ŠTITI VAS I VAŠU OMILJENU ODJEĆU

NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE

OMILJENI KOMAD ODJEĆE

Svi imamo omiljeni komad odjeće

Bilo da je riječ o omiljenoj haljini koja nas ispunjava samopouzdanjem ili poslovnom odijelu u kojoj se osjećamo nezaustavljivo, svi imamo omiljeni komad odjeće. Pružite mu najbolju moguću zaštitu uz NIVEA Black & White Invisible dezodorans s peterostrukom zaštitom!NAŠE OBEĆANJE

JEDAN DEZODORANS, PETEROSTRUKA ZAŠTITA

NIVEA Black & White Invisible dezodorans smo razvili u suradnji sa stručnjacima za tekstil iz Hohenstein Instituta kako bismo vam pružili pouzdanu zaštitu od znojenja. Njegove ženstvene mirisne note zaustavljaju NEUGODNE MIRISE. Ujedno se bori protiv ZNOJA s 48 sati zaštite. Štiti odjeću od MRLJA i pomaže joj zadržati originalnu boju. Ne ostavlja TRAGOVE na koži i odjeći te sprječava IRITACIJE zahvaljujući odličnoj formuli prikladnoj za svakodnevnu upotrebu. Uz ovaj dezodorans ćete vi i vaš omiljeni komad odjeće ostati savršeno zaštićeni – u svakoj situaciji!


ZAŠTITITE SVOJ OMILJENI KOMAD ODJEĆE

PROČITAJTE I OVE SAVJETE

Život u gradu vrti se oko uzbudljivih događanja i urbanog stila. Pročitajte naše modne savjete uz koje ćete uvijek izgledati posebno!
masculine-chic-inspiration

URBANA MODA ZA GRADSKE CURE

Saznajte koji su modni dodaci obavezni za gradske cure i pronađite modnu inspiraciju u outfitima koji neće proći nezapaženo!

JEDNOSTAVNIJE OD ŠMINKE. I VIŠE NJEGUJUĆE.

Ako nemate vremena za komplicirani make-up, oduševit će vas NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 njegujući cushion!