NOVO! NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH DEZODORANS

BEZ ALKOHOLA, BEZ IRITACIJA KOŽE, PROTIV MRLJA

Možete ga nanijeti odmah nakon brijanja - za svilenkasto meke pazuhe.

BLACK & WHITE

SVILENKASTO MEKI PAZUSI ODMAH NAKON BRIJANJA

Novi standard u njezi kože

Zašto je koža u području pazuha tako osjetljiva?

Koža ispod pazuha sadrži puno žlijezda znojnica, često je trljamo odjećom, a ne smijemo zaboraviti da je brijanje također oštećuje. Kod većine žena se nakon brijanja pazuha pojavljuju crvenilo i iritacije, ponekad čak i osjećaj peckanja i svrbež.

Potpuna njega

Formuliran s posebno njegujućim sastojcima, novi NIVEA Black & White Silky Smooth dezodorans postavlja novi standard u njezi osjetljive kože ispod pazuha, posebice nakon brijanja. Blaga formula kožu ispod pazuha čini izuzetno mekom i glatkom i štiti od neugodnih mirisa.

Koje su prednosti NIVEA Black & White Silky Smooth dezodoransa?

  • Možete ga nanijeti odmah nakon brijanja
  • Ne sadrži alkohol - bez iritacija kože
  • Štiti odjeću od mrlja
  • Njeguje kožu blagim sastojcima


REVOLUCIJA

NIVEA REVOLUCIJA U NJEZI NAKON BRIJANJA - NIJE ZA MUŠKARCE

SAVRŠENA NJEGA NAKON BRIJANJA

Glatka koža i čista odjeća!

Novi NIVEA Black & White Silky Smooth je njegujući dezodorans koji možete nanijeti odmah nakon brijanja za svilenkasto meke pazuhe. No to nije sve - također štiti vašu odjeću od žutih mrlja na svijetlim i bijelih mrlja na tamnim tkaninama.

Kako djeluje?

NIVEA Black & White Silky Smooth dezodorans sadrži posebnu formulu protiv bijelih tragova - aktivni sastojci združeni su s posebnim uljima koji tragove čine nevidljivima. Osim toga, dezodorans je formuliran tako da tekstilna vlakna zaštiti prije nego što sastojci koji uzrokuju mrlje dospiju u njih. Tako mrlje ostaju na površini i lakše se ispiru.

Mmmm, taj neodoljiv miris

Oduševit će vas i sofisticiran miris novog dezodoransa koji je inspiriran skupocjenim parfemima. Miris združuje cvjetne, mošusne i voćne note u neodoljivu kombinaciju. U srcu mirisa su ženstvene note ruže damaska i zlatne orhideje, dok su visoke note zaokružene mirisima listova mandarina i bršljana. Na kraju za savršen dojam nastupaju bazne note sandalovine i amaranta, šljive te bijelog mošusa.

Kako izgleda pravilno brijanje pazuha?

Postoje razne metode za uklanjanje dlačica na tijelu, ali brijanje je i dalje jedna od najpopularnijih metoda. Saznajte kako vrlo jednostavno i bez velikog napora obrijati pazuhe pomoću NIVEA savjeta i britvice. Zablistajte u svom najboljem izdanju!