NIVEA stručnjaci za kožu — koji su ujedno i mame — testirali su svoj proizvod i uzbudljivo smanjili trudničke mrlje na vlastitom licu! LUMINOUS630® vraća prirodnu ravnotežu vaše kože, tako da te tamne pigmentne mrlje nestaju za samo nekoliko tjedana.
 

DODATNI SAVJETI ZA NJEGU KOŽE

Za vas smo pripremili odlične članke u kojima ćete saznati više informacija o uzrocima nastanka pigmentacijskih mrlja te pronaći brojne korisne savjete koji vode do lijepe i blistave kože.